Kami Nyayogikeun total solusi prosés

Jalur Produksi

URANG SEDIA SEDANG KUALITAS LINGKUNG

PERALATAN urang

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

Pedaran singget :

Zhengzhou Yizheng Beurat Mesin Alat Co., Ltd. perenahna di taman industri kulon Zhengzhou, propinsi Henan, ngahususkeun kana panilitian sareng pamekaran téknologi perlindungan lingkungan tatanén, panilitian sareng pamekaran sareng produksi peralatan daur ulang limbah, pupuk BB set peralatan lengkep, alat pupuk organik, lini produksi pupuk organik alat panilitian sareng pamekaran sareng produksi. Kami gaduh kapasitas panilitian sareng pamekaran anu kuat sareng kakuatan manufaktur. Pikeun nyayogikeun palanggan sareng desain prosés, alat pupuk organik manufaktur, pamasangan, tés, ngadukung jasa komprehensif sa-stop.

Nyayogikeun Sakumna Tutuwuhan Nyiptakeun Pupuk

Solusi

  • Ngadamel Pupuk Organik di Bumi

    Kumaha Komposisi Limbah? Komposén limbah organik perlu sareng teu tiasa dielakkan nalika rumah tangga ngadamel pupuk nyalira di bumi. Limbah kompos ogé cara anu épisién sareng ékonomis dina ngokolakeun limbah ternak. Aya 2 jinis metode kompos anu sayogi dina pupuk organik buatan ...

  • Mimitian proyek produksi pupuk organik anjeun

    PROFIL Kiwari, ngamimitian lini produksi pupuk organik dina bimbingan rencana bisnis anu leres tiasa ningkatkeun pasokan pupuk anu henteu ngabahayakeun ka patani, sareng parantos kapendak yén manpaat ngagunakeun pupuk organik jauh langkung ageung tibatan biaya panyiapan pupuk organik, henteu ...

  • Kandang domba kana téknologi pembuatan pupuk organik

    Aya seueur peternakan domba di Australia, Selandia Anyar, Amérika, Inggris, Perancis, Kanada sareng seueur nagara sanés. Tangtosna, éta ngahasilkeun seueur kandang domba. Éta bahan baku anu saé pikeun produksi pupuk organik. Kunaon Kualitas kandang domba mangrupikeun anu munggaran dina peternakan sato. ...

  • Naha kandang hayam kedah leres-leres diuraikeun sateuacan dianggo?

    Mimiti, kandang hayam atah henteu sami sareng pupuk organik. Pupuk organik ngarujuk kana jarami, kuéh, kandang ternak, résidu supa sareng bahan baku sanésna ngaliwatan dékomposisi, férméntasi sareng pamrosésan dijantenkeun pupuk. Kotor sato ngan ukur salah sahiji matéri atah ...

  • Pamasangan sareng perawatan Chain Plate Compost Turner

    Turner pelat kompos ranté ngagancangkeun prosés dékomposisi limbah organik. Gampang dioperasikeun sareng gaduh efisiensi anu hébat, janten alat-alat kompos ieu seueur dianggo henteu ngan ukur di pabrik pabrik pupuk organik, tapi ogé dina kompos peternakan. Pamariksaan sateuacan ngalaksanakeun uji coba ◇ ...

  • KUMAHA NYIEUNAN PILIHAN KANGGO FERTILISER ORGANIK

    Survei bahan baku pupuk organik Kusabab seueur pupuk kimia anu diterapkeun dina waktos anu cukup lami, kandungan zat organik dina taneuh ngirangan tanpa nétralisasi pupuk organik. Tujuan utama pepelakan pupuk organik nyaéta ngahasilkeun pupuk organik ...

  • Kumaha carana ngontrol kualitas kompos

    Kontrol kaayaan produksi pupuk organik, dina praktékna, nyaéta interaksi sipat fisik sareng biologis dina prosés tumpukan kompos. Dina hiji sisi, kaayaan kontrol nyaéta interaksional sareng terkoordinasi. Di sisi anu sanésna, windrows anu sanés dicampur, kusabab teuleum ...

  • Kumaha carana milih mesin turner kompos?

    Salami prosés produksi pupuk organik komérsial, aya alat penting anu ngagaduhan peran penting dina tahapan fermentasi limbah organik-mesin turner kompos, kami bakal ngenalkeun sababaraha kanyaho dasar ngeunaan turner kompos, kalebet fungsina, jinis sareng cara milih a. ..

  • Runtah Biogas pikeun Solusi Produksi Pupuk

    Sanaon peternakan unggas parantos ningkat popularitasna di Afrika mangtaun-taun, éta intina janten kagiatan skala leutik. Dina sababaraha taun ka pengker, Nanging, éta parantos janten usaha anu serius, kalayan seueur pangusaha ngora nargétkeun kauntungan anu pikaresepeun anu ditawarkeun. Populasi unggas Ove ...

  • CARA ngahasilkeun pupuk organik tina limbah tuangeun?

    Runtah tuangeun parantos ningkat kusabab jumlah penduduk dunya parantos ageung sareng kota-kota ageung ukuranana. Jutaan ton tuangeun dialungkeun ka sampah di seluruh dunya unggal taun. Ampir 30% bubuahan, sayuran, bijil, daging sareng bungkus dunya dibuang unggal taun ....

  • Anggo limbah ingon-ingon pikeun ngahasilkeun pupuk organik biologis

    Perlakuan anu wajar sareng panggunaan efektif kandang ternak tiasa nyangking panghasilan anu lumayan pikeun mayoritas patani, tapi ogé ngaoptimalkeun pamutahiran industri sorangan. Pupuk organik biologis mangrupikeun jenis pupuk anu ngagaduhan fungsi pupuk mikroba sareng f organik ...

  • Nyaring Pencét leutak sareng prosés Pembuatan Pupuk Kompos Molas

    Sukrosa nyumbang 65-70% produksi gula sadunya. Proses produksi peryogi seueur uap sareng listrik, sareng ngahasilkeun seueur résidu dina tahapan produksi anu sami dina waktos anu sami. Status Produksi Sucrose di Dunya Aya langkung ti saratus nagara ...

  • Péran Paké Kimia Anu Leres

      Pupuk kimia anu dihasilkeun sintétik tina bahan anorganik, mangrupikeun zat anu nyayogikeun unsur gizi pikeun tutuwuhan kalayan metode fisik atanapi kimia. Gizi Pupuk Kimia Pupuk kimia beunghar ku tilu gizi penting anu diperyogikeun kanggo ...

  • Kontrol Kualitas Pupuk Organik

    Kontrol kaayaan produksi pupuk organik, dina praktékna, nyaéta interaksi sipat fisik sareng biologis dina prosés ngadamel kompos. Dina hiji sisi, kaayaan kontrol nyaéta interaksional sareng terkoordinasi. Di sisi anu sanésna, windrows anu sanés dicampur, kusabab div ...

  • Daur ulang limbah résidu supa

    Dina taun-taun ayeuna, kalayan ngembangkeun téknologi budidaya tina jamur anu tiasa didahar, ékspansi teras-terangan daérah penanaman sareng paningkatan jumlah tanam taneman, supa parantos janten pepelakan kas penting dina produksi tatanén. Di daérah ngembang supa, seueur runtah nyaéta gén ...

  • Kumaha cara milih Mesin Pengeringan Pupuk

      Sateuacan milih mesin pengeringan pupuk, anjeun kedah ngadamel analisis awal kabutuhan pangeringan anjeun: Bahan pikeun partikel: Naon sipat fisik nalika baseuh atanapi garing? Naon sebaran granularitasna? Toksik, kaduruk, korosif atanapi kasar? Proses peryogi ...

  • Ngadamel pupuk organik nyalira di bumi

    Nalika pupuk organik buatan bumi, kompos limbah organik penting pisan. Komposting mangrupikeun padika anu épéktip sareng ékonomis pikeun miceunan limbah ingon-ingon Aya tilu jinis jinis tumpukan: lempeng, semi-pit, sareng liang Jinis lempeng Cocog sareng suhu luhur, hujan, kalembaban anu luhur, cai ...