Mimitian proyek produksi pupuk organik anjeun

PROFIL

Ayeuna, ngamimitian an lini produksi pupuk organik dina bimbingan rencana bisnis anu leres tiasa ningkatkeun pasokan pupuk anu henteu ngabahayakeun pikeun patani, sareng parantos kapendak yén manpaat ngagunakeun pupuk organik jauh langkung ageung tibatan biaya panyiapan pupuk organik, henteu ngan ukur ngarujuk kana manpaat ékonomi, tapi ogé kaasup lingkungan sareng éfisiénsi sosial. Ngalihkeunlimbah organik kana pupuk organik tiasa ngabantosan patani manjangkeun umur taneuh, ningkatkeun kualitas cai, naekeun produksi pepelakan sareng akhirna ningkatkeun panenanana. Maka éta hakekat pikeun investor sareng pabrik pupuk pikeun diajar kumaha carana ngajantenkeun limbah janten pupuk sareng kumaha ngamimitian usaha pupuk organik. Di dieu, YiZheng bakal ngabahas hal-hal anu kedah diperhatoskeun tina aspek-aspek ieu nalika ngamimitiantutuwuhan pupuk organik.

newsa45 (1)

 

Naha Ngamimitian Prosés Pabrik Pupuk Organik?

Usaha Pupuk Organik janten nguntungkeun

Tren global dina industri pupuk nunjuk kana pupuk anu aman lingkungan sareng organik anu ngamaksimalkeun hasil panén sareng ngirangan pangaruh négatip awét pikeun lingkungan, taneuh sareng cai. Sisi anu sanésna, éta dipikaterang pupuk organik salaku faktor tatanén anu penting ngagaduhan poténsi pasar anu ageung, kalayan kamekaran dina tatanén, manpaat pupuk organik beuki mencolok. Dina panempoan ieu, nguntungkeun sareng layak pikeun pangusaha / investor pikeunngamimitian usaha pupuk organik.

Gdukungan overnment

Dina taun-taun ayeuna, pamaréntah parantos nyayogikeun dukungan inisiatif séri pikeun pertanian organik sareng bisnis pupuk organik, kalebet subsidi udagan, investasi pasar, perluasan kapasitas sareng bantuan kauangan, sadayana tiasa ngamajukeun panggunaan pupuk organik. Misalna, pamarentah India nawiskeun promosi pupuk organik dugi ka Rs.500 / per hektar, sareng di Nigeria, pamaréntah komitmen pikeun nyandak léngkah-léngkah anu diperlukeun pikeun promosikeun panggunaan pupuk organik dina raraga ngembangkeun ékosistem tatanén Nigeria pikeun nyiptakeun sustainable padamelan sareng kabeungharan.

Akautamaan tina kadaharan organik

Jalma-jalma janten langkung sadar kana kasalametan sareng kualitas pangan sadidinten. Permintaan pikeun pangan organik parantos dipelak dina sapuluh taun ka pengker sakaligus. Éta penting pikeun ngajaga kasalametan tuang ngalangkungan ngagunakeun pupuk organik pikeun ngendalikeun sumber produksi sareng nyingkahan polusi taneuh. Maka, ningkatna kasadaran pikeun pangan organik ogé kondusip pikeun pangwangunan industri produksi pupuk organik.

Pbahan baku lentiful tina pupuk organik

Aya seueur volume limbah organik dihasilkeun unggal dinten di panjuru dunya. Sacara statistik, aya langkung ti 2 milyar ton limbah sacara global unggal taun. Bahan baku pikeun ngahasilkeun pupuk organik seueur sareng éksténsif, sapertos limbah tatanén, sapertos jarami, tepung kedele, tepung kapas sareng résidu supa), ingon-ingon sareng kandang unggas (sapertos tai sapi, kandang babi, bebek domba, kotoran kuda sareng kandang hayam) , limbah industri (sapertos vinasse, cuka, résidu, résidu singkong sareng lebu tebu), sampah rumah tangga (sapertos limbah tuangeun atanapi sampah dapur) sareng sajabina. Éta bahan baku anu réa anu ngajantenkeun usaha pupuk organik populér sareng sejahtera di dunya.

Kumaha carana milih lokasi situs

Usul Loka Tutuwuhan Pupuk Organik

Pilihan lokasi situs pikeun tutuwuhan pupuk organik kedah nuturkeun prinsipna:

● Tempatna kedah caket caket kana pasokan bahan baku pikeun produksi pupuk organik, sasarengan pikeun ngirangan biaya transportasi sareng polusi transportasi.

● Pabrik kedah ayana di daérah anu gaduh transportasi anu merenah pikeun ngirangan tantangan logistik sareng biaya transportasi.

● Proporsi tutuwuhan kedah nyumponan sarat prosés téknologi produksi sareng tata ruang anu wajar sareng ngantunkeun rohangan anu pas pikeun pamekaran salajengna.

● Jauhkeun ti daérah padumukan supados henteu mangaruhan kahirupan warga kusabab aya kurang leuwih bau khusus anu dihasilkeun nalika prosés produksi pupuk organik atanapi transportasi bahan baku.

● Tempatna kedah aya di tempat anu daérah rata, géologi atos, méja cai lemah sareng ventilasi anu saé. Salaku tambahan, éta kedahna nyingkahan tempat-tempat anu rawan slide, banjir atanapi runtuh.

● Situs kedah diluyukeun sareng kaayaan lokal sareng konservasi lahan. Ngagunakeun pinuh lahan kosong atanapi gurun sareng henteu ngeusian lahan pertanian. Anggo rohangan anu henteu kapake aslina saloba mungkin, teras anjeun tiasa ngirangan investasi.

● The tutuwuhan pupuk organik langkung pikaresep segi opat. Wewengkon pabrik kedahna sakitar 10.00-20.000㎡.

● Situs henteu tiasa jauh teuing tina saluran listrik pikeun ngirangan konsumsi tanaga sareng investasi dina sistem catu daya. Kedahna caket kana pasokan cai supados nyumponan kabutuhan produksi, cai hirup sareng cai seuneu.

newsa45 (2)

 

Dina hiji kecap, bahan sumberna kedah netepkeun industri, utamina kandang unggas sareng limbah pepelakan, kedah leres-leres sayogi ti tempat pasar sareng peternakan unggas di caket caket pabrik anu diusulkeun.


Pos waktos: Jun-18-2021