Mesin Composting Turner mandiri

Pedaran pondok:

Self-propelled Alur Composting Turner Mesin biasana disebut turner kompos jenis rel, turner kompos jinis lagu, mesin péngkolan sareng sajabana. Éta tiasa dianggo pikeun fermentasi kandang ternak, lumpur sareng sampah, nyaring leutak tina pabrik gula, résidu bi-gas sareng serbuk gergaji jarami sareng limbah organik sanésna. 


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Turner Alur Composting Timer?

The Self-propelled Alur Composting Turner Mesin mangrupikeun perlengkapan fermentasi anu pangpayunna, éta seueur dianggo dina pepelakan pupuk organik, pepelakan pupuk majemuk, lumpur sareng pepelakan, kebon hortikultura sareng pabrik bisporus pikeun fermentasi sareng panyabutan cai. Manjangna tiasa 3-30 méter sareng jangkungna tiasa 0,8-1,8 méter. Kami gaduh jenis alur ganda sareng satengah alur pikeun minuhan kabutuhan anu béda-béda konsumén.

Bahan Baku cocog pikeun Mesin Alur Composting Turner mandiri

➽1. Runtah tatanén: jarami, dreg tina kacang, dreg kapas, dedak béas, jst.

➽2. Kotor sato: campuran sampah unggas sareng limbah sato, sapertos limbah peuntaseun, pasar lauk, emih sareng kotoran sapi, babi, domba, hayam, bebek, angsa, embe, jst.

➽3. Sampah industri: lees anggur, résidu cuka, limbah manioc, sampah gula, résidu furfural, sareng sajabana
➽4. Potongan bumi: limbah tuangeun, akar sareng daun sayuran, jst.
➽5. Tilelep: leueur tina walungan, solokan, jsb.

Kauntungan Mesin Alur Composting Turner otomatis

(1) Efisiensi tinggi, operasi lemes, awét, sareng bahkan kompos;
(2) Éta tiasa dikawasa ku kabinet sacara manual atanapi otomatis;
(3) Ku mimiti lemes manjangkeun umur jasa;
(4) Mesin Turner Alur Composting Timer propérsial nyaéta opsional dilengkepan ku sistem angkat hidrolik;
(5) huntu narik awét tiasa ngarecah sareng nyampur bahanna;
(6) Travel ngawatesan saklar mastikeun kasalametan rolling.

Kaunggulan Alat-alat Composting Tipe Forklift

Dibandingkeun sareng alat péngkolan tradisional, éta mesin pembuatan kompos jinis forklift ngahijikeun fungsi naksir saatos fermentasi.

(1) Éta ngagaduhan kaunggulan efisiensi naksir tinggi sareng campuran seragam;

(2) Giliranana tuntas sareng hemat waktos;

(3) Éta adaptasi sareng fleksibel, sareng henteu diwatesan ku lingkungan atanapi jarak.

Tampilan Pidéo Alur Composting Turner Mesin Pidéo

Pilihan Modél Mesin Alur Composting Turner propelled mandiri

Modél

YZFDXZ-2500

YZFDXZ-3000

YZFDXZ-4000

YZFDXZ-5000

Ngaktipkeun Lebar (mm)

2500

3000

4000

5000

Ngahurungkeun Jerona (mm)

800

800

800

800

Motor Utama (kw)

15

18.5

15 * 2

18.5 * 2

Motor Ngalih (kw)

1.5

1.5

1.5

1.5

Angkat Motor (kw)

0,75

0,75

0,75

0,75

Kecepatan Gawe (m / mnt)

1-2

1-2

1-2

1-2

Beurat (t)

1.5

1.9

2.1

4.6

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Groove Type Composting Turner

      Turner Tipe Kompor Alur

      Perkenalan Naon Mesin Turner Kompos Tipe Alur? Mesin Alur Jenis Komposting Turner mangrupikeun mesin fermentasi aérobik anu paling loba dianggo sareng pakakas péngkolan kompos. Éta kalebet rak alur, jalur leumpang, alat ngumpulkeun listrik, bagian péngkolan sareng alat transfer (utamina dianggo pikeun damel multi-tank). Anu damel porti ...

    • Wheel Type Composting Turner Machine

      Mesin Turner Kompos Tipe Roda

      Perkenalan Naon Mesin Roda Komposting Turner? Mesin Tipe Composting Turner Wheel mangrupakeun alat fermentasi penting dina pepelakan pupuk organik skala gedé. Turner kompos roda tiasa muter payun, mundur sareng bebas, sadayana dioperasikeun ku hiji jalma. Roda kompos roda damel di luhur pita ...

    • Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Overview

      Crawler Type Organic Waste Composting Turner Ma ...

      Perkenalan Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Tinjauan Mesin Crawler Type Organic Wost Composting Turner Machine kagolong kana mode fermentasi tumpukan taneuh, anu mangrupikeun modeu paling hemat pikeun nyimpen tanaga sareng sumber daya manusa ayeuna. Bahanna kedah ditumpukkeun kana tumpukan, teras bahanna diaduk sareng ...

    • Forklift Type Composting Equipment

      Alat-alat Komposisi Tipe Forklift

      Perkenalan Naon ari Alat Komposisi Tipe Forklift? Alat-alat Komposisi Tipe Forklift mangrupikeun mesin péngkolan multi-fungsi anu opat-dina-hiji anu ngumpulkeun péngkolan, transshipment, naksir sareng pergaulan. Éta tiasa dioperasikeun dina hawa terbuka sareng bengkel ogé. ...

    • Hydraulic Lifting Composting Turner

      Ngangkat Hidrolik Composting Turner

      Perkenalan Naon Mesin Hidrolik Komposisi Turner Turner? Mesin Turner Organisasi Sampah Hidrolik nyerep kaunggulan téknologi produksi canggih di bumi sareng luar negeri. Éta ngamangpaatkeun pinuh hasil tina biotéhnologi téknologi luhur. Parabotna ngahijikeun mékanis, listrik sareng hidrauli ...

    • Vertical Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi nangtung

      Perkenalan Naon Limbah Vertikal & Tangki Fermentasi Kandang? Tangki Réduksi Vertikal & Sureureuh kandang ngagaduhan karakteristik periode fermentasi pondok, nutupan daérah alit sareng lingkungan anu ramah. Tangki fermentasi aérobik anu katutup diwangun ku salapan sistem: sistem pakan, réaktor silo, sistem drive hidrolik, sys ...