Mesin Granulator Pupuk Tipe Organik & Senyawa Anyar

Pedaran pondok:

The Tipe Anyar Organik & NPK Senyawa Pupuk Granulator M.achine mangrupikeun jenis mesin pikeun ngolah bahan baku bubuk kana butiran, cocog pikeun produk eusi nitrogén tinggi sapertos pupuk majemuk organik sareng henteu organik.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Granulator Pupuk Organik & Senyawa Anyar?

The Tipe Anyar Organik & Senyawa Pupuk Granulator M.achine ngagunakeun gaya aerodinamika dihasilkeun ku gaya aduk mékanis gancang-gancang dina silinder pikeun nyieun bahan halus campuran kontinyu, granulasi, spheroidization, extrusion, tabrakan, kompak jeung nguatkeun, tungtungna jadi granul. Mesinna seueur dianggo dina produksi pupuk eusi nitrogén tinggi sapertos pupuk majemuk organik sareng anorganik. 

Prinsip Gawe

The Tipe Anyar Organik & Senyawa Pupuk Granulator M.achine anggo kakuatan mékanis puter-speed tinggi pikeun ngajantenkeun bahan bubuk bubuk campuran terus-terusan, granulasi, spheroidizing sareng kapadetan, supados ngahontal tujuan granulasi. Bentuk partikelna buleud, gelar bulatna 0,7 atanapi langkung luhur, ukuran partikel umumna antara 0,3 sareng 3 mm sareng tingkat granulasi dugi ka 90% atanapi langkung luhur. Ukuran diaméter partikel tiasa disaluyukeun numutkeun jumlah campuran sareng speed rotasi spindle, umumna, turunna volume campuran, langkung luhur laju rotasi, langkung alit ukuran partikelna.

Kaunggulan Mesin Tipe Organik & Senyawa Anyar Anyar

  • Laju Granulasi Tinggi
  • Konsumsi Énergi Rendah
  • Operasi Sederhana
  • Cangkangna didamel tina tabung waja spiral anu kentel, anu awét sareng henteu pernah deformasi. 

Garis Produksi Granulasi Pupuk Organik & Sanyawa

Kapasitas Garis Produksi Tipe Organik & Senyawa Anyar Tipe berkisar 10.000 ton per taun dugi ka 300,000 ton per taun.

Aliran Produksi

Komponén lini produksi pupuk lengkep 

1) Skala sabuk éléktronik

2) Mesin pergaulan atanapi mesin grinding, sababaraha pilihan dumasar kana sarat prosés

3) Sabuk conveyor sareng LIPI Lift

4) Granulator Rotary atanapi disc granulator, sababaraha pilihan dumasar kana sarat prosés 

5) Mesin pengering Rotary

6) Mesin cooler Rotary

7) Ayak puteran atanapi ayakan ngageter

8) Mesin palapis 

9) Mesin bungkus

Karakteristik Baris Produksi Granulasi Pupuk Organik & Sanyawa

1) Sakabeh Garis Produksi Granulasi mangrupikeun produk dewasa kami, aranjeunna ngajalankeun stabil, kualitasna saluhur, sareng gampang dijaga sareng diropea.

2) Tingkat balna tinggi, bahan daur ulang luar sababaraha, konsumsi énergi komprehensif rendah, henteu aya polusi sareng adaptasi anu kuat.

3) Setélan sadaya garis produksi wajar sareng dina téknologi canggih, éta tiasa ningkatkeun efisiensi produksi, ngirangan biaya produksi sareng skala produksi tiasa dikontrol kalayan gampang.

Tipe Video Organik & Senyawa Pupuk Granulator Mesin Pidéo Video

Pilihan Modél Anyar & Organik Pupuk Granulator Mesin Pilihan

Modél

Modél bantalan

Kakuatan (KW)

Ukuran Sakabéh (mm)

YZZLHC1205

22318/6318

30 / 5.5

6700 × 1800 × 1900

YZZLHC1506

1318/6318

30 / 7.5

7500 × 2100 × 2200

YZZLHC1807

22222/22222

45/11

8800 × 2300 × 2400

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Pulverized Coal Burner

      Diduruk Batubara Batubara

      Perkenalan Naon Pembakaran Batubara Terubus? Pulverized Coal Burner cocog pikeun manaskeun sababaraha tungku anil, tungku ledakan panas, tungku puteran, tungku cangkang casting presisi, tungku peleburan, tungku tuang sareng tungku pemanasan anu sanés. Mangrupikeun produk idéal pikeun hemat énergi sareng lingkungan ...

    • Forklift Type Composting Equipment

      Alat-alat Komposisi Tipe Forklift

      Perkenalan Naon ari Alat Komposisi Tipe Forklift? Alat-alat Komposisi Tipe Forklift mangrupikeun mesin péngkolan multi-fungsi anu opat-dina-hiji anu ngumpulkeun péngkolan, transshipment, naksir sareng pergaulan. Éta tiasa dioperasikeun dina hawa terbuka sareng bengkel ogé. ...

    • Double Screw Extruding Granulator

      Ganda Screw Extruding Granulator

      Perkenalan Naon Kembar Screw Extrusion Pupuk Granulator Mesin? Mesin granulasi Extrusion Double-Screw mangrupikeun téknologi granulasi énggal béda ti granulasi tradisional, anu tiasa dianggo sacara umum dina pakan, pupuk sareng industri sanés. Granulasi mangrupikeun prosés anu penting hususna pikeun bubuk garing bubuk. Ieu n ...

    • Two-Stage Fertilizer Crusher Machine

      Mesin Pupuk Pupuk Dua Panggung

      Bubuka Naon ari Mesin Pupuk Pupuk Dua Panggung? Mesin Crusher Pupuk Dua Panggung mangrupikeun mesin penghancur jinis énggal anu tiasa gampang naksir gangue batubara kalembaban, shale, cinder sareng bahan sanésna saatos panilitian jangka panjang sareng desain ati-ati ku jalma-jalma ti sagala rupa lapisan masarakat. Mesin ieu cocog pikeun naksir pasangan atah ...

    • Vertical Fertilizer Mixer

      Adun pupuk nangtung

      Bubuka Naon ari Mesin Campuran Pupuk Vertikal? Mesin Campuran Pupuk Vertikal mangrupikeun perlengkapan campuran anu teu tiasa diperyogikeun dina prosés produksi pupuk. Éta diwangun ku nyampur silinder, pigura, motor, panurun, panangan rotary, aduk spade, cleaner scraper, sareng sajabana, motor sareng mékanisme transmisi disetél dina mixi ...

    • Chemical Fertilizer Cage Mill Machine

      Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia? Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia kagolong kana pabrik kandang horisontal sedeng. Mesin ieu dirancang dumasar kana prinsip dampak naksir. Nalika kandang jero sareng luar muterkeun arah anu berlawanan sareng kecepatan luhur, bahan na ditumbuk ...