Screener Geter Linear

Pedaran pondok:

The Screener Geter Linear ngagunakeun sumber geter anu kuat tina motor geter, bahan na aya dina layar sareng maju dina garis lempeng.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Screening Linear Vibrating?

The Screener Geter Linear (Layar Geter Linear) ngagunakeun éksitasi motor geter salaku sumber geter pikeun ngajantenkeun bahan naék dina layar sareng maju dina garis anu lempeng. Bahan na lebet kana port tuang mesin skrining merata tina feeder. Sababaraha ukuran ukuran ageung sareng undersize dihasilkeun ku layar multi-lapisan sareng dikaluarkeun tina outlet masing-masing.

Prinsip Gawe Mesin Screening Linear Vibrating

Nalika layar liniér jalan, rotasi sinkron tina dua motor nyababkeun exciter geter ngahasilkeun gaya éksitasi mundur, maksa awak layar mindahkeun layar sacara bujur, sahingga bahan dina matéri bungah sareng périodik ngalungkeun jajaran. Kitu ngalengkepan operasi skrining bahan. Layar geter linier disetir ku motor geter dua kali. Nalika dua motor geter sacara sinkron sareng dibalikkeun diputer, gaya anu pikaresepeun anu dihasilkeun ku blok écentris silih ngabatalkeun arah gurat, sareng gaya éksitasi gabungan dina arah bujur dikirimkeun ka layar sadayana. Dina permukaan, ku alatan éta, jalur gerakan mesin ayakan nyaéta garis lempeng. Arah gaya anu ngagumbirakeun ngagaduhan sudut condong anu aya kaitanana sareng permukaan layar. Dina aksi gabungan gaya anu narik sareng gravitasi diri tina matéri, matéri dialungkeun sareng luncat ka payun dina gerakan linier dina permukaan layar, sahingga ngahontal tujuan nyaring sareng ngagolongkeun matéri éta.

Kauntungannana Mesin Screening Linear Vibrating

1. Sealing saé sareng lebu alit pisan.

2. Konsumsi énergi rendah, sora lemah sareng umur panjang dina layar.

3. Precision skrining tinggi, kapasitas ngolah ageung sareng struktur saderhana.

4. Struktur tertutup lengkep, debit otomatis, langkung cocog pikeun operasi jalur perakitan.

5. Sadaya bagéan awak layar dilas ku pelat waja sareng profil (baudna nyambung antara sababaraha kelompok). Kakuatan sacara umum saé, teguh sareng dipercaya.

Tampilan Video Mesin Linear Vibrating Screening

Pilihan Modél Screening Mesin Linear Vibrating

Modél

Ukuran layar

 (mm)

Panjang (mm)

Kakuatan (kW)

Kapasitas

(t / h)

Laju

 (r / mnt)

BM1000

1000

6000

5.5

3

15

BM1200

1200

6000

7.5

5

14

BM1500

1500

6000

11

12

12

BM1800

1800

8000

15

25

12


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Rotary Fertilizer Coating Machine

      Mesin Palapis Pupuk Rotary

      Bubuka Naon Mesin Pelapis Rotary Granular? Organik & Sanyawa Granular Pupuk Rotary Coating Machine Coating Machine khusus dirancang dina struktur internal numutkeun syarat prosés. Mangrupikeun peralatan palapis khusus pupuk anu épéktip. Pamakéan téknologi palapis tiasa épéktip ...

    • Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Overview

      Crawler Type Organic Waste Composting Turner Ma ...

      Perkenalan Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Tinjauan Mesin Crawler Type Organic Wost Composting Turner Machine kagolong kana mode fermentasi tumpukan taneuh, anu mangrupikeun modeu paling hemat pikeun nyimpen tanaga sareng sumber daya manusa ayeuna. Bahanna kedah ditumpukkeun kana tumpukan, teras bahanna diaduk sareng ...

    • Double Hopper Quantitative Packaging Machine

      Mesin Hopper Quantitative Double Hopper

      Bubuka Naon anu Mesin Hopper Quantitative Double Hopper? Mesin Pakét Quantitative Double Hopper mangrupikeun mesin pengemasan timbangan otomatis anu cocog pikeun sisikian, kacang, pupuk, kimia sareng industri sanés. Salaku conto, bungkus pupuk butiran, jagong, béas, gandum sareng siki butiran, ubar-ubaran, sareng sajabana ...

    • Hot-air Stove

      Kompor hawa panas

      Perkenalan Naon Kompor Panas-hawa? Kompor Panas-hawa nganggo bahan bakar pikeun langsung ngaduruk, ngabentuk blast panas ngalangkungan perawatan pemurnian tinggi, sareng langsung ngontak bahan pikeun panasan sareng pangeringan atanapi pembakaran. Éta parantos janten produk ngagentos sumber panas listrik sareng sumber panas kakuatan uap tradisional di seueur industri. ...

    • Organic Fertilizer Round Polishing Machine

      Pupuk Organik Mesin Polishing Babak

      Bubuka Naon anu Mesin Pupuk Pupuk Organik? Pupuk organik asli sareng butiran pupuk majemuk gaduh bentuk sareng ukuran anu bénten. Dina raraga ngajantenkeun butiran pupuk katingali éndah, perusahaan urang parantos ngembangkeun mesin polishing pupuk organik, mesin polishing pupuk sanyawa sareng ...

    • Chemical Fertilizer Cage Mill Machine

      Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia? Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia kagolong kana pabrik kandang horisontal sedeng. Mesin ieu dirancang dumasar kana prinsip dampak naksir. Nalika kandang jero sareng luar muterkeun arah anu berlawanan sareng kecepatan luhur, bahan na ditumbuk ...