Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia

Pedaran pondok:

The Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia nyaéta pikeun didesain sareng seueur dianggo dina mineral organik, pupuk majemuk ngaremuk, pupuk majemuk partikel naksir. Éta tiasa naksir sagala jinis pupuk kimia tunggal kalayan kadar cai handapeun 6%, khususna pikeun bahan anu karasa pisan. 


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon anu dianggo pikeun Mesin Pabrik Kandang Pupuk Kimia?

The Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia milik pabrik kandang horizontal sedeng. Mesin ieu dirancang dumasar kana prinsip dampak naksir. Nalika kandang jero sareng luar muterkeun arah anu berlawanan sareng kecepatan luhur, bahan na ditumbuk ti jero ka luar ku pangaruh kandang. Crusher kandang ngagaduhan kaunggulan struktur saderhana, efisiensi naksir tinggi, kinerja panyegelan anu saé, operasi stabil, beberesih gampang, pangropéa anu merenah sareng sajabina.

1
2
3
11

Prinsip Gawe

The Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia diwangun ku pigura, casing, grup kabayang beurit, grup kabayang beurit sareng dua motor listrik. Nalika damel, motor nyetir kandang ageung pikeun muter kalayan lancar. Motor anu sanésna nyetir kandang alit pikeun muterkeun sacara tibalik, sareng bahan na lebet kana roda roda beurit lebet ngalangkungan corong, bar waja puteran gancang-gancang mangaruhan sareng ngarobih bahanna, pikeun ngahontal pangaruh naksir halus.

Fitur Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia  

(1) Ieu mangrupikeun pabrik kandang horisontal pikeun ukuran tengah.

(2) Utamana cocog pikeun bahan anu karasa langkung luhur

(3) Éta ngagaduhan struktur saderhana sareng efisiensi naksir anu luhur

(4) Operasi lemes, gampang dibersihkeun, gampang dijaga.

Pupuk Bahan Kimia Kandang Giling Mesin Pidéo Video

Pilihan Modél Pupuk Kandang Pabrik Kandang

Modél

Kakuatan (KW)

Laju (r / mnt)

Kapasitas (t / h)

Beurat (kg)

YZFSLS-600

11 + 15

1220

4-6

2300

YZFSLS-800

15 + 22

1220

6-10

2550

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Groove Type Composting Turner

      Turner Tipe Kompor Alur

      Perkenalan Naon Mesin Turner Kompos Tipe Alur? Mesin Alur Jenis Komposting Turner mangrupikeun mesin fermentasi aérobik anu paling loba dianggo sareng pakakas péngkolan kompos. Éta kalebet rak alur, jalur leumpang, alat ngumpulkeun listrik, bagian péngkolan sareng alat transfer (utamina dianggo pikeun damel multi-tank). Anu damel porti ...

    • Horizontal Fertilizer Mixer

      Adun pupuk horisontal

      Bubuka Naon ari Mesin Campuran Pupuk Horisontal? Mesin Mixer Pupuk Horisontal gaduh aci sentral kalayan bilah anu sudutna ku cara anu béda-béda siga pita tina logam dibungkus dina poros, sareng tiasa ngalih kana arah anu béda dina waktos anu sami, mastikeun yén sadaya bahan dicampurkeun. Horizonta kami. ..

    • Forklift Type Composting Equipment

      Alat-alat Komposisi Tipe Forklift

      Perkenalan Naon ari Alat Komposisi Tipe Forklift? Alat-alat Komposisi Tipe Forklift mangrupikeun mesin péngkolan multi-fungsi anu opat-dina-hiji anu ngumpulkeun péngkolan, transshipment, naksir sareng pergaulan. Éta tiasa dioperasikeun dina hawa terbuka sareng bengkel ogé. ...

    • Hydraulic Lifting Composting Turner

      Ngangkat Hidrolik Composting Turner

      Perkenalan Naon Mesin Hidrolik Komposisi Turner Turner? Mesin Turner Organisasi Sampah Hidrolik nyerep kaunggulan téknologi produksi canggih di bumi sareng luar negeri. Éta ngamangpaatkeun pinuh hasil tina biotéhnologi téknologi luhur. Parabotna ngahijikeun mékanis, listrik sareng hidrauli ...

    • Vertical Fertilizer Mixer

      Adun pupuk nangtung

      Bubuka Naon ari Mesin Campuran Pupuk Vertikal? Mesin Campuran Pupuk Vertikal mangrupikeun perlengkapan campuran anu teu tiasa diperyogikeun dina prosés produksi pupuk. Éta diwangun ku nyampur silinder, pigura, motor, panurun, panangan rotary, aduk spade, cleaner scraper, sareng sajabana, motor sareng mékanisme transmisi disetél dina mixi ...

    • Rubber Belt Conveyor Machine

      Mesin Conveyor Sabuk Karét

      Bubuka Naon anu dianggo pikeun Mesin Konveyor Sabuk Karét? Mesin Konveyor Sabuk Karét digunakeun pikeun bungkus, muat sareng ngabongkar barang-barang di darat sareng gudang. Éta ngagaduhan kaunggulan struktur kompak, operasi saderhana, gerakan anu merenah, penampilan anu saé. Karét Sabuk Conveyor Mesin ogé cocog pikeun ...