Ngangkat Hidrolik Composting Turner

Pedaran pondok:

The Mesin Turner Komposisi Limbah Organik Hidrolik digunakeun pikeun fermentasi limbah organik sapertos ingon-ingon sareng kandang unggas, limbah lumpur, leutak saringan pepelakan gula, tepung jajan dregs sareng serbuk gergaji jarami. Alat-alat ieu ngadopsi téknologi fermentasi aérobik kontinyu jinis alur populér, ngajantenkeun limbah organik gancang déhidrasi, disterilisasi, didéorisasi, sadar tujuan henteu bahaya, didaur ulang limbah sareng réduksi pamrosésan, konsumsi énergi rendah sareng kualitas produk stabil. 


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Hidrolik Komposisi Turner Turner?

The Mesin Turner Komposisi Limbah Organik Hidrolik nyerep kauntungan téknologi produksi canggih di bumi sareng luar negeri. Éta ngamangpaatkeun pinuh hasil tina biotéhnologi téknologi luhur. Paranti ngahijikeun téknologi kontrol mékanis, listrik sareng hidrolik. Sedengkeun ventilasi sareng oksigénasi bahan-bahan kompos, éta ogé tiasa sacara akurat ngendalikeun suhu sareng kalembaban bahan-bahan kompos sahingga ngajantenkeun bahan kompos gancang dewasa, anu dina dasarna tiasa nyumponan sarat produksi kompos pupuk skala ageung.

Angkat Hidrolik Composting Turner Fitur

1) Cocog pikeun péngkolan sareng férméntasi limbah organik, sapertos, limbah sludge, leutak saringan pabrik gula, kuéh terak anu goréng sareng serbuk gergaji jarami.

2) Seueur digunakeun dina kompos fermentasi sareng ngaleungitkeun operasi Uap pupuk organik, pupuk, tempat pembuangan lumpur, kursus hortikultura sareng pabrik budidaya Suung.

3) Éta tiasa dianggo sareng fermentasi surya, tank fermentasi sareng mesin sélulér, sareng sajabana Sareng mesin sélulér tiasa nyadar langkung mesin slot anu dianggo dina fungsina.

4) Fermentasi sareng bahan pendukungna ogé tiasa janten debit ageung kontinyu.

5) épisiénsi, operasi lemes, kuat tur awét, malah ngarobah lémparan.

6) Kabinet kontrol terpusat, tiasa ngahontal fungsi kontrol manual atanapi otomatis

7) Dilengkepan starter lemes, beban dampak mimiti-handap kirang

8) Dilengkepan sistem angkat hidrolik waos.

9) Ngawatesan saklar perjalanan, maénkeun peran aman sareng wates.

Prinsip Angkat Hidrolik Ngadamel Turner

Aci utama tina Ngangkat Hidrolik Composting Turner ngadopsi bar péso panjang nganggo spiral kénca sareng katuhu sareng diameter aci alit, supados mesin tiasa merata bahanna, ngagaduhan perméabilitas gas anu saé, laju pegatna tinggi sareng résistansi rendah. Bagian transmisi ngadopsi drive chain pitch ageung, anu ngajantenkeun efisiensi daya saluhur, sora kirang, operasi stabil, sareng slip henteu licin. Bentukna pinuh disegel, aman sareng dipercaya. Perkakas dikontrol sapinuhna sareng hiji kotak, janten gampang sareng aman dioperasikeun.

Hidrolik Angkat Composting Turner Pidéo Tembongkeun

Pilihan Modél Turner Composting Turner Hidrolik

Modél

Panjang (mm)

Kakuatan (kw)

Kacepetan Leumpang (m / mnt)

Kapasitas (m³ / h)

YZFJYY-3000

3000

15 + 15 + 0,75

1

150

YZFJYY-4000

4000

18,5 + 18,5 + 0,75

1

200

YZFJYY-5000

5000

22 + 22 + 2.2

1

300

YZFJYY-6000

6000

30 + 30 + 3

1

450

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Forklift Type Composting Equipment

      Alat-alat Komposisi Tipe Forklift

      Perkenalan Naon ari Alat Komposisi Tipe Forklift? Alat-alat Komposisi Tipe Forklift mangrupikeun mesin péngkolan multi-fungsi anu opat-dina-hiji anu ngumpulkeun péngkolan, transshipment, naksir sareng pergaulan. Éta tiasa dioperasikeun dina hawa terbuka sareng bengkel ogé. ...

    • Vertical Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi nangtung

      Perkenalan Naon Limbah Vertikal & Tangki Fermentasi Kandang? Tangki Réduksi Vertikal & Sureureuh kandang ngagaduhan karakteristik periode fermentasi pondok, nutupan daérah alit sareng lingkungan anu ramah. Tangki fermentasi aérobik anu katutup diwangun ku salapan sistem: sistem pakan, réaktor silo, sistem drive hidrolik, sys ...

    • Horizontal Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi Horisontal

      Perkenalan Naon Tangki Fermentasi Horisontal? Suhu Campuran Runtah Suhu Tinggi & Kutu Campuran Fermentasi utamina ngalaksanakeun fermentasi aerobik suhu tinggi ternak sareng kandang unggas, limbah dapur, lumpur sareng limbah sanésna ku ngagunakeun kagiatan mikroorganisme pikeun ngahontal perlakuan lumpur terpadu anu ngabahayakeun ...

    • Groove Type Composting Turner

      Turner Tipe Kompor Alur

      Perkenalan Naon Mesin Turner Kompos Tipe Alur? Mesin Alur Jenis Komposting Turner mangrupikeun mesin fermentasi aérobik anu paling loba dianggo sareng pakakas péngkolan kompos. Éta kalebet rak alur, jalur leumpang, alat ngumpulkeun listrik, bagian péngkolan sareng alat transfer (utamina dianggo pikeun damel multi-tank). Anu damel porti ...

    • Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Overview

      Crawler Type Organic Waste Composting Turner Ma ...

      Perkenalan Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Tinjauan Mesin Crawler Type Organic Wost Composting Turner Machine kagolong kana mode fermentasi tumpukan taneuh, anu mangrupikeun modeu paling hemat pikeun nyimpen tanaga sareng sumber daya manusa ayeuna. Bahanna kedah ditumpukkeun kana tumpukan, teras bahanna diaduk sareng ...

    • Wheel Type Composting Turner Machine

      Mesin Turner Kompos Tipe Roda

      Perkenalan Naon Mesin Roda Komposting Turner? Mesin Tipe Composting Turner Wheel mangrupakeun alat fermentasi penting dina pepelakan pupuk organik skala gedé. Turner kompos roda tiasa muter payun, mundur sareng bebas, sadayana dioperasikeun ku hiji jalma. Roda kompos roda damel di luhur pita ...