Proyék suksés

  • Installation of large-span Wheel Type Compost Turner machine

    Pamasangan mesin Roda Kompos Turner ageung bentang

    Mesin Tipe Composting Turner Wheel mangrupikeun komposting otomatis sareng alat férméntasi kalayan bentang panjang sareng jero kandang ternak, sludge sareng sampah, leutak saringan, muih slag anu langkung lemah sareng serbuk gergaji jarami dina pabrik gula, sareng ogé seueur dianggo dina fermentasi sareng dehidrasi sacara organik. ..
    Maca deui
  • Pamakéan anu leres tina mesin pupuk kandang organik

    Mesin pupuk organik gaduh seueur peran, urang sadayana kedah ngagunakeunana leres, anjeun kedah ngawasaan metode anu leres nalika nganggo éta. Upami anjeun henteu ngartos metodeu anu leres, mesin pupuk kandang organik panginten henteu nunjukkeun peranna sadayana, janten, naon panggunaan anu leres tina ...
    Maca deui
  • Naon anu kedah diperhatoskeun nalika nganggo sareng ngoperasikeun granulator?

    Naon anu kedah diperhatoskeun nalika nganggo sareng ngoperasikeun granulator? Hayu urang tingali éta. Catetan: Saatos mesin dipasang dumasar kana sarat, perlu ningali manual operasi sateuacan dianggo, sareng anjeun kedah wawuh sareng struktur mesin ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngungkulan masalah crusher?

    Dina prosés ngagunakeun penghancur, upami aya kalepatan, kumaha cara ngungkulanana? Sareng hayu urang tingali metode pangaturan sesar! Motor crusher geter langsung nyambung kana alat naksir, anu saderhana sareng gampang dijaga. Nanging, upami dua éta henteu nyambung pisan ...
    Maca deui
  • Kaunggulan pamekaran gancang pakakas pupuk organik

    Alat-alat pupuk organik mangrupikeun limbah kana proyek harta karun, alat-alat pupuk organik sanés ngan ukur biaya input murah, tapi ogé kauntungan ékonomi anu saé, sareng ngarengsekeun masalah polusi lingkungan dina waktos anu sami. Ayeuna urang bakal ngenalkeun kaunggulan anu gancang ...
    Maca deui
  • Alat lini produksi pupuk organik sacara efektif tiasa ngirangan polusi tatanén

    Peralatan lini produksi pupuk organik sacara épéktip tiasa ngirangan polusi tatanén Polusi tatanén parantos mangaruhan pangaruh serius kana kahirupan urang, kumaha sacara efektif ngirangan masalah serius polusi tatanén? Polusi tatanén serius pisan henteu ...
    Maca deui