BB Pupuk Adun

Pedaran pondok:

Mesin Campuran Pupuk BB digunakeun pikeun pinuh aduk sareng teras ngaleupaskeun bahan baku dina prosés produksi campuran pupuk. Parabotna mangrupikeun rarancang novél, pergaulan otomatis sareng bungkus, bahkan pergaulan, sareng tiasa dianggo kuat.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Campuran Pupuk BB?

BB Mesin Aduk pupuk nyaéta bahan input ngalangkungan sistem angkat angkat, bin baja naék naék kana bahan tuang, anu langsung dibuang kana mixer, sareng mixer pupuk BB ngalangkungan mékanisme sekrup internal khusus sareng struktur tilu diménsi anu unik pikeun campuran bahan sareng kaluaran. Nalika damel, bahan campuran rotasi searah jarum jam, bahan pembuangan rotasi jarum jam, pupukna tetep dina tong bahan bari, teras otomatis lungsur ka gerbang.

Mesin pupuk BB tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan konsumén.

1

Naon anu dianggo pikeun BB Pupuk Mixer?

BB Mesin Aduk pupuk ngungkulan campuran kromatografi sareng épisode distributaries anu disababkeun ku béda-béda proporsi bahan baku sareng ukuran partikel, sahingga ningkatkeun akurasi dosis. Éta ogé ngalereskeun pangaruh kana sistem anu disababkeun ku sipat matérial, geter mékanis, tekanan hawa, turun naek voltase cuaca tiis sareng sajabana Éta ngagaduhan karakteristik presisi tinggi, kecepatan tinggi, umur panjang, sareng sajabana, anu mangrupikeun pilihan idéal dina pupuk BB ( campuran) produser.

Aplikasi BB Mixer Pupuk

The BB Mesin Aduk pupuk utamina dianggo dina pupuk organik, pupuk majemuk sareng handapeun kolektor lebu pembangkit listrik termal, sareng éta ogé tiasa dianggo dina metalurgi kimia, pertambangan, bahan bangunan sareng industri sanés.

Kaunggulan tina BB Pupuk Adun

(1) Alat-alatna ngalangkungan daérah alit (25 ~ 50 méter pasagi) sareng ngagaduhan konsumsi kakuatan anu handap (kakuatan sadaya alat kirang ti 10 kilowatt per jam).

(2) Mesin utama didamel tina stainless steel industri, sareng sistem kendali tiasa cocog pikeun sagala rupa kaayaan kerja anu keras.

(3) Ngadopsi perlindungan seismik dua tahap sareng téknologi nyaring multi-tahap, pangukuran anu akurat.

(4) Campuran seragam, bungkus éndah, henteu aya pisah bahan dina prosés bungkus, panyesuaian sawenang tina kisaran campuran 10-60kg, ngungkulan pamisahan bahan ageung dina prosés produksi sareng bungkus.

(5) Aktuator ngadopsi drive pneumatik, pakan dua tahap ukuran, pangukuran bebas sareng pangukuran kumulatif tina sababaraha bahan.

Témbok Campuran Pupuk BB Pupuk

Pamilihan Modél Campuran Pupuk BB

Adun pupuk BB ngagaduhan rupa-rupa spésifikasi, kalayan kaluaran jam 7-9T, 10-14T, 15-18T, 20-24T, 25-30T, jst; numutkeun bahan campuran, aya 2 dugi ka 8 jinis bahan.

Modél pakakas

YZJBBB -1200

YZJBBB -1500

YZJBBB -1800

YZJBBB -2000

Kapasitas produktif (t / h)

5-10

13-15

15-18

18-20

Akurasi pangukuran

Wengkuan pangukuran

20 ~ 50kg

Sasayogian tanaga

380v ± 10%

Sumber gas

0,5 ± 0,1Mpa

Suhu operasi

-30 ℃ + 45 ℃

Kalembaban damel

< 85% (teu aya ibun)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Horizontal Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi Horisontal

      Perkenalan Naon Tangki Fermentasi Horisontal? Suhu Campuran Runtah Suhu Tinggi & Kutu Campuran Fermentasi utamina ngalaksanakeun fermentasi aerobik suhu tinggi ternak sareng kandang unggas, limbah dapur, lumpur sareng limbah sanésna ku ngagunakeun kagiatan mikroorganisme pikeun ngahontal perlakuan lumpur terpadu anu ngabahayakeun ...

    • Double-axle Chain Crusher Machine Fertilizer Crusher

      Ganda-poros Ranté Crusher Mesin Pupuk Cr ...

      Bubuka Naon Mesin Crusher Pupuk Ranté Ganda-poros? Ganda-poros Ranté Crusher Mesin Pupuk Crusher henteu ngan ukur dipaké pikeun naksir gumpalan produksi pupuk organik, tapi ogé seueur dianggo dina bahan kimia, bahan bangunan, pertambangan sareng industri sanésna, nganggo résistansi cangkéng MoCar résistansi tinggi. Anu ...

    • Two-Stage Fertilizer Crusher Machine

      Mesin Pupuk Pupuk Dua Panggung

      Bubuka Naon ari Mesin Pupuk Pupuk Dua Panggung? Mesin Crusher Pupuk Dua Panggung mangrupikeun mesin penghancur jinis énggal anu tiasa gampang naksir gangue batubara kalembaban, shale, cinder sareng bahan sanésna saatos panilitian jangka panjang sareng desain ati-ati ku jalma-jalma ti sagala rupa lapisan masarakat. Mesin ieu cocog pikeun naksir pasangan atah ...

    • Vertical Chain Fertilizer Crusher Machine

      Mesin Crusher Pupuk Chain nangtung

      Bubuka Naon Mesin Crusher Pupuk Rantai nangtung? The Vertical Chain Fertilizer Crusher mangrupikeun salah sahiji alat naksir anu paling sering dianggo dina industri pupuk majemuk. Mibanda adaptabilitas anu kuat pikeun bahan anu kandungan cai tinggi sareng tiasa tuang kalayan lancar tanpa ngahalangan. Bahanna lebet tina f ...

    • Rotary Fertilizer Coating Machine

      Mesin Palapis Pupuk Rotary

      Bubuka Naon Mesin Pelapis Rotary Granular? Organik & Sanyawa Granular Pupuk Rotary Coating Machine Coating Machine khusus dirancang dina struktur internal numutkeun syarat prosés. Mangrupikeun peralatan palapis khusus pupuk anu épéktip. Pamakéan téknologi palapis tiasa épéktip ...

    • Forklift Type Composting Equipment

      Alat-alat Komposisi Tipe Forklift

      Perkenalan Naon ari Alat Komposisi Tipe Forklift? Alat-alat Komposisi Tipe Forklift mangrupikeun mesin péngkolan multi-fungsi anu opat-dina-hiji anu ngumpulkeun péngkolan, transshipment, naksir sareng pergaulan. Éta tiasa dioperasikeun dina hawa terbuka sareng bengkel ogé. ...