Baris produksi pupuk organik bubuk

Pedaran pondok 

Pupuk organik tipung biasana dianggo pikeun ningkatkeun taneuh sareng nyayogikeun nutrisi pikeun tumuh pepelakan. Éta ogé tiasa gancang terurai nalika lebet kana taneuh, ngaleupaskeun gizi kalayan gancang. Kusabab pupuk organik padet bubuk diserep dina tingkat anu langkung laun, pupuk organik bubuk disimpen langkung lami tibatan pupuk organik cair. Pamakéan pupuk organik parantos ngirangan karusakan kana pepelakan nyalira sareng lingkungan taneuh.

Detil Produk

Pupuk organik nyayogikeun zat organik kana taneuh, sahingga nyayogikeun pepelakan sareng nutrisi anu diperyogikeun pikeun ngabantosan ngawangun sistem taneuh anu séhat, daripada ngarusak. Pupuk organik kumargi kitu ngandung kasempetan bisnis anu ageung. Kalayan larangan bertahap sareng larangan panggunaan pupuk di seueur nagara sareng departemén anu aya hubunganana, produksi pupuk organik bakal janten kasempetan bisnis anu ageung.

Naon waé bahan baku organik tiasa difermentasi janten kompos organik. Nyatana, kompos ditumbuk sareng diayak janten pupuk organik bubuk anu tiasa dipasar kualitas luhur.

Bahan baku sayogi pikeun produksi pupuk organik

1. Kotoran sato: hayam, tai babi, tai domba, nyanyi sapi, kandang kuda, kandang kelinci, jst.

2, limbah industri: anggur, slag cuka, résidu singkong, résidu gula, limbah biogas, résidu bulu, jst.

3. Runtah tatanén: jarami pepelakan, tipung kedele, bubuk kapas, jst.

4. Sampah rumah tangga: limbah dapur.

5, sludge: sludge urban, sludge walungan, filter sludge, jsb.

Bagan aliran garis produksi

Prosés anu diperyogikeun pikeun ngahasilkeun pupuk organik tipung sapertos bubuk roti neem, bubuk gambut koko, bubuk cangkang tiram, bubuk dung sapi garing, sareng sajabana kalebet bahan baku kompos, naksir kompos anu dihasilkeun, teras saringan sareng bungkusana.

1

Kauntungannana

Garis produksi pupuk organik bubuk gaduh téknologi saderhana, biaya alit alat-alat nanem modal, sareng operasi saderhana.

Kami nyayogikeun dukungan jasa téknis propésional, ngarencanakeun numutkeun kabutuhan pelanggan, gambar desain, saran konstruksi dina situs, sareng sajabana.

111

Prinsip Gawe

Prosés produksi pupuk organik bubuk: kompos - naksir - ayakan - bungkus.

1. Kompos

Bahan baku organik rutin dilaksanakeun ngalangkungan dumper. Aya sababaraha parameter anu mangaruhan kompos, nyaéta ukuran partikel, babandingan karbon-nitrogén, kadar cai, kadar oksigén sareng suhu. Perhatian kedah dibayar ka:

1. Tumbuk bahan kana partikel leutik;

2. Babandingan karbon-nitrogén 25-30: 1 mangrupikeun kaayaan anu paling saé pikeun kompos anu épéktip. Langkung seueur jinis bahan anu lebet, ageung kamungkinan dékomposisi épéktip pikeun ngajaga rasio C: N anu pas;

3. Kandungan uap optimal bahan baku kompos umumna sakitar 50% dugi ka 60%, sareng Ph dikawasa dina 5.0-8.5;

4. Gulung-gulung bakal ngaleupaskeun panas tumpukan kompos. Nalika bahan na terurai sacara épéktip, suhu na turun sakedik kalayan prosés ngagulingkeun, teras mulih deui ka tingkat sateuacanna dina waktos dua atanapi tilu jam. Ieu mangrupikeun salah sahiji kaunggulan anu kuat dina dumper.

2. Ngabanting

Coét strip nangtung dipaké pikeun naksir kompos. Ku cara ngaremuk atanapi ngagiling, zat anu blok dina kompos tiasa diuraikeun kanggo nyegah masalah dina bungkus sareng mangaruhan kualitas pupuk organik.

3. Nyaring

Mesin ayakan gilinding henteu ngan ukur ngaluarkeun kokotor, tapi ogé milih produk anu henteu berkualitas, sareng ngangkut kompos kana mesin ayakan ngalangkungan conveyor sabuk. Prosés prosés ieu cocog pikeun mesin tabung drum kalayan liang ayakan ukuran sedeng. Sieving peryogi pisan pikeun panyimpenan, penjualan sareng panerapan kompos. Sieving ningkatkeun struktur kompos, ningkatkeun kualitas kompos, sareng langkung manpaat pikeun bungkus sareng transportasi salajengna.

4. Pakét

Pupuk anu ayakan bakal diangkut kana mesin kemasan pikeun mengkomersialkeun pupuk organik bubuk anu tiasa langsung dijual ngalangkungan timbangan, biasana kalayan 25 kg per kantong atanapi 50 kg per kantong salaku volume bungkus tunggal.