lini produksi pupuk organik granulated.

Pedaran pondok 

Pupuk organik granular nyayogikeun zat organik kana taneuh, sahingga nyayogikeun pepelakan sareng nutrisi sareng ngabantosan ngawangun sistem taneuh anu séhat. Pupuk organik kumargi kitu ngandung kasempetan bisnis anu ageung. Kalayan larangan bertahap sareng larangan panggunaan pupuk di seueur nagara sareng departemén anu aya hubunganana, produksi pupuk organik bakal janten kasempetan bisnis anu ageung.

Detil Produk

Pupuk organik butiran biasana dipaké pikeun ningkatkeun taneuh sareng nyayogikeun nutrisi pikeun tumuh pepelakan. Éta ogé tiasa gancang terurai nalika lebet kana taneuh, ngaleupaskeun gizi kalayan gancang. Kusabab pupuk organik padet nyerep dina tingkat anu langkung laun, éta tahan langkung lami tibatan pupuk organik cair. Pamakéan pupuk organik parantos ngirangan karusakan kana pepelakan nyalira sareng lingkungan taneuh.

Kabutuhan ngahasilkeun pupuk organik tipung janten pupuk organik butiran:

Pupuk bubuk sok dijual seueur ku harga anu langkung mirah. Salajengna ngolah pupuk organik bubuk tiasa ningkatkeun nilai gizi ku nyampur bahan-bahan sanés sapertos asam humat, anu manpaat pikeun palanggan pikeun ngamajukeun tumuhna kandungan gizi anu tinggi tina pepelakan sareng investor kanggo ngajual harga anu langkung saé sareng langkung lumayan.

Bahan baku sayogi pikeun produksi pupuk organik

1. Kotoran sato: hayam, tai babi, tai domba, nyanyi sapi, kandang kuda, kandang kelinci, jst.

2, limbah industri: anggur, slag cuka, résidu singkong, résidu gula, limbah biogas, résidu bulu, jst.

3. Runtah tatanén: jarami pepelakan, tipung kedele, bubuk kapas, jst.

4. Sampah rumah tangga: sampah dapur

5, sludge: sludge urban, sludge walungan, filter sludge, jsb.

Bagan aliran garis produksi

Prosés produksi pupuk organik granular: aduk - granulasi - drying - cooling - ayakan - bungkus.

1

Kauntungannana

Kami nyayogikeun dukungan jasa téknis propésional, ngarencanakeun numutkeun kabutuhan pelanggan, gambar desain, saran konstruksi dina situs, sareng sajabana.

Nyayogikeun sababaraha prosés produksi garis produksi pupuk organik granular pikeun nyumponan kabutuhan konsumén, sareng alat-alatna gampang dioperasikeun.

111

Prinsip Gawe

1. Aduk sareng granulate

Salami prosés aduk, kompos bubuk dicampur sareng bahan atanapi formula anu dipikahoyong pikeun ningkatkeun nilai gizi na. Teras gunakeun granulator pupuk organik énggal kanggo campuran kana partikel. Granulator pupuk organik digunakeun pikeun nyieun partikel bébas debu tina ukuran sareng bentuk anu tiasa dikendalikeun. Granulator pupuk organik énggal nyoko kana prosés anu ditutup, henteu aya debu lebu napas, sareng produktivitas anu luhur.

2. Garing sareng tiis

Prosés pangeringan cocog pikeun unggal pepelakan anu ngahasilkeun bahan padet sareng bubuk. Pangeringan tiasa ngirangan eusi uap tina partikel pupuk organik anu dihasilkeun, ngirangan suhu termal janten 30-40 ° C, sareng garis produksi pupuk organik granular nyoko kana roller roller sareng roller cooler.

3. Screening sareng bungkus

Saatos granulasi, partikel pupuk organik kedah diayak pikeun kéngingkeun ukuran partikel anu diperyogikeun sareng miceun partikel anu henteu saluyu sareng ukuran partikel produk. Mesin ayakan Roller mangrupikeun alat ayakan umum, anu utamina dianggo pikeun klasifikasi produk réngsé sareng grading seragam produk réngsé. Saatos ayakan, ukuran partikel seragam partikel pupuk organik ditimbang sareng dibungkus ngalangkungan mesin kemasan otomatis anu diangkut ku conveyor sabuk.