Gulung Extrusion Senyawa Pupuk Granulator

Pedaran pondok:

Anu henteu garing Gulung Extrusion Senyawa Pupuk Granulator ngagaduhan daya adaptasi tinggi kana bahan baku, tiasa ngahasilkeun 2,5mm dugi ka 20mm butiran sareng kakuatan granulna saé, tiasa ngahasilkeun rupa-rupa konsentrasi sareng jinis (kalebet pupuk organik, pupuk anorganik, pupuk biologis, pupuk magnét, sareng sajabana) pupuk majemuk.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Roll Extrusion Compound Pupuk Granulator?

The Gulung Extrusion Senyawa Pupuk Granulator mesin mangrupikeun mesin granulasi garing sareng alat granulasi bébas anu langkung canggih. Éta ngagaduhan kaunggulan téknologi canggih, desain wajar, struktur kompak, kabaruan sareng kagunaan, konsumsi énergi rendah. Éta tiasa ngadukung peralatan anu saluyu, ngabentuk jalur produksi alit pikeun ngahontal kapasitas anu teras-terasan produksi mékanis.

Prinsip Gawe Of Roll Extrusion Compound Pupuk Granulator

Roll Extrusion Senyawa Pupuk Granulator mesin kagolong kana modél slip ékstrusi, éta nyoko kana téknologi rolling garing pikeun neken bahan bubuk kana partikel. Gulung pencét pencét granulator utamina gumantung kana cara tekanan éksternal maksa bahan anu ngaliwat celah antara dua rol anu péngkolan ngarobahna pikeun neken kana partikel. Salami prosés rolling, kapadetan partikel nyata tiasa ditingkatkeun ku 1,5 ~ 3 kali kanggo nyumponan sarat kakuatan partikel anu tangtu. Tingkat granulasi mesin ieu tinggi, seueur dianggo dina granulasi pupuk majemuk, ubar, industri kimia, pakan, batubara, metalurgi sareng bahan baku sanésna, sareng tiasa ngahasilkeun rupa-rupa konsentrasi, sababaraha jinis (kalebet pupuk organik, pupuk anorganik, pupuk biologis, pupuk magnét, sareng sajabana) pupuk majemuk.

Naha Pilih Kami Mesin Extrusion Senyawa Pupuk Extrusion?

Pabrik kami didedikasikan pikeun nyayogikeun alat granulasi pupuk organik & sanyawa sareng jasa téknologi pikeun pangguna, kalebet rarancang perenah umum pikeun kaluaran taunan 1-100.000 ton tanpa peralatan pangeringan, produksi sét lengkep tungtunan téknis, komisioning, sadayana dina hiji jasa.
Ayeuna, saatos ngembangkeun mangtaun-taun pangalaman dina manufaktur seueur alat mesin ekstrusi pupuk sanyawa, nyoko kana bahan tahan-anti anti korosi kualitas luhur, pabrik ati-ati, ngagaduhan kaunggulan penampilan anu saé, operasi saderhana, konsumsi énergi rendah, umur panjang, tingkat gandum, mesin granula pupuk domestik maju, produk ngalangkungan nagara, séri granulator ieu lumaku pikeun rupa-rupa.

Kauntungan tina Extrusion Senyawa Pupuk Granulator Mesin

1. Tanpa aya aditif, bubuk garing diturunkeun langsung.

2. Kakuatan granular tiasa disaluyukeun ku nyaluyukeun tekanan tina roller, kakuatan kontrol produk akhir.

3. Operasi siklus pikeun ngahontal produksi anu teras-terasan.

4. Bahan anu kakuatan pikeun neken kapang ku tekanan mékanis, tanpa aditif, purity produk dijamin.

5. bubuk garing anu granulated langsung tanpa prosés drying lajuning, prosés produksi aya gampang konvergénsi & transformasi.

6. Kakuatan granular tinggi, dibandingkeun sareng metode granulasi sanésna, ningkatna kapadetan lemes lemes signifikan, khususna pikeun kasempetan dimana nambahan proporsi akumulasi produk.

7. Rupa-rupa bahan baku tiasa dianggo pikeun granulasi, kakuatan granular tiasa sacara bébas disaluyukeun numutkeun bahan anu béda.

8. Struktur kompak, pangropéa gampang, operasi saderhana, prosés pondok, konsumsi énergi rendah, efisiensi tinggi, tingkat kagagalan anu handap.

9. Kontrol polusi lingkungan, ngirangan limbah sareng biaya bungkusan bubuk, sareng ningkatkeun kapasitas transportasi produk.

10. komponén transmisi utama nganggo bahan paduan kualitas luhur. Baja tahan karat, titanium, kromium sareng paduan permukaan sanésna anu ningkat pisan tahan résistansi, tahan korosi, suhu luhur sareng kamampuan tekanan, janten mesin ieu ngagaduhan umur jasa anu panjang.

Ikhtisar Henteu Ngeringkeun Ganda Roller Extrusion Senyawa Pupuk Granulasi Produksi

YiZheng Heavy Machines Co., LTD tiasa nyayogikeun desain prosés sareng nyayogikeun Sakabéh Sistem pikeun ngahasilkeun pupuk majemuk.

Ieu Henteu Ngeringkeun Ganda Roller Extrusion Senyawa Pupuk Granulasi Produksi tiasa ngahasilkeun pupuk majemuk pekat anu sedeng, sedeng sareng handap pikeun sagala rupa pepelakan. Kalayan granulator dobel pikeun ngahasilkeun granul, lini produksi henteu peryogi prosés pangeringan, gaduh investasi alit sareng konsumsi kakuatan rendah. Roller pencét granulator tiasa didesain kanggo ngadamel bentuk sareng ukuran bahan anu bénten-bénten. Jalur kalebet mesin batching otomatis, conveyor sabuk, mixer panci, feeder panci, granulator ekstrusi, mesin skrining rotary, gudang produk réngsé, sareng mesin pengemasan otomatis. Kami siap nawiskeun alat-alat pupuk anu paling dipercaya sareng solusi anu paling cocog pikeun palanggan anu kami hormati.

Henteu Ngeringkeun Ganda Roller Extrusion Senyawa Pupuk Granulasi Produksi Aliran prosés :

Bahan baku batching (Statis mesin batching) → Campuran (Disc mixer) → Granulate (Extrusion granulator) → Screening (Rotary drum screening machine) → Coating (rotary drum coating machine) → Produk réngsé rangkep (packager kuantitatif otomatis) → Storage (nyimpen di tempat anu tiis sareng garing)

CATETAN: lini produksi ieu kanggo rujukan anjeun hungkul.

Gulung Tonjolan Senyawa Pupuk Granulator Pidéo Video

Gulung Extrusion Senyawa Pupuk Granulator Modél Pilihan

Modél

YZZLDG-15

YZZLDG-22

YZZLDG-30

Kapasitas (t / h)

1-1.5

2-3

3-4.5

Laju Granulasi

85

85

85

Kakuatan (kw) 

11-15

18.5-22

22-30

Bahan beueus

2% -5%

Suhu granulasi

Suhu kamar

Diaméter partikel (mm)

3.5-10

Kakuatan partikel

6-20N (kakuatan naksir)

 

Bentuk partikel

Spheroidicity

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Chain plate Compost Turning

      Plat ranté Ngabuburit

      Perkenalan Naon Mesin Réngkol Piring Composting Turner? Mesin Chain Plateing Composting Turner ngagaduhan desain anu wajar, kirang konsumsi kakuatan motor, peredaan gear raray anu saé pikeun transmisi, noise lemah sareng efisiensi tinggi. Bagian konci sapertos: Ranté nganggo bagian kualitas luhur sareng awét. Sistem hidrolik dianggo pikeun ngangkat ...

    • Inclined Sieving Solid-liquid Separator

      Pamisah Sieving Padet-cair Pisahkeun

      Pambuka Naon Pamisah Sieving Solid-cair Pisahkeun? Mangrupikeun alat panyalindungan lingkungan pikeun dehidrasi kotoran kandang unggas. Éta tiasa misahkeun kokotor atah sareng tinja tina limbah ingon-ingon kana pupuk organik cair sareng pupuk organik padet. Pupuk organik cair tiasa dianggo pikeun pepelakan ...

    • Straw & Wood Crusher

      Jarami & kai Crusher

      Bubuka Naon Straw & Wood Crusher? The Straw & Wood Crusher dina dasar nyerep kaunggulan sababaraha jinis crusher anu sanés sareng nambihan fungsi énggal motong cakram, éta ngajantenkeun pinuh ku prinsip naksir sareng ngagabungkeun téknologi naksir kalayan pencét, motong, tabrakan sareng ngagiling. ...

    • Rotary Fertilizer Coating Machine

      Mesin Palapis Pupuk Rotary

      Bubuka Naon Mesin Pelapis Rotary Granular? Organik & Sanyawa Granular Pupuk Rotary Coating Machine Coating Machine khusus dirancang dina struktur internal numutkeun syarat prosés. Mangrupikeun peralatan palapis khusus pupuk anu épéktip. Pamakéan téknologi palapis tiasa épéktip ...

    • BB Fertilizer Mixer

      BB Pupuk Adun

      Bubuka Naon ari Mesin Campuran Pupuk BB? Mesin Campuran Pupuk BB mangrupikeun bahan input ngalangkungan sistem angkat, bahan bak baja naék naék kanggo tuang bahan, anu langsung dialungkeun kana mixer, sareng mixer pupuk BB ngalangkungan mékanisme sekrup internal khusus sareng struktur tilu diménsi anu unik ...

    • Two-Stage Fertilizer Crusher Machine

      Mesin Pupuk Pupuk Dua Panggung

      Bubuka Naon ari Mesin Pupuk Pupuk Dua Panggung? Mesin Crusher Pupuk Dua Panggung mangrupikeun mesin penghancur jinis énggal anu tiasa gampang naksir gangue batubara kalembaban, shale, cinder sareng bahan sanésna saatos panilitian jangka panjang sareng desain ati-ati ku jalma-jalma ti sagala rupa lapisan masarakat. Mesin ieu cocog pikeun naksir pasangan atah ...