Turner Kompos Screw Ganda

Pedaran pondok:

The Turner Kompos Screw Ganda digunakeun pikeun fermentasi kandang sato, sampah, lumpur filter, dregs, résidu ubar, jarami, habuk habuk sareng limbah organik sanésna, sareng seueur dianggo pikeun fermentasi aérobik.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Turner Composting Turner Ganda?

Generasi anyar Ganda Screw Composting Turner Mesin ningkat gerakan rotasi sumbu dobel ningkat, janten ngagaduhan fungsi péngkolan, pergaulan sareng oksigénasi, ningkatkeun tingkat fermentasi, gancang terurai, nyegah dibentukna bau, ngahémat konsumsi énergi ngeusian oksigén, sareng nyingkat waktos fermentasi. Jero puter alat ieu tiasa dugi ka 1,7 méter sareng bentang balik anu épéktip tiasa ngahontal 6-11 méter. 

Larapna Mesin Screw Double Composting Turner

(1) Ganda Screw Composting Turner Mesin seueur dianggo dina operasi fermentasi sareng panyabutan cai sapertos pepelakan pupuk organik, pepelakan pupuk majemuk,

(2) Utamana cocog pikeun férméntasi bahan organik rendah sapertos sludge sareng limbah kota (kusabab kandungan organikna low, jero fermentasi anu tangtu kedah dipasihkeun kanggo ningkatkeun suhu fermentasi, sahingga ngirangan waktos fermentasi).

(3) Ngadamel kontak anu cekap antara bahan sareng oksigén dina hawa, janten peran penting fermentasi aérobik. 

Kontrol Titik Konci Komposén

1. Pangaturan babandingan karbon-nitrogén (C / N). C / N anu cocog pikeun dékomposisi zat organik ku mikroorganisme umum nyaéta sakitar 25: 1.

2. Kadali cai. Kandungan cai kompos dina produksi aktual umumna dikontrol dina 50% -65%.

3. Kontrol ventilasi kompos. Pasokan oksigén mangrupikeun hal anu penting pikeun kasuksésan kompos. Umumna dipercaya yén oksigén dina tihang cocog pikeun 8% ~ 18%.

4. Kontrol suhu. Suhu mangrupikeun hal anu penting anu mangaruhan kana kagiatan mikroorganisme kompos. Suhu fermentasi luhur biasana antara 50-65 ° C.

5. kontrol PH. PH mangrupikeun hal anu penting anu mangaruhan kana tumuhna mikroorganisme. PH pangsaéna kedahna 6-9.

6. Kadali bau. Ayeuna, langkung seueur mikroorganisme anu dianggo pikeun déodorisasi.

Kauntungannana Mesin Screw Double Composting Turner

(1) Alur férméntasi anu tiasa ngawujudkeun fungsi hiji mesin kalayan sababaraha alur tiasa diturunkeun sacara teras atanapi dina sakumpulan.

(2) Efisiensi fermentasi tinggi, operasi stabil, kuat sareng awét, péngkolan seragam.

(3) Cocog sareng fermentasi aérobik tiasa dianggo sasarengan sareng ruang fermentasi surya sareng shifters.

Témbong Screw Composting Turner Mesin Tampilan Ganda

Pilihan Modél Screw Turner Mesin Turner Ganda

Modél

Motor Utama

Motor Ngalih

Motor Leumpang

Motor Pompa Hidrolik

Jerona Jerona

L × 6m

15kw

1,5kw × 12

1.1kw × 2

4kw

1-1.7m

L × 9m

15kw

1,5kw × 12

1.1kw × 2

4kw

L × 12m

15kw

1,5kw × 12

1.1kw × 2

4kw

L × 15m

15kw

1,5kw × 12

1.1kw × 2

4kw

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Self-propelled Composting Turner Machine

      Mesin Composting Turner mandiri

      Perkenalan Naon Mesin Turner Alur Composting Timer? Mesin Turner Alur Composting Self-propelled mangrupikeun perlengkapan fermentasi anu pangpayunna, éta seueur dianggo dina pepelakan pupuk organik, pepelakan pupuk majemuk, sludge sareng pepelakan sampah, kebon hortikultura sareng pabrik bisporus pikeun fermentasi sareng panyabutan ...

    • Groove Type Composting Turner

      Turner Tipe Kompor Alur

      Perkenalan Naon Mesin Turner Kompos Tipe Alur? Mesin Alur Jenis Komposting Turner mangrupikeun mesin fermentasi aérobik anu paling loba dianggo sareng pakakas péngkolan kompos. Éta kalebet rak alur, jalur leumpang, alat ngumpulkeun listrik, bagian péngkolan sareng alat transfer (utamina dianggo pikeun damel multi-tank). Anu damel porti ...

    • Forklift Type Composting Equipment

      Alat-alat Komposisi Tipe Forklift

      Perkenalan Naon ari Alat Komposisi Tipe Forklift? Alat-alat Komposisi Tipe Forklift mangrupikeun mesin péngkolan multi-fungsi anu opat-dina-hiji anu ngumpulkeun péngkolan, transshipment, naksir sareng pergaulan. Éta tiasa dioperasikeun dina hawa terbuka sareng bengkel ogé. ...

    • Horizontal Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi Horisontal

      Perkenalan Naon Tangki Fermentasi Horisontal? Suhu Campuran Runtah Suhu Tinggi & Kutu Campuran Fermentasi utamina ngalaksanakeun fermentasi aerobik suhu tinggi ternak sareng kandang unggas, limbah dapur, lumpur sareng limbah sanésna ku ngagunakeun kagiatan mikroorganisme pikeun ngahontal perlakuan lumpur terpadu anu ngabahayakeun ...

    • Vertical Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi nangtung

      Perkenalan Naon Limbah Vertikal & Tangki Fermentasi Kandang? Tangki Réduksi Vertikal & Sureureuh kandang ngagaduhan karakteristik periode fermentasi pondok, nutupan daérah alit sareng lingkungan anu ramah. Tangki fermentasi aérobik anu katutup diwangun ku salapan sistem: sistem pakan, réaktor silo, sistem drive hidrolik, sys ...

    • Wheel Type Composting Turner Machine

      Mesin Turner Kompos Tipe Roda

      Perkenalan Naon Mesin Roda Komposting Turner? Mesin Tipe Composting Turner Wheel mangrupakeun alat fermentasi penting dina pepelakan pupuk organik skala gedé. Turner kompos roda tiasa muter payun, mundur sareng bebas, sadayana dioperasikeun ku hiji jalma. Roda kompos roda damel di luhur pita ...