Angle ageung nangtung nangtung Sidewall Sabuk Conveyor

Pedaran pondok:

Angle ageung Vertaktis Sidewall Sabuk Conveyor Disebat ogé conveyor sabuk bergelombang ageung) kalayan transportasi anu condong ageung. Sangkan éta alat anu saé pikeun ngahontal sudut amba. Diaku sacara lega dina proyek bawah tanah. 


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon anu dianggo pikeun ageung Angle Vertical Sidewall Belt Conveyor?

Ieu Angle ageung Piring Sabuk Conveyor cocog pisan pikeun kisaran papan produk ngalir bébas dina dahareun, pertanian, farmasi, kosmétik, industri kimia, sapertos makanan ringan, makanan beku, sayuran, buah, confectionary, bahan kimia sareng granul sanés.

Di lini produksi pupuk, éta Angle ageung Piring Sabuk Conveyor tiasa dianggo salaku alat transportasi pikeun ngahubungkeun prosés anu béda-béda, biasana dipilih dina watesan ruang di tempat produksi, jenis conveyor ieu gaduh struktur kompak pikeun ningkatkeun jangkungna sareng kapasitas transportasi.

Jasa khusus pikeun Conveyor Beubeur Sudewall nangtung Sudut Besar

1) Nyayogikeun jasa OEM

2) 20 taun pangalaman

3) Kami tiasa ngarancang sareng ngadamel conveyor dumasar kana sarat khusus anjeun.

4) Dijual harga murah dina suku cadang.

Fitur Konveyor Beubeur Sudut nangtung Vertikal Ageung

1. Biaya perawatan murah.

2. Kapasitas angkutan ageung, sareng éta tiasa nyingkahan bahan tumpahan épéktip.

3. Sabuk tiasa ngagampangkeun ngaganti tina horisontal dugi ka ngantunkeun sareng tina condong kana conveying horizontal.

4. Éta ngaheéat pisan rohangan sabab ngamungkinkeun matérial ngalantarankeun gelar 0-90.

Pidéo Angle nangtung Sertifikat Sidewall Sabuk Tampilan Video

Pilihan Modél Conveyor Sabuk Sudut vertikal Sudut Besar

The Angle ageung Vertaktis Sidewall Sabuk Conveyor tiasa dibagi kana T, C sareng TC numutkeun bagian anu béda-béda.

Tipe T cocog pikeun condong β≤40 °;

Tipe C cocog pikeun kasus anu fluiditas bahan anu saé dina condong β> 40 °;

Jenis TC cocog pikeun condong β> 40 °, kalayan viskositas ageung bahan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Rotary Single Cylinder Drying Machine in Fertilizer Processing

      Rotary Tunggal Silinder Mesin garing dina Subur ...

      Bubuka Naon ari Mesin Rotary Silinder Tunggal? Mesin Pengeringan Silinder Tunggal Rotary mangrupikeun mesin manufaktur skala ageung anu dianggo pikeun garing partikel pupuk ngawangun dina industri pupuk. Éta mangrupikeun salah sahiji alat konci. Mesin Pengeringan Silinder Tunggal Rotary nyaéta ngagaringkeun partikel pupuk organik sareng ...

    • Double-axle Chain Crusher Machine Fertilizer Crusher

      Ganda-poros Ranté Crusher Mesin Pupuk Cr ...

      Bubuka Naon Mesin Crusher Pupuk Ranté Ganda-poros? Ganda-poros Ranté Crusher Mesin Pupuk Crusher henteu ngan ukur dipaké pikeun naksir gumpalan produksi pupuk organik, tapi ogé seueur dianggo dina bahan kimia, bahan bangunan, pertambangan sareng industri sanésna, nganggo résistansi cangkéng MoCar résistansi tinggi. Anu ...

    • Groove Type Composting Turner

      Turner Tipe Kompor Alur

      Perkenalan Naon Mesin Turner Kompos Tipe Alur? Mesin Alur Jenis Komposting Turner mangrupikeun mesin fermentasi aérobik anu paling loba dianggo sareng pakakas péngkolan kompos. Éta kalebet rak alur, jalur leumpang, alat ngumpulkeun listrik, bagian péngkolan sareng alat transfer (utamina dianggo pikeun damel multi-tank). Anu damel porti ...

    • Chemical Fertilizer Cage Mill Machine

      Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia? Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia kagolong kana pabrik kandang horisontal sedeng. Mesin ieu dirancang dumasar kana prinsip dampak naksir. Nalika kandang jero sareng luar muterkeun arah anu berlawanan sareng kecepatan luhur, bahan na ditumbuk ...

    • Roll Extrusion Compound Fertilizer Granulator

      Gulung Extrusion Senyawa Pupuk Granulator

      Pambuka Naon Roll Extrusion Compound Pupuk Granulator? Mesin Roll Extrusion Compound Pupuk Granulator mangrupikeun mesin granulasi garing sareng alat granulasi bébas anu henteu canggih. Éta ngagaduhan kaunggulan téknologi canggih, desain wajar, struktur kompak, kabaruan sareng kagunaan, ko ...

    • Flat-die Extrusion granulator

      Granulator Extrusion datar-maot

      Bubuka Naon anu Flat Die Pupuk Extrusion Granulator Machine? Flat Die Pupuk Extrusion Granulator Machine dirancang pikeun jinis sareng séri anu béda. Mesin granulator paeh datar nganggo bentuk transmisi pituduh lempeng, anu ngajantenkeun muterkeun nyalira handapeun aksi gaya gesekan. Bahan bubukna nyaéta ...