Conveyor pupuk

  • Rubber Belt Conveyor Machine

    Mesin Conveyor Sabuk Karét

    The Mesin Conveyor Sabuk Karét tiasa dianggo pikeun ngangkut boh bahan masal sareng produk réngsé. Éta ogé tiasa digarap ku sababaraha prosés produksi industri, sareng ngabentuk lini produksi wirahma.

  • Portable Mobile Belt Conveyor

    Conveyor Beubeur Mobile Portabel

    The Portabel Mobile Belt Conveyor enteng sareng portabel, mobilitas tiasa dianggo dina beban ageung, bungkusan angkutan sareng acara-acara sanésna, cocog sareng acara anu dirobih, sareng gampang dirawat. 

  • Large Angle Vertical Sidewall Belt Conveyor

    Angle ageung nangtung nangtung Sidewall Sabuk Conveyor

    Angle ageung Vertaktis Sidewall Sabuk Conveyor Disebat ogé conveyor sabuk bergelombang ageung) kalayan transportasi anu condong ageung. Sangkan éta alat anu saé pikeun ngahontal sudut amba. Diaku sacara lega dina proyek bawah tanah. 

  • Bucket Elevator

    LIPI Lift

    LIPI Lift utamina dianggo pikeun transportasi vertikal bahan butiran

    sapertos kacang, manisan, buah garing, sangu, sareng sajabana Éta didesain nganggo waja stainless

    pangwangunan sanitasi, konfigurasi awét, angkat luhurna sareng kapasitas pangiriman anu ageung.