Alat-alat Komposisi Tipe Forklift

Pedaran pondok:

Alat-alat kompos jinis Forklift mangrupikeun alat hemat énergi sareng kabutuhan anu énggal pikeun produksi pupuk organik & sanyawa. Éta ngagaduhan kaunggulan efisiensi naksir tinggi, bahkan nyampur, tumpukan lengkep sareng jarak jauh, sareng sajabana.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Pakakas Kompos Tipe Forklift?

Alat-alat Komposisi Tipe Forklift mangrupikeun mesin péngkolan multi-fungsi anu opat-dina-hiji anu ngumpulkeun péngkolan, transshipment, naksir sareng pergaulan. Éta tiasa dioperasikeun dina hawa terbuka sareng bengkel ogé.

Naon anu tiasa dilakukeun Alat Panyusun Tipe Forklift?

Mesin Nyusun Kompos Forklift mangrupikeun produk patén perusahaan kami. Éta cocog pikeun férméntasi kalayan skala leutik kandang ternak, lumpur sareng sampah, nyaring leutak tina pabrik gula, jajan slag anu langkung parah sareng gergaji jarami sareng limbah organik anu sanés.

Dibandingkeun sareng alat péngkolan tradisional.

Aplikasi Parabot Parangkat Kompos Forklift

The Mesin Nyusun Kompos Forklift digunakeun sacara luas dina pepelakan pupuk organik, pepelakan pupuk majemuk, lahan leueur sareng pepelakan sampah, kebon hortikultura sareng pepelakan bisporus pikeun fermentasi sareng panyabutan cai. 

Kaunggulan Alat-alat Composting Tipe Forklift

Dibandingkeun sareng alat péngkolan tradisional, éta mesin pembuatan kompos jinis forklift ngahijikeun fungsi naksir saatos fermentasi.

(1) Éta ngagaduhan kaunggulan efisiensi naksir tinggi sareng campuran seragam;

(2) Giliranana tuntas sareng hemat waktos;

(3) Éta adaptasi sareng fleksibel, sareng henteu diwatesan ku lingkungan atanapi jarak.

Tampilan Pakét Komponén Tipe Forklift

Pilihan Modél Peralatan Forklift Jenis Komposting

Modél

Kapasitas

Babasan

YZFDCC-160

8 ~ 10T

Nyayogikeun parameter anu saluyu sareng kabutuhan khusus konsumén.

YZFDCC-108

15 ~ 20T

YZFDCC-200

20 ~ 30T

YZFDCC-300

30 ~ 40T

YZFDCC-500

40 ~ 60T

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Horizontal Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi Horisontal

      Perkenalan Naon Tangki Fermentasi Horisontal? Suhu Campuran Runtah Suhu Tinggi & Kutu Campuran Fermentasi utamina ngalaksanakeun fermentasi aerobik suhu tinggi ternak sareng kandang unggas, limbah dapur, lumpur sareng limbah sanésna ku ngagunakeun kagiatan mikroorganisme pikeun ngahontal perlakuan lumpur terpadu anu ngabahayakeun ...

    • Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Overview

      Crawler Type Organic Waste Composting Turner Ma ...

      Perkenalan Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Tinjauan Mesin Crawler Type Organic Wost Composting Turner Machine kagolong kana mode fermentasi tumpukan taneuh, anu mangrupikeun modeu paling hemat pikeun nyimpen tanaga sareng sumber daya manusa ayeuna. Bahanna kedah ditumpukkeun kana tumpukan, teras bahanna diaduk sareng ...

    • Hydraulic Lifting Composting Turner

      Ngangkat Hidrolik Composting Turner

      Perkenalan Naon Mesin Hidrolik Komposisi Turner Turner? Mesin Turner Organisasi Sampah Hidrolik nyerep kaunggulan téknologi produksi canggih di bumi sareng luar negeri. Éta ngamangpaatkeun pinuh hasil tina biotéhnologi téknologi luhur. Parabotna ngahijikeun mékanis, listrik sareng hidrauli ...

    • Wheel Type Composting Turner Machine

      Mesin Turner Kompos Tipe Roda

      Perkenalan Naon Mesin Roda Komposting Turner? Mesin Tipe Composting Turner Wheel mangrupakeun alat fermentasi penting dina pepelakan pupuk organik skala gedé. Turner kompos roda tiasa muter payun, mundur sareng bebas, sadayana dioperasikeun ku hiji jalma. Roda kompos roda damel di luhur pita ...

    • Chain plate Compost Turning

      Plat ranté Ngabuburit

      Perkenalan Naon Mesin Réngkol Piring Composting Turner? Mesin Chain Plateing Composting Turner ngagaduhan desain anu wajar, kirang konsumsi kakuatan motor, peredaan gear raray anu saé pikeun transmisi, noise lemah sareng efisiensi tinggi. Bagian konci sapertos: Ranté nganggo bagian kualitas luhur sareng awét. Sistem hidrolik dianggo pikeun ngangkat ...

    • Double Screw Composting Turner

      Turner Kompos Screw Ganda

      Bubuka Naon Mesin Turner Composting Turner Ganda? Generasi anyar Double Screw Composting Turner Machine ningkat sumbu dobel gerakan rotasi, janten ngagaduhan fungsi péngkolan, campuran sareng oksigénasi, ningkatkeun tingkat fermentasi, gancang terurai, nyegah dibentukna bau, ngahémat ...