Pupuk Pengering & Seri Tiis

  • Rotary Single Cylinder Drying Machine in Fertilizer Processing

    Rotary Mesin Silinder Tunggal Silinder dina Ngolah Pupuk

    Rotary Tunggal Silinder Mesin garing loba digunakeun pikeun bahan garing di industri sapertos semén, tambang, konstruksi, kimia, kadaharan, pupuk majemuk, jst. 

  • Rotary Drum Cooling Machine

    Mesin Pendingin Drum Rotary

    Mesin cooler drum Rotary nyaéta kanggo didesain sareng dianggo dina lini produksi pupuk organik atanapi lini produksi pupuk majemuk NPK kanggo ngarengsekeun prosés pembuatan pupuk. ThePélét Pélét Mesin Tiis biasana nuturkeun prosés pangeringan pikeun ngirangan Uap sareng ningkatkeun kakuatan partikel bari ngirangan suhu partikel.

  • Cyclone Powder Dust Collector

    Sikker Bubuk Siklon Siklon

    The Siklon Debu Kolektor lumaku pikeun ngaleungitkeun debu non-kentel sareng teu serat, seuseueurna dianggo ngaleupaskeun partikel-partikel di luhur 5 mu m, sareng parangkat kolektor debu siklon multi-tabung ngagaduhan 80 ~ 85% épisiénsi panyabutan debu pikeun partikel tina 3 mu m. 

  • Hot-air Stove

    Kompor hawa panas

    Minyak-gas Kompor hawa panas sok dianggo sareng mesin pengering dina lini produksi pupuk.

  • Rotary Fertilizer Coating Machine

    Mesin Palapis Pupuk Rotary

    Organik & Sanyawa Granular Pupuk Rotary Coating Machine nyaéta alat pikeun palapis pelét kalayan bubuk khusus atanapi cairan. Prosés palapis sacara épéktip tiasa nyegah caking pupuk sareng ngajaga gizi dina pupuk.

  • Industrial High Temperature Induced Draft Fan

    Suhu Tinggi Industri Dipasang Draf Fan

    Suhu Tinggi Industri Dipasang Draf Fan umumna dipaké dina forging tungku na-tekanan tinggi ventilasi kapaksa. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngangkut hawa panas sareng gas anu henteu korosip, henteu spontan, non-ngabeledug, henteu gampang ngarobih, sareng henteu caket. Inlet hawa dihijikeun kana sisi kipas, sareng bagian anu sajajar sareng arah aksial melengkung, sahingga gas tiasa lebet impeller kalayan lancar, sareng karugian hawa sakedik. Draf kipas anu diinduksi sareng pipa penghubungna dicocogkeun sareng pengering pupuk butiran.

  • Pulverized Coal Burner

    Diduruk Batubara Batubara

    Diduruk Batubara Batubara mangrupikeun jinis peralatan pemanasan tungku énggal, kalayan kaunggulan tingkat pemanfaatan panas tinggi, hemat énergi sareng ngajaga lingkungan. Éta cocog pikeun sagala jinis tungku pemanasan.

     

  • Counter Flow Cooling Machine

    Mesin Pendingin Aliran Counter

    Mesin Pendingin Aliran Counter mangrupikeun generasi anyar pakakas panyejukan ku mékanisme tiis anu unik. Angin anu tiis sareng bahan uap anu luhur ngalakukeun gerakan tibalik pikeun ngahontal panyamaran sacara bertahap sareng seragam.