Sikker Bubuk Siklon Siklon

Pedaran pondok:

The Siklon Debu Kolektor lumaku pikeun ngaleungitkeun debu non-kentel sareng teu serat, seuseueurna dianggo ngaleupaskeun partikel-partikel di luhur 5 mu m, sareng parangkat kolektor debu siklon multi-tabung ngagaduhan 80 ~ 85% épisiénsi panyabutan debu pikeun partikel tina 3 mu m. 


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon siklik Debu Bubuk Kolektor?

Sikker Bubuk Siklon Siklon nyaéta salah sahiji jinis alat panyabutan debu. Kolektor lebu ngagaduhan kamampuan koléksi anu langkung luhur pikeun lebu kalayan gravitasi khusus anu langkung ageung sareng partikel anu langkung kandel. Numutkeun kana konsentrasi lebu, kandel partikel lebu tiasa dianggo salaku panyabutan debu primér atanapi panyabutan debu tahap tunggal masing-masing, pikeun gas anu ngandung lebu korosif sareng gas anu ngandung debu suhu luhur, éta ogé tiasa dikumpulkeun sareng didaur.

2

Masing-masing komponén kolektor debu siklon ngagaduhan babandingan ukuran anu tangtu. Parobihan naon waé dina ieu tiasa mangaruhan épisiénsi sareng leungitna tekanan tina kolektor debu siklon. Diaméter kolektor lebu, ukuran inlet hawa sareng diameter pipa knalpot mangrupikeun faktor anu mangaruhan. Salaku tambahan, sababaraha faktor aya gunana pikeun ningkatkeun efisiensi ngaleupaskeun lebu, tapi éta bakal ningkatkeun leungitna tekanan, janten panyesuaian unggal faktor kedah diperhatoskeun.

Naon anu dipaké ku Siklik Bubuk Debu Campuran pikeun?

Urang Sikker Bubuk Siklon Siklon loba dipaké dina metalurgi, casting, bahan wangunan, industri kimia, sisikian, semén, minyak bumi, industri lampu sareng industri sanés. Éta tiasa dianggo salaku alat bahan daur ulang pikeun nambalan debu partikel non-serat garing sareng ngaleupaskeun lebu.

Fitur tina Siklon Debu Kolektor

1. Teu aya bagian anu mindahkeun dina kolektor debu siklon. Pangropéa anu merenah.
2. Nalika kaayaan volume hawa anu ageung, langkung merenah pikeun sababaraha unit dianggo sajajar, sareng résistansi épisiénsi moal kapangaruhan.
3. Alat misahkeun lebu ékséktor debu siklon tiasa nolak suhu luhur 600 ℃. Upami bahan tahan suhu khusus khusus dianggo, éta ogé tiasa nolak suhu anu langkung luhur.
4. Saatos kolektor lebu dilengkepan pinding tahan kaénanana, éta tiasa dianggo pikeun nyucikeun gas flue anu ngandung lebu abrasi anu luhur.
5. Éta kondusif pikeun daur ulang lebu berharga. 

Operasi & Pangropéa Stabil

The Sikker Bubuk Siklon Siklon strukturna saderhana, gampang didamel, dipasang, dirawat sareng diatur.

 (1) Parameter operasi anu stabil

 Parameter operasi tina kolektor debu siklon utamina kalebet: laju hawa inlet tina kolektor debu, suhu gas olahan sareng konsentrasi massa lebet tina gas anu aya lebu.

 (2) Nyegah kabocoran hawa

 Sakali kolektor lebu siklon bocor, éta sacara serius bakal mangaruhan épék panyabutan lebu. Numutkeun perkiraan, efisiensi ngaluarkeun debu bakal turun 5% nalika kabocoran hawa dina congcot handap kolektor debu nyaéta 1%; efisiensi ngaleupaskeun debu bakal turun ku 30% nalika kabocoran hawa nyaéta 5%.

 (3) Nyegah ngagem bagian konci

 Faktor anu mangaruhan maké bagian penting kaasup beban, laju hawa, partikel debu, sareng bagian anu dianggona kalebet cangkang, kerucut sareng debu.

 (4) Hindarkeun sumbatan debu sareng akumulasi debu

 The bakiak sareng akumulasi lebu tina kolektor debu siklon utamina kajantenan caket outlet lebu, sareng anu kadua lumangsung dina pipa asupan sareng knalpot.

Témbok Siklus Bubuk Debu Kolektor Témbongkeun

Pilihan Modél Koléksi Bubuk Siklon

Urang bakal ngarancang éta Sikker Bubuk Siklon Siklon spésifikasi anu cocog pikeun anjeun numutkeun modél mesin pengeringan pupuk sareng kaayaan damel anu saleresna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Vertical Fertilizer Mixer

      Adun pupuk nangtung

      Bubuka Naon ari Mesin Campuran Pupuk Vertikal? Mesin Campuran Pupuk Vertikal mangrupikeun perlengkapan campuran anu teu tiasa diperyogikeun dina prosés produksi pupuk. Éta diwangun ku nyampur silinder, pigura, motor, panurun, panangan rotary, aduk spade, cleaner scraper, sareng sajabana, motor sareng mékanisme transmisi disetél dina mixi ...

    • Rotary Drum Compound Fertilizer Granulator

      Rotary Drum Senyawa Pupuk Granulator

      Bubuka Naon ari Rotary Drum Senyawa Pupuk Granulator Mesin? Rotary Drum Compound Pupuk Granulator mangrupikeun salah sahiji alat konci dina industri pupuk majemuk. Cara kerja utama nyaéta mantra kalayan granulasi baseuh. Ngaliwatan sajumlah cai atanapi uap, pupuk dasar réaksi sacara kimia dina sik ...

    • Screw Extrusion Solid-liquid Separator

      Screw Extrusion Separator Padet-cair

      Bubuka Naon anu Screw Extrusion Solid-liquid Separator? The Screw Extrusion Solid-cair Separator mangrupikeun alat ématerasi mékanis énggal anu dikembangkeun ku ngarujuk kana sagala rupa alat panyambungan canggih di bumi sareng di mancanagara sareng ngagabungkeun sareng pangalaman R&D sareng pabrik kami nyalira. The Screw Extrusion Solid-cair Separato ...

    • Double Shaft Fertilizer Mixer Machine

      Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda

      Perkenalan Naon Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda? Mesin Campuran Pupuk Ganda Ganda mangrupikeun alat pergaulan anu épisién, langkung lami tank utama, langkung saé pangaruh campuran. Bahan baku utama sareng bahan bantu sanésna dieusian kana alat dina waktos anu sareng dicampur sacara seragam, teras diangkut ku b ...

    • Double Hopper Quantitative Packaging Machine

      Mesin Hopper Quantitative Double Hopper

      Bubuka Naon anu Mesin Hopper Quantitative Double Hopper? Mesin Pakét Quantitative Double Hopper mangrupikeun mesin pengemasan timbangan otomatis anu cocog pikeun sisikian, kacang, pupuk, kimia sareng industri sanés. Salaku conto, bungkus pupuk butiran, jagong, béas, gandum sareng siki butiran, ubar-ubaran, sareng sajabana ...

    • Roll Extrusion Compound Fertilizer Granulator

      Gulung Extrusion Senyawa Pupuk Granulator

      Pambuka Naon Roll Extrusion Compound Pupuk Granulator? Mesin Roll Extrusion Compound Pupuk Granulator mangrupikeun mesin granulasi garing sareng alat granulasi bébas anu henteu canggih. Éta ngagaduhan kaunggulan téknologi canggih, desain wajar, struktur kompak, kabaruan sareng kagunaan, ko ...