Rotary Drum Senyawa Pupuk Granulator

Pedaran pondok:

Rotary Drum Granulator (ogé katelah drum balling, pelletizer rotary atanapi rotator granulator) mangrupikeun alat anu cukup populér anu tiasa ngolah sababaraha bahan baku. Parabotna ilaharna dianggo pikeun produksi pupuk majemuk sacara ageung kalayan tiis, panas, konsentrasi tinggi sareng konsentrasi rendah. Mesin boga kaunggulan bola tinggi ngabentuk kakuatan, kualitas penampilan anu saé, résistansi korosi, konsumsi énergi lemah sareng umur panjang. Kakuatan alit, henteu aya tilu pembuangan limbah, operasi stabil, pangropéa anu merenah, tata perenah prosés anu wajar, téknologi canggih, biaya produksi murah. Gula Rotary Senyawa Pupuk Granulator digunakeun nalika aglomerasi - prosés réaksi kimia diperyogikeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Rotary Drum Senyawa Pupuk Granulator Mesin?

Rotary Drum Senyawa Pupuk Granulator mangrupikeun salah sahiji alat konci dina industri pupuk majemuk. Cara kerja utama nyaéta mantra kalayan granulasi baseuh. Ngaliwatan sajumlah cai atanapi uap, pupuk dasar diréaksikeun sacara kimia dina silinder saatos di beueus. Dina fase cair anu tangtu, gerakan puter laras dipaké pikeun nyieun tekanan ékstrusi bahan kana bal. kabeh NPK Kandungan pupuk majemuk lini produksi kalebet: 

Struktur Rotary Drum Senyawa Pupuk Granulator

Mesin tiasa dibagi kana lima bagian: 

1) Bagian kurung: sakabeh awak bagian awak tina pangrojong ku kurung, kakuatanna langkung ageung. Kituna bagian-bagian pigura roda roda mesin dianggo dina pelat waja karbon, dilas ku saluran, sareng ngalangkungan kadali kualitas anu ketat sareng syarat-syarat prosés khusus, parantos ngahontal tujuan panggunaan mesin. Salaku tambahan anu langkung penting nyaéta tetep dina rak perawatan, kusabab diperhatoskeun gulung awakna bakal gaduh gesekan anu langkung ageung, kuring melak khusus anu dipilih anti-korosi kualitas luhur, bahan tahan maké, pisan ningkatkeun kahirupan mesin, Anu sanésna ogé dipaké dina tuang salah sahiji opat sisi roda ku cangkéng ngagantung, gampang dimuat sareng ngabongkar momotan. 

2) Bagian transmisi: sakabeh bagian drive granulator alus teuing pikeun awak sakumna padamelan gaduh garis ieu. Pigura transmisi didamel tina waja dilas kualitas luhur, sareng ngalangkungan sarat kualitas anu ketat. Pasang dina pigura transmisi Dina motor utama sareng peredam dipilih produk pembebasan nasional ISO, kualitas dipercaya. Motor nyetir katrol, V-belt, transmisi reducer kana spindle, supados awak tiasa dianggo, anu ngiringan reducer dina bagian spindle damel, panggunaan nilon nyerat fase konektor bite Transfer drive. 

3) Gigi ageung: dipasang dina awak, sareng gigi transmisi pinion gigi, sabalikna ngajalankeun awak damel, panggunaan bahan tahan maké téknologi luhur, supados mesin langkung lami. 

4) Rol: dibereskeun dina dua sisi awak pikeun ngadukung sakujur awak. 

5) Bagian awak: sakabeh granulator mangrupikeun bagian anu paling penting dina awak, anu didamel tina pelat waja karbon berkualitas tinggi dilas, liner karét khusus anu dipasang atanapi liner tahan karat tahan asam, pikeun ngahontal bekas otomatis, tina tumor , batalkeun alat scraper tradisional, sareng ngalangkungan kontrol kualitas anu ketat sareng syarat prosés khusus pikeun ngahontal tujuan mesin anu dianggo.

Fitur Rotary Drum Senyawa Pupuk Granulator

1. Tingkat granulasi dugi ka 70%, ngan sakedik pengembalianana, ukuran partikel produk balik leutik, tiasa granulated deui.
2. Pasang kana pemanasan uap, tingkatkeun suhu bahan, bahan kana bal saatos caina lemah, tingkatkeun efisiensi pangeringan;
3. ku plastik rékayasa karét pikeun lapisan, bahan baku henteu gampang nempel, sareng ngagaduhan peran dina insulasi anti karat;
4. Kaluaran ageung, konsumsi kakuatan rendah, biaya perawatan murah.

Terang Langkung Deui Ngeunaan NPK Sanyawa Pupuk Rotary Drum Granulation Proses Produksi 

Pupuk majemuk dihasilkeun ku granulasi drum. Pupuk majemuk tiasa nyayogikeun nutrisi pikeun pepelakan ku cara sadayana. Cara na nyaéta sacara kimia ngahasilkeun nutrisi utami (sapertos N, P, K sareng unsur tilas sanésna) anu diperyogikeun ku pepelakan, kalayan nitrogén, fosfor, kalium sareng zat kimia sanés anu cocog pikeun sisikian penanaman pepelakan, teras ngalangkungan aplikasi pepelakan kana taneuhna. Ngalenyepan nutrisi tina taneuh. Prinsip prosésna kalebet nitrogén, fosfor, partikel kalium, partikel amonium sulfat, partikel kalsium hidrogén fosfat sareng partikel pupuk campuran: kahiji, pupuk fosfor (sacara ilmiah katelah "kalsium superphosfat") diisoniasi; rupa-rupa bahan baku bubuk anu granulated, garing jeung tiis pikeun ngahasilkeun pupuk sanyawa réngsé. Prosés téknologi lini produksi pupuk majemuk tiasa dibagi kana bahan bahan baku, campuran bahan baku, granulasi bahan baku, garing partikel, pendinginan partikel, grading partikel, lapisan produk réngsé sareng bungkus produk akhir.

Rotary Drum Senyawa Pupuk Granulator Pidéo Video

Rotary Drum Compound Pupuk Granulator Modél Pilihan

 

Modél

Silinder

Kapasitas

Beurat

Motor

Diaméterna batin

Panjangna

Gelar Gelar

 

Laju Rotary

Modél

Kakuatan

mm

mm

(°)

r / mnt

t / jam

t

Modél

kw

YZZLZG-1240

1200

4000

 

 

2-5

17

1-3

2.7

Y132S-4

5.5

YZZLZG-1450

1400

5000

14

3-5

8,5

Y132M-4

7.5

YZZLZG-1660

1600

6000

11.5

5-8

12

Y160M-4

11

YZZLZG-1870

1800

7000

11.5

8-10

18

Y160L-4

15

YZZLZG-2080

2000

8000

11

8-15

22

Y180M-4

18.5

YZZLZG-2280

2200

8000

10.5

15-20

28

Y180L-4

22

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Two-Stage Fertilizer Crusher Machine

      Mesin Pupuk Pupuk Dua Panggung

      Bubuka Naon ari Mesin Pupuk Pupuk Dua Panggung? Mesin Crusher Pupuk Dua Panggung mangrupikeun mesin penghancur jinis énggal anu tiasa gampang naksir gangue batubara kalembaban, shale, cinder sareng bahan sanésna saatos panilitian jangka panjang sareng desain ati-ati ku jalma-jalma ti sagala rupa lapisan masarakat. Mesin ieu cocog pikeun naksir pasangan atah ...

    • Horizontal Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi Horisontal

      Perkenalan Naon Tangki Fermentasi Horisontal? Suhu Campuran Runtah Suhu Tinggi & Kutu Campuran Fermentasi utamina ngalaksanakeun fermentasi aerobik suhu tinggi ternak sareng kandang unggas, limbah dapur, lumpur sareng limbah sanésna ku ngagunakeun kagiatan mikroorganisme pikeun ngahontal perlakuan lumpur terpadu anu ngabahayakeun ...

    • Semi-wet Organic Fertilizer Material Using Crusher

      Bahan Pupuk Organik Siki baseuh Nganggo Crusher

      Bubuka Naon Mesin Ngabubuk Bahan Semi-baseuh? Mesin Semi-wet Material Crushing Machine mangrupikeun peralatan naksir profesional pikeun bahan anu kalembaban sareng multi serat. Mesin Uap Pupuk Beueus Tinggi nyoko kana rotors dua tahap, éta hartosna parantos luhur sareng ka handap ngarobih dua tahap. Nalika bahan baku na fe ...

    • Chemical Fertilizer Cage Mill Machine

      Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia? Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia kagolong kana pabrik kandang horisontal sedeng. Mesin ieu dirancang dumasar kana prinsip dampak naksir. Nalika kandang jero sareng luar muterkeun arah anu berlawanan sareng kecepatan luhur, bahan na ditumbuk ...

    • New Type Organic & Compound Fertilizer Granulator Machine

      Pupuk Organik & Sanyawa Anyar Anyar ...

      Bubuka Naon Tipe Bahan Organis & Senyawa Pupuk Granulator Anyar? Mesin Granulator Tipe Organik & Senyawa Anyar Ngamangpaatkeun kakuatan aerodinamika anu dihasilkeun ku gaya aduk mékanis puter-speed tinggi dina silinder pikeun nyiptakeun bahan campuran anu kontinyu, granulasi, spheroidization, ...

    • Rotary Drum Sieving Machine

      Mesin Sieving Drum Rotary

      Bubuka Naon ari Mesin Rotary Drum Sieving? Mesin Sieving Rotary Drum utamina dianggo pikeun pamisahan produk réngsé (bubuk atanapi butiran) sareng bahan pangbalikanna, sareng ogé tiasa ngawujudkeun grading produk, janten produk anu parantos réngsé (bubuk atanapi granula) tiasa digolongkeun sacara merata. Mangrupikeun jinis diri anu énggal ...