Bahan Pupuk Organik Siki baseuh Nganggo Crusher

Pedaran pondok:

The Pupuk Organik semi-baseuh Nganggo Crusher ngagaduhan sangu Uap anu lega dugi ka 25% -55% bahan organik férméntasi. Mesin ieu parantos méréskeun masalah naksir organik sareng uap anu luhur, éta ngagaduhan pangaruh naksir anu pangsaéna dina bahan organik saatos fermentasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Ngabubuk Bahan Semi-baseuh?

The Mesin Ngabobol Bahan Semi-baseuh mangrupikeun parangkat ngaremuk propésional pikeun bahan kalayan kalembaban anu luhur sareng multi-serat. TheLuhur M.oisture Mesin Ngabuburu Pupuk ngadopsi rotors dua tahap, éta hartosna éta gaduh luhur-ka handap naksir dua-tahap. Nalika bahan baku diasakan ngalangkungan rotor tahap luhur pikeun grinding kasar, teras diangkut ka rotor tahap handap pikeun terus ngagiling bubuk bubuk pikeun ngahontal ukuran partikel anu pangsaéna pikeun prosés granulasi salajengna. Teu aya ayakan bolong handapeunana Mesin Ngabobol Bahan Semi-baseuh. Janten bahan baseuh tiasa ditumbuk sareng henteu kantos diblokir. Komo bahan anu énggal dicandak tina cai tiasa ditumbuk, sareng henteu hariwang ngeunaan bakiak atanapi diblokir. The Mesin Ngabobol Bahan Semi-baseuh seuseueurna dianggo dina produksi sareng ngolah pupuk organik, éta ngagaduhan pangaruh anu hadé dina bahan baku sapertos kandang hayam sareng asam humat.

Naon anu dianggo pikeun Mesin Ngabubuk Bahan Semi-baseuh?

Mesin Ngabobol Bahan Semi-baseuh digunakeun pikeun meres fermentasi kompos organik biologis, fermentasi kompos limbah domestik kota, karbon leutak jukut, sampah padesaan, limbah organik industri jarami, beternak ingon-ingon sareng kandang unggas jeung sajabana.

Fitur Mesin Semi-baseuh Ngabubuk Mesin

1. Rotor tina Mesin Ngabobol Bahan Semi-baseuh konstruksi ngadopsi desain & struktur rasional. Kalayan agul-agul dobel, épéktipitas naksir na dua kali langkung ageung tibatan mesin naksir anu sanés. Bahanna lebet kana bagian anu naksir tina liang tuang, teras ditumbuk kana bubuk tipis.

2. Éta ngadopsi palu tinggi-alloy keras ngagem palu. Irisan palu ditempa ngajanjikeun aranjeunna kuat sareng cukup ageman pikeun manjangan umur palayanan.

3. Rak coét pupuk ieu dilas ku pelat waja karbon kualitas luhur sareng kotak beusi. Éta lulus sertifikasi kasaluyuan produksi ketat & sarat téknologi khusus.

4.The Mesin Ngabobol Bahan Semi-baseuh pikeun dijual ngandung dua lapisan sistem grinding pikeun naksir bahan-bahanna kalayan saé sareng ngahontal efisiensi anu optimal.

5. Ngadopsi drive sabuk fléksibel. Motor listrik ngadorong sabuk sabuk anu mindahkeun kakuatan kana poros poko, sahingga muterkeun dina kecepatan luhur pikeun naksir bahan-bahanna.

Kauntungan Mesin Semi-wet Material Crushing Machine

1) aplikasi lega sareng reliabilitas tinggi. Mesin ieu henteu nganggo bagian handapna sareng layar, janten langkung ti 100 jinis bahan tiasa ditumbuk sareng mesinna moal pernah diblokir.
2) Pangropéa saderhana. Mesin ieu ngadopsi téknologi gap dua arah. Upami palu dianggo, maka palu tiasa dianggo deui saatos ngalih posisi na.
3) Pangaruh naksir alus. Mesin ngagunakeun rotor pulverized dua tahap, sareng bahanna mimitina ditumbuk janten partikel leutik teras ditumbuk janten lebu halus.
4) Tenaga tanaga gawé, sareng operasi saderhana. Éta nganggo téknologi bertéknologi tinggi, ngan ukur hiji jalma anu tiasa beroperasi kalayan gampang, henteu ngan ukur aman sareng tiasa dipercaya, tapi ogé mempermudah pangropéa.

Pidéo Mesin Ngabubuk Bahan Semi-base

Pilihan Modél Mesin Crushing Bahan Semi-baseuh

Modél

YZFSBS-40

YZFSBS-60

YZFSBS-80

YZFSBS-120

Ukuran partikel (mm)

0,5—5

0,5—5

0,5—5

0,5—5

Kakuatan (KW)

22

30

37

75

Jumlah Hammer Pondok

130x50x5 = 70 lembar

130x50x5 = 24 lembar

180x50x5 = 32 lembar

300x50x5 = 72 lembar

Jumlah Palu Panjang

 

180x50x5 = 36 lembar

240x50x5 = 48 lembar

350x50x5 = 48 lembar

Bantalan Tipe

6212

6315

6315

6318

Panjangna × lébar × jangkungna

1040 × 1150 × 930

1500 × 1300 × 1290

1700 × 1520 × 1650

2500 × 2050 × 2200

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Fertilizer Urea Crusher Machine

      Pupuk Urea Crusher Mesin

      Perkenalan Naon Mesin Pupuk Urea Crusher? 1. Pupuk Urea Crusher Machine utamina ngagunakeun grinding sareng motong tina celah antara roller sareng plat cekung. 2. Ukuran clearance tangtoskeun tingkat naksir bahan, sareng kecepatan kendang sareng diameter na tiasa disaluyukeun. 3. Nalika uréa asup kana awak, h ...

    • Straw & Wood Crusher

      Jarami & kai Crusher

      Bubuka Naon Straw & Wood Crusher? The Straw & Wood Crusher dina dasar nyerep kaunggulan sababaraha jinis crusher anu sanés sareng nambihan fungsi énggal motong cakram, éta ngajantenkeun pinuh ku prinsip naksir sareng ngagabungkeun téknologi naksir kalayan pencét, motong, tabrakan sareng ngagiling. ...

    • Chemical Fertilizer Cage Mill Machine

      Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia? Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia kagolong kana pabrik kandang horisontal sedeng. Mesin ieu dirancang dumasar kana prinsip dampak naksir. Nalika kandang jero sareng luar muterkeun arah anu berlawanan sareng kecepatan luhur, bahan na ditumbuk ...

    • Double-axle Chain Crusher Machine Fertilizer Crusher

      Ganda-poros Ranté Crusher Mesin Pupuk Cr ...

      Bubuka Naon Mesin Crusher Pupuk Ranté Ganda-poros? Ganda-poros Ranté Crusher Mesin Pupuk Crusher henteu ngan ukur dipaké pikeun naksir gumpalan produksi pupuk organik, tapi ogé seueur dianggo dina bahan kimia, bahan bangunan, pertambangan sareng industri sanésna, nganggo résistansi cangkéng MoCar résistansi tinggi. Anu ...

    • Self-propelled Composting Turner Machine

      Mesin Composting Turner mandiri

      Perkenalan Naon Mesin Turner Alur Composting Timer? Mesin Turner Alur Composting Self-propelled mangrupikeun perlengkapan fermentasi anu pangpayunna, éta seueur dianggo dina pepelakan pupuk organik, pepelakan pupuk majemuk, sludge sareng pepelakan sampah, kebon hortikultura sareng pabrik bisporus pikeun fermentasi sareng panyabutan ...

    • Double Hopper Quantitative Packaging Machine

      Mesin Hopper Quantitative Double Hopper

      Bubuka Naon anu Mesin Hopper Quantitative Double Hopper? Mesin Pakét Quantitative Double Hopper mangrupikeun mesin pengemasan timbangan otomatis anu cocog pikeun sisikian, kacang, pupuk, kimia sareng industri sanés. Salaku conto, bungkus pupuk butiran, jagong, béas, gandum sareng siki butiran, ubar-ubaran, sareng sajabana ...