Mesin Turner Kompos Tipe Roda

Pedaran pondok:

Mesin Turner Kompos Tipe Roda mangrupikeun alat kompos sareng férméntasi otomatis kalayan bentang panjang sareng jero kandang ternak, sludge sareng sampah, leutak tapis, muih slag anu lemah sareng serbuk jarami dina pabrik gula, sareng ogé seueur dianggo dina férméntasi sareng dehidrasi dina pepelakan pupuk organik, pepelakan pupuk majemuk , pabrik lumpur sareng sampah, kebon kebon sareng pepelakan bismut.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Tipe Composting Turner Roda?

Mesin Turner Kompos Tipe Roda mangrupikeun perlengkapan fermentasi penting dina pepelakan pupuk organik skala gedé. Turner kompos roda tiasa muter payun, mundur sareng bebas, sadayana dioperasikeun ku hiji jalma. Roda kompos roda damel di luhur kompos pita tumpuk sateuacanna; péso Rotary dipasang dina drum puter kuat handapeun rak traktor anu alat pikeun campuran, loosening atanapi mindahkeun tumpukan tumpukan.

Aplikasi Mesin Tipe Composting Turner Roda

Mesin Turner Kompos Tipe Roda anu seueur dianggo dina operasi fermentasi sareng panyabutan cai sapertos pepelakan pupuk organik, pepelakan pupuk majemuk, lumpur sareng pabrik sampah, kebon kebon sareng pepelakan supa.

1. Cocog sareng fermentasi aérobik, éta tiasa dianggo sasarengan sareng ruang fermentasi surya, bak fermentasi sareng shifters.

2. Produk anu dicandak tina fermentasi aérobik suhu luhur tiasa dianggo pikeun paningkatan taneuh, penghijauan kebon, panutup TPA, jst.

Prinsip Gawe

1. Mesin Turner Kompos Tipe Roda tiasa maju, mundur sareng muter sacara bébas sareng sadaya gerakan ieu dimanipulasi ku hiji jalma. 
2. Bahan bi-organik kedah ditumpuk heula dina taneuh atanapi di bengkel dina bentuk strip.
3. Turner kompos tiasa dianggo ku paling hadé di luhur kompos strip ditumpuk sateuacanna; péso puteran dipasang dina kendang puteran anu kuat handapeun rak traktor mangrupikeun alat anu pas pikeun nyampur, ngaleupaskeun atanapi mindahkeun kompos anu ditumpukkeun.
4. Saatos muterkeun, tumpukan kompos strip anyar kabentuk sareng ngantosan kanggo neraskeun fermentasi. 
5. Aya thermometer kompos pikeun ngukur suhu kompos janten giliran kadua kalina.

Kaunggulan Mesin Tipe Composting Turner

1. jero ngarobahna luhur: jero tiasa 1.5-3m;
2. Bentang péngkolan ageung: rubak pangageungna tiasa 30m;
3. Konsumsi énergi rendah: ngadopsi mékanisme transmisi éfisién énergi anu unik, sareng konsumsi énergi tina volume operasi anu sami nyaéta 70% langkung handap tina pakakas péngkolan tradisional;
4. Ngabuburit henteu nganggo sudut paéh: kagancangan ngarobahna nyaéta simétri, sareng handapeun pamindahan gubernur ngalihkeun trolley, henteu aya sudut maot;
5. Gelar otomatis otomatis: éta dilengkepan sistem kontrol listrik otomatis, nalika péngkolan berpungsi tanpa kedah operator.

Tampilan Video Mesin Roda Composting Turner Machine

Pilihan Modél Tipe Kompos Turning Mesin Turner

Modél

Kakuatan utama (kw)

Catu daya motor mobile (kw)

Kakuatan Tramless (kw)

Lebar péngkolan (m)

Ngahurungkeun jero (m)

YZFDLP-20000

45

5.5 * 2

2.2 * 4

20

1,5-2

YZFDLP-22000

45

5.5 * 2

2.2 * 4

22

1,5-2

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Double Screw Composting Turner

      Turner Kompos Screw Ganda

      Bubuka Naon Mesin Turner Composting Turner Ganda? Generasi anyar Double Screw Composting Turner Machine ningkat sumbu dobel gerakan rotasi, janten ngagaduhan fungsi péngkolan, campuran sareng oksigénasi, ningkatkeun tingkat fermentasi, gancang terurai, nyegah dibentukna bau, ngahémat ...

    • Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Overview

      Crawler Type Organic Waste Composting Turner Ma ...

      Perkenalan Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Tinjauan Mesin Crawler Type Organic Wost Composting Turner Machine kagolong kana mode fermentasi tumpukan taneuh, anu mangrupikeun modeu paling hemat pikeun nyimpen tanaga sareng sumber daya manusa ayeuna. Bahanna kedah ditumpukkeun kana tumpukan, teras bahanna diaduk sareng ...

    • Vertical Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi nangtung

      Perkenalan Naon Limbah Vertikal & Tangki Fermentasi Kandang? Tangki Réduksi Vertikal & Sureureuh kandang ngagaduhan karakteristik periode fermentasi pondok, nutupan daérah alit sareng lingkungan anu ramah. Tangki fermentasi aérobik anu katutup diwangun ku salapan sistem: sistem pakan, réaktor silo, sistem drive hidrolik, sys ...

    • Horizontal Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi Horisontal

      Perkenalan Naon Tangki Fermentasi Horisontal? Suhu Campuran Runtah Suhu Tinggi & Kutu Campuran Fermentasi utamina ngalaksanakeun fermentasi aerobik suhu tinggi ternak sareng kandang unggas, limbah dapur, lumpur sareng limbah sanésna ku ngagunakeun kagiatan mikroorganisme pikeun ngahontal perlakuan lumpur terpadu anu ngabahayakeun ...

    • Forklift Type Composting Equipment

      Alat-alat Komposisi Tipe Forklift

      Perkenalan Naon ari Alat Komposisi Tipe Forklift? Alat-alat Komposisi Tipe Forklift mangrupikeun mesin péngkolan multi-fungsi anu opat-dina-hiji anu ngumpulkeun péngkolan, transshipment, naksir sareng pergaulan. Éta tiasa dioperasikeun dina hawa terbuka sareng bengkel ogé. ...

    • Chain plate Compost Turning

      Plat ranté Ngabuburit

      Perkenalan Naon Mesin Réngkol Piring Composting Turner? Mesin Chain Plateing Composting Turner ngagaduhan desain anu wajar, kirang konsumsi kakuatan motor, peredaan gear raray anu saé pikeun transmisi, noise lemah sareng efisiensi tinggi. Bagian konci sapertos: Ranté nganggo bagian kualitas luhur sareng awét. Sistem hidrolik dianggo pikeun ngangkat ...