Mesin Pupuk Statis Statis

Pedaran pondok:

The Multél Hoppers Snguseup Weigh Static Organic & Sanyawa Pupuk Batching Machine utamina cocog pikeun dicampurkeun, dibungkus sareng tuang tina 3-8 jinis bahan. Sistem sacara otomatis dikawasa ku skala komputer. Klep pneumatik dianggo pikeun ngendalikeun pasokan bahan dina tong utama. Bahanna dicampur dina tong campuran sareng dikirim sacara otomatis ku conveyor sabuk. 


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Patch Statis Patching?

Sistem batching otomatis statik mangrupikeun alat batching otomatis anu tiasa dianggo sareng alat-alat pupuk BB, alat-alat pupuk organik, alat-alat pupuk majemuk sareng alat pupuk majemuk, sareng tiasa ngarengsekeun babandingan otomatis numutkeun kabutuhan pelanggan. 

Dina lini produksi pupuk lengkep, éta kedah didesain sareng dianggo nginum sareng nyusun sadaya jinis bahan baku. Sareng kaseueuran éta pikeun dilengkepan dinalini produksi pupuk organik atanapi lini produksi pupuk majemuk NPK sareng pabrik produksi pupuk séri sanés. Sacara umum, mesin batching otomatis Statis digunakeun pikeun beurat timbangan sareng nyampur sagala rupa bahan baku, ngaganti pangukuran manual sareng volume.

Fitur tina Mesin Patch Static Patching

Mesin batching otomatis statis gaduh ciri akurasi pangukuran tinggi, sebaran gancang sareng gelar otomatisasi tinggi, anu mangrupikeun bagian utami alat produksi pupuk lengkep.

(1) Sistem batching sareng dosis lengkep otomatis

(2) Rupa-rupa kapasitas tina 5 dugi ka 100 ton per jam

(3) The Mesin Batching Otomatis tiasa dianggo kalayan 3 dugi ka 10 jinis bahan baku

(4) akurasi batching tinggi

(5) Pilihan numutkeun prosésna: sabuk paralel, struktur baffle, struktur sabuk ujung rok

(6) Sabuk anti ngajalankeun anu unik

(7) Sistem batching ngalengkepan bahan pikeun unggal matéri numutkeun settingna

Téstik Pupuk Statis Mesin Pidéo Pidéo

Pilihan Modél Pupuk Batching Statis Pamilihan

Kapasitas tuangeun nyaéta 0,05m / h-1000m / jam, sareng lébar sabuk conveyor nyaéta 500mm-1800mm. Jarak tengah gilinding nyaéta 1000mm-8000mm. IeuPupuk Statis Mesin Batching tiasa disaluyukeun numutkeun syarat pangguna.

Modél

Kapasitas

Posisi

Kakuatan (KW)

Diménsi

YZPLZ1000

500-750

3-8

3-11

(3100-8100) × 1200 × 1800

YZPLZB1000

500-750

3-8

3-11

(3100-8100) × 1300 × 2500

YZPLZ1200

750-1000

3-8

3-11

(3700-9700) × 1300 × 2150

YZPLZB1200

750-1000

3-8

3-11

(3700-9700) × 1400 × 2850

YZPLZ1500

1000-1500

3-8

3-11

(4500-12200) × 1600 × 3000

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Double Hopper Quantitative Packaging Machine

      Mesin Hopper Quantitative Double Hopper

      Bubuka Naon anu Mesin Hopper Quantitative Double Hopper? Mesin Pakét Quantitative Double Hopper mangrupikeun mesin pengemasan timbangan otomatis anu cocog pikeun sisikian, kacang, pupuk, kimia sareng industri sanés. Salaku conto, bungkus pupuk butiran, jagong, béas, gandum sareng siki butiran, ubar-ubaran, sareng sajabana ...

    • Automatic Packaging Machine

      Mesin Pakét Otomatis

      Perkenalan Naon Mesin Pembungkus Otomatis? Mesin Bungkus kanggo Pupuk dianggo pikeun ngepak pelet pupuk, didesain kanggo pengemasan kuantitatif bahan. Éta kalebet jinis émbér ganda sareng jenis ember tunggal. Mesin ngagaduhan ciri struktur terintegrasi, instalasi saderhana, gampang dijaga, sareng rada hig ...

    • Inclined Sieving Solid-liquid Separator

      Pamisah Sieving Padet-cair Pisahkeun

      Pambuka Naon Pamisah Sieving Solid-cair Pisahkeun? Mangrupikeun alat panyalindungan lingkungan pikeun dehidrasi kotoran kandang unggas. Éta tiasa misahkeun kokotor atah sareng tinja tina limbah ingon-ingon kana pupuk organik cair sareng pupuk organik padet. Pupuk organik cair tiasa dianggo pikeun pepelakan ...

    • Automatic Dynamic Fertilizer Batching Machine

      Mesin Pupuk Pupuk Dinamis Otomatis

      Bubuka Naon Mesin Pupuk Pupuk Dinamis Otomatis? Alat Patching Pupuk Dinamis Otomatis utamina dianggo pikeun beurat timbangan sareng dosis kalayan bahan anu ageung dina jalur produksi pupuk anu kontinyu pikeun ngendalikeun jumlah pakan sareng mastikeun formulasi anu akurat. ...

    • Screw Extrusion Solid-liquid Separator

      Screw Extrusion Separator Padet-cair

      Bubuka Naon anu Screw Extrusion Solid-liquid Separator? The Screw Extrusion Solid-cair Separator mangrupikeun alat ématerasi mékanis énggal anu dikembangkeun ku ngarujuk kana sagala rupa alat panyambungan canggih di bumi sareng di mancanagara sareng ngagabungkeun sareng pangalaman R&D sareng pabrik kami nyalira. The Screw Extrusion Solid-cair Separato ...

    • Organic Fertilizer Round Polishing Machine

      Pupuk Organik Mesin Polishing Babak

      Bubuka Naon anu Mesin Pupuk Pupuk Organik? Pupuk organik asli sareng butiran pupuk majemuk gaduh bentuk sareng ukuran anu bénten. Dina raraga ngajantenkeun butiran pupuk katingali éndah, perusahaan urang parantos ngembangkeun mesin polishing pupuk organik, mesin polishing pupuk sanyawa sareng ...