Screw Extrusion Separator Padet-cair

Pedaran pondok:

The Screw Extrusion Separator Padet-cair loba dipaké pikeun embun-embunan tina bahan limbah, sapertos kandang sato, résidu kadaharan, lumpur, résidu biogas cair sareng sajabana Hayam, sapi, kuda sareng sagala rupa kebon intensif pikeun tai sato, sulingan, dreg, pati pati, dreg asin, meuncit pepelakan sareng konsentrasi luhur pamisahan kokotor organik anu sanés.

Mesin ieu sanés ngan ukur tiasa ngarengsekeun masalah anu kotoran ngotoran lingkungan, tapi ogé tiasa ngahasilkeun kauntungan ékonomi anu luhur.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Pemisah Screw Extrusion Solid-cair?

The Screw Extrusion Separator Padet-cair mangrupikeun perlengkapan dewatering mékanis énggal anu dikembangkeun ku ngarujuk kana sababaraha alat panyukuran anu canggih di bumi sareng di mancanagara sareng ngagabungkeun sareng pangalaman P&P sareng manufaktur urang sorangan. TheScrew Extrusion Separator Padet-cair utamina diwangun ku kabinet kontrol, pipa, awak, layar, extruding screw, reducer, counterweight, unloading device sareng bagian sanésna, alat-alat ieu dikenal sareng dianggo sacara luas di pasar.

Analisis Ékonomi

1. Kotor padet saatos pipisahan kondusif pikeun transportasi sareng harga anu langkung luhur pikeun dijual.

2. Saatos dipisahkeun, kandang dicampurkeun kana dedak jukut kanggo diaduk ogé, éta tiasa didamel pupuk organik sanyawa saatos granulasi.

3. Kotor anu dipisahkeun tiasa langsung dianggo pikeun ningkatkeun kualitas taneuh, sareng éta ogé tiasa dianggo pikeun ngala cacing taneuh, melak supa sareng tuang lauk.

4. Cairan anu dipisahkeun langsung tiasa lebet ka kolam renang biogas, efisiensi produksi biogas langkung luhur, sareng kolam renang biogas moal diblokir kanggo manjangkeun umur jasa.

Prinsip kerja Screw Extrusion Solid-liquid Separator

1. Bahan dipompa kana motor utama ku pompa bubur anu henteu ngahalangan
2. Dihaturkeun ka bagian payun mesin ku cara meresan auger
3. Dina panyaring sabuk tekanan ujung, cai bakal diasingkeun sareng dikaluarkeun tina layar bolong sareng kaluar tina pipa cai
4. Samentawis éta, tekanan payuneun auger tetep ningkat. Nalika éta ngahontal nilai anu tangtu, port debit bakal didorong kabuka pikeun kaluaran padet.
5. Dina raraga kéngingkeun kagancangan sareng eusi cai tina panolakan, alat kontrol dina payuneun mesin utama tiasa disaluyukeun pikeun ngahontal kaayaan debit anu nyugemakeun sareng pantes.

Aplikasi & Fitur Screw Extrusion Solid-liquid Separator

(1) Éta ngagaduhan seueur aplikasi. Tiasa dianggo kanggo kandang hayam, kandang babi, kandang sapi, kandang bebek, kandang domba sareng kotoran anu sanés.

(2) Éta ogé lumaku pikeun sagala jinis patani ageung atanapi alit atanapi jalma anu ngirangan peternakan.

(3) Bagian utama tina Screw Extrusion Separator Padet-cair mesin dirancang dina stainless steel, dibandingkeun sareng bahan sanésna, stainless steel henteu gampang karat, korosi, umur palayanan langkung lami.

Screw Extrusion Solid-cair Pisahkeun Pidéo Video

Pamilihan Screw Extrusion Padet-cair Pamisah Model

Modél

LD-MD200

LD-MD280

Kakuatan

380v / 50hz

380v / 50hz

Ukuranna

1900 * 500 * 1280mm

2300 * 800 * 1300mm

Beurat

510kg

680kg

Diaméter bolong filter

200mm

280mm

Diaméter inlet pikeun pompa

76mm

76mm

Diaméter limpahan

76mm

76mm

Pelabuhan pembuangan cair

108mm

108mm

Nyaring bolong

0.25,0.5mm, 0.75mm, 1mm

Bahan

Awak mesin didamel tina beusi, aci Auger sareng bilah didamel tina stainless steel 304, layar saringan didamel tina wedge stainless steel 304.

Métode Dahar

1. Dahar ku pompa pikeun bahan kaayaan cair

2. Dahar ku corong pikeun bahan padet

Kapasitas

Babi kandang 10-20ton / jam

Kandang babi garing: 1,5m3/ jam

Babi kandang 20-25m3/ jam

Kotor garing: 3m3/ jam

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Double Hopper Quantitative Packaging Machine

      Mesin Hopper Quantitative Double Hopper

      Bubuka Naon anu Mesin Hopper Quantitative Double Hopper? Mesin Pakét Quantitative Double Hopper mangrupikeun mesin pengemasan timbangan otomatis anu cocog pikeun sisikian, kacang, pupuk, kimia sareng industri sanés. Salaku conto, bungkus pupuk butiran, jagong, béas, gandum sareng siki butiran, ubar-ubaran, sareng sajabana ...

    • Vertical Disc Mixing Feeder Machine

      Mesin Panyampur Campuran Disc nangtung

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Mesin Pakanu Campuran Disc nangtung? Mesin Vertical Disc Mixer Feeder ogé disebat feeder disk. Port debit tiasa dikontrol fléksibel sareng jumlah debit tiasa disaluyukeun numutkeun paménta produksi anu saleresna. Dina lini produksi pupuk majemuk, anu Vertical Disc Mixin ...

    • Loading & Feeding Machine

      Loading & Mesin Dahar

      Pambuka Naon anu Dimuat & Mesin Nyoco? Pamakéan Ngunggah & Ngadamel Mesin salaku gudang bahan baku dina prosés produksi pupuk sareng pamrosésan. Éta ogé mangrupikeun salah sahiji alat pikeun ngicalkeun bahan massal. Alat-alat ieu henteu ngan ukur tiasa nganteurkeun bahan anu saé kalayan ukuran partikel kirang ti 5mm, tapi ogé bahan masal ...

    • Automatic Dynamic Fertilizer Batching Machine

      Mesin Pupuk Pupuk Dinamis Otomatis

      Bubuka Naon Mesin Pupuk Pupuk Dinamis Otomatis? Alat Patching Pupuk Dinamis Otomatis utamina dianggo pikeun beurat timbangan sareng dosis kalayan bahan anu ageung dina jalur produksi pupuk anu kontinyu pikeun ngendalikeun jumlah pakan sareng mastikeun formulasi anu akurat. ...

    • Automatic Packaging Machine

      Mesin Pakét Otomatis

      Perkenalan Naon Mesin Pembungkus Otomatis? Mesin Bungkus kanggo Pupuk dianggo pikeun ngepak pelet pupuk, didesain kanggo pengemasan kuantitatif bahan. Éta kalebet jinis émbér ganda sareng jenis ember tunggal. Mesin ngagaduhan ciri struktur terintegrasi, instalasi saderhana, gampang dijaga, sareng rada hig ...

    • Inclined Sieving Solid-liquid Separator

      Pamisah Sieving Padet-cair Pisahkeun

      Pambuka Naon Pamisah Sieving Solid-cair Pisahkeun? Mangrupikeun alat panyalindungan lingkungan pikeun dehidrasi kotoran kandang unggas. Éta tiasa misahkeun kokotor atah sareng tinja tina limbah ingon-ingon kana pupuk organik cair sareng pupuk organik padet. Pupuk organik cair tiasa dianggo pikeun pepelakan ...