Pangetahuan Alat

  • Pay attention to organic fertilizer

    Nengetan pupuk organik

    Ngembangkeun tatanén héjo kedahna ngajawab heula masalah polusi taneuh. Masalah umum dina taneuh diantarana: kompak taneuh, henteu saimbangna babandingan gizi mineral, kandungan zat organik rendah, lapisan tani anu dangkal, asemisasi taneuh, salinisasi taneuh, polusi taneuh sareng sajabina. Pikeun ngadamel t ...
    Maca deui
  • What are the types of compound fertilizers

    Naon jinis pupuk majemuk

    Pupuk majemuk nunjukkeun sahenteuna dua tina tilu nutrisi nitrogén, fosfor, sareng kalium. Mangrupikeun pupuk kimia anu didamel ku metode kimia atanapi metode fisik sareng metode campuran. Metode panyiri eusi nitrogén, fosfor, sareng kalium: nitrogén (N) fosfor (P ...
    Maca deui
  • Installation of large-span Wheel Type Compost Turner machine

    Pamasangan mesin Roda Kompos Turner ageung bentang

    Mesin Tipe Composting Turner Wheel mangrupikeun komposting otomatis sareng alat férméntasi kalayan bentang panjang sareng jero kandang ternak, sludge sareng sampah, leutak saringan, muih slag anu langkung lemah sareng serbuk gergaji jarami dina pabrik gula, sareng ogé seueur dianggo dina fermentasi sareng dehidrasi sacara organik. ..
    Maca deui
  • Compound fertilizer production process

    Prosés produksi pupuk majemuk

    Pupuk majemuk, ogé katelah pupuk kimia, ngarujuk kana pupuk anu ngandung dua atanapi tilu nutrisi unsur nutrisi pepelakan nitrogén, fosfor sareng kalium disintésis ku réaksi kimia atanapi metode campuran; pupuk majemuk tiasa bubuk atanapi butiran. Pupuk majemuk ...
    Maca deui
  • Complete production equipment for organic fertilizer

    Parabot produksi lengkep pikeun pupuk organik

    Sét pinuh alat produksi pupuk organik umumna kalebet: alat-alat fermentasi, alat-alat campuran, alat-alat naksir, alat-alat granulasi, alat-alat pengeringan, alat-alat pendinginan, alat-alat panyaringan pupuk, alat-alat kemasan, jst
    Maca deui
  • Pig manure organic fertilizer complete equipment

    Pupuk kandang organik peralatan kumplit

    Pilihan bahan baku pikeun pupuk organik kandang babi sareng pupuk bio-organik tiasa janten rupa-rupa kandang ingon-ingon sareng limbah organik. Formula dasar pikeun produksi beda-beda tergantung kana jinisna sareng bahan baku. Sét kumplit peralatan pupuk organik kandang babi umumna kalebet ...
    Maca deui
  • Organic fertilizer production line equipment

    Parabot produksi pupuk organik

    Pilihan bahan baku pikeun pupuk organik sareng pupuk bio-organik tiasa janten rupa-rupa kandang ingon-ingon sareng limbah organik. Formula dasar pikeun produksi beda-beda tergantung kana jinisna sareng bahan baku.
    Maca deui
  • Organic fertilizer production process

    Prosés produksi pupuk organik

    Pilihan bahan baku pikeun pupuk organik sareng pupuk bio-organik tiasa janten rupa-rupa kandang ingon-ingon sareng limbah organik. Formula dasar pikeun produksi beda-beda tergantung kana jinisna sareng bahan baku. Bahan baku dasarna nyaéta: kandang hayam, kandang bebek, kandang soang, kandang babi, ucing ...
    Maca deui
  • Fermentation technology of chicken manure organic fertilizer

    Téknologi fermentasi pupuk hayam pupuk organik

    Aya ogé beuki loba kebon gedé jeung leutik. Nalika nyumponan kabutuhan daging jalma, aranjeunna ogé ngahasilkeun sajumlah ageung ingon-ingon sareng kandang unggas. Pangobatan kandang anu wajar sanés ngan ukur tiasa épéktip ngabéréskeun masalah pencemaran lingkungan, tapi ogé ngarobah limbah. Weibao ngahasilkeun ...
    Maca deui
  • Sheep manure organic fertilizer fermentation technology

    Kandang domba téknologi fermentasi pupuk organik

    Aya ogé beuki loba kebon gedé jeung leutik. Nalika nyumponan kabutuhan daging jalma, aranjeunna ogé ngahasilkeun sajumlah ageung ingon-ingon sareng kandang unggas. Pangobatan kandang anu wajar sanés ngan ukur tiasa épéktip ngabéréskeun masalah pencemaran lingkungan, tapi ogé ngarobah limbah. Weibao ngahasilkeun ...
    Maca deui
  • Production plan of organic fertilizer

    Rencana produksi pupuk organik

    Proyék komérsial pupuk organik ayeuna henteu ngan sajalan sareng manpaat ékonomi, tapi ogé saluyu sareng panduan kabijakan tatanén lingkungan sareng héjo. Alesan pikeun proyék produksi pupuk organik Sumber polusi lingkungan tatanén: anu ...
    Maca deui
  • Fermentation Technology of Cow Manure Organic Fertilizer

    Téknologi Fermentasi Sapi Kandang Pupuk Organik

    Aya ogé beuki loba kebon gedé jeung leutik. Nalika nyumponan kabutuhan daging jalma, aranjeunna ogé ngahasilkeun sajumlah ageung ingon-ingon sareng kandang unggas. Pangobatan kandang anu wajar sanés ngan ukur tiasa épéktip ngabéréskeun masalah pencemaran lingkungan, tapi ogé ngarobah limbah. Weibao ngahasilkeun ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2