Suhu Tinggi Industri Dipasang Draf Fan

Pedaran pondok:

Suhu Tinggi Industri Dipasang Draf Fan umumna dipaké dina forging tungku na-tekanan tinggi ventilasi kapaksa. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngangkut hawa panas sareng gas anu henteu korosip, henteu spontan, non-ngabeledug, henteu gampang ngarobih, sareng henteu caket. Inlet hawa dihijikeun kana sisi kipas, sareng bagian anu sajajar sareng arah aksial melengkung, sahingga gas tiasa lebet impeller kalayan lancar, sareng karugian hawa sakedik. Draf kipas anu diinduksi sareng pipa penghubungna dicocogkeun sareng pengering pupuk butiran.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon anu dianggo pikeun Kipas Draf Induksi Suhu Tinggi Industri?

Énergi sareng kakuatan: Pembangkit listrik termal, Pembangkit listrik pembakaran sampah, pembangkit listrik bahan bakar Biomassa, alat pamulihan panas limbah Industri.

Peleburan logam: Niup hawa tina bubuk bubuk mineral (mesin Sinter), produksi kokon tungku (tungku coke tungku).

Pangiriman gas sareng bahan: Pangiriman udara umum, Pangiriman hawa suhu luhur, pangiriman gas anu tiasa diduruk, pangiriman gas Korosif, Gas anu dicampurkeun sareng pangiriman najis.

Pangiriman bubuk batubara, Bahan partikel / Bahan bubuk / Bahan fragmen / bahan serat.

Anu sanésna: Tekanan sareng segel dekompresi pakakas industri, Pamulihan gas limbah industri, Pasokan hawa sareng pengeringan lini produksi pangan sareng ubar. 

Fitur tina Suhu Tinggi Industri Dipasang Draf Fan

Kaluaran tekanan gas langkung luhur, sareng nyayogikeun volume aliran hawa anu langkung ageung, low noise.

Sudut bilah ngaliwat desain ngaoptimalkeun, tahan pakai langkung luhur, umur jasa langkung lami.

Tiasa tiasa ngaluyukeun volume kipas sareng tekanan dina ngajalankeun ku peredam hawa. Ogé tiasa nyaluyukeun tekanan sareng volume kipas ku ngarobah kagancangan kipas ngalangkungan motor frekuensi variabel anu cocog.

Efisiensi transmisi tinggi sareng sistem énergi kipas handap.

Sambungan anu fleksibel pikeun aci motor sareng poros transmisi, henteu kedah tegangan atanapi ngarobih sabuk, kipas knalpot kerja pangropéa anu handap.

Tiasa nyugemakeun kaayaan lebu anu béda.

Bantalan perumahan tempat dipasang pikeun sénsor sareng sensor geter, tiasa dipasang sacara gampang tina alat monitor anu ngalir kipas.

Milih motor hemat energi pabrikan motor ngarah Cina (atanapi diperyogikeun pelanggan), kualitas dipercaya, konsumsi énergi rendah.

Ngaropea desain numutkeun syarat kinerja pelanggan.

Ngadopsi manufaktur baja karbon kualitas luhur, atanapi stainless steel sareng bahan logam sanés numutkeun ka kabutuhan konsumén.

Rupa-rupa komponén opsional pikeun pilihan anjeun.

Suhu Tinggi Industri Dihasilkeun Draf Kipas Pidéo Video

Suhu Tinggi Industrial Dipicu Draf Pilihan Modél Kipas

Nomer mesin

Laju r / mnt

Total tekanan Pa

Aliran m3/ jam

Kakuatan KW

modél motor

4-72 2.8A

2900

606-994

1131-2356

1.5

Y90S-2

4-72 3.2A

2900

792-1300

1688-3517

2.2

Y90L-2

1450

198-324

844-1758

1.1

Y90S-4

2900

989-1758

2664-5268

3

Y100L-2

1450

247-393

1332-2634

1.1

Y90S-4

4-72 4A

2900

1320-2014

4012-7419

5.5

Y132S1-2

1450

329-501

2006-3709

1.1

Y90S-4

4-72 4.5A

2900

1673-2554

5712-10562

7.5

Y132S2-2

1450

5712-10562

2856-5281

1.1

Y90S-4

4-72 5A

2900

2019-3187

7728-15455

15

Y160M2-2

1450

502-790

3864-7728

2.2

Y100L1-4

4-72 6A

1450

724-1139

6677-13353

4

Y112M-4

960

317-498

4420-8841

1.5

Y100L-6

4-72 6D

1450

724-1139

6677-13353

4

Y112M-4

960

317-498

4420-8841

1.5

Y100L-6

4-72 8D

1450

1490-2032

15826-29344

18.5

Y180M-4

960

651-887

10478-19428

5.5

Y132M2-6

730

376-512

7968-14773

3

Y132M-8

4-72 10D

1450

2532-3202

40441-56605

55

Y250M-4

960

1104-1395

26775-37476

18.5

Y200L1-6

730

637-805

20360-28497

7.5

Y160L-8

4-72 12D

960

1593-2013

46267-64759

45

Y280S-6

730

919-1160

35182-49244

18.5

Y225S-8

4-72 6C

2240

1733-2734

10314-20628

15

Y160L-4

2000

1380-2176

9205-18418

11

Y160M-4

1800

1116-1760

8288-17056

7.5

Y132M-4

1600

881-1389

7367-14734

5.5

Y132S-4

1250

537-846

5756-11511

3

Y100L2-4

1120

431-679

5157-10314

2.2

Y100L1-4

1000

344-541

4605-9209

2.2

Y100L1-4

900

278-438

4144-8288

1.5

Y90L-4

800

220-346

3684-7367

1.1

Y90S-4

4-72 8C

1800

3143-3032

19646-25240

30

Y200L1-2

1800

2920-2302

28105-36427

37

Y200L2-2

1600

2478-2390

17463-22435

22

Y180M-2

1600

1816-2303

24982-32380

30

Y200L1-2

1250

1106-1507

13643-25297

11

Y160M-4

1120

1166-1209

12224-15705

7.5

Y132M-4

1120

887-1124

17487-22666

11

Y160M-4

1000

929-963

10914-14022

5.5

Y132S-4

1000

707-895

15614-20237

7.5

Y132M-4

900

752-779

9823-12620

4

Y112M-4

900

572-725

14052-18213

5.5

Y132S-4

800

452-615

8732-16190

3

Y100L2-4

710

468-485

7749-9956

2.2

Y100L1-4

710

356-450

11085-14368

3

Y100L2-4

630

280-381

6876-12749

2.2

Y100L1-4

4-72 10C

1250

1877-2373

34863-48797

37

Y225S-4

1120

1505-1902

31237-43722

30

Y200L-4

1000

1199-1514

27890-39038

18.5

Y180M-4

900

970-1225

25101-35134

15

Y160L-4

800

766-967

22312-31230

11

Y160M-4

710

603-761

19082-27717

7.5

Y132M-4

630

475-599

17571-24594

5.5

Y132S-4

560

375-473

15618-21861

4

Y112M-4

500

299-377

13945-19519

3

Y100L2-4

4-72 12C

1120

2172-2746

53978-75552

75

Y280S-4

1000

1969-2185

48195-60397

45

Y225M-4

1000

1729-1859

63953-67457

55

Y250M-4

900

1399-1767

43375-60712

37

Y250M-6

800

1376-1395

38556-41973

22

Y200L2-6

800

1104-1321

45391-53966

30

Y225M-6

710

869-1097

34218-47895

18.5

Y200L1-6

630

684-883

30362-42498

15

Y180L-6

560

673-682

26989-29381

7.5

Y160M-6

560

540-646

31774-37776

11

Y160L-6

500

430-543

24097-33728

7.5

Y160M-6

450

434-440

21687-23610

4

Y132M1-6

450

348-417

25532-30356

5.5

Y132M2-6

400

275-347

19278-26983

3

Y132S-6

 

Nomer mesin

Laju r / mnt

Aliran m3 / h

Total tekanan Pa

Kakuatan KW

modél motor

4-72 16B

900

102810

3157

132

Y315L2-6

111930

3115

121040

2990

160

Y315M-6

128840

2844

136430

2684

143910

2497

800

91392

2489

110

Y315L1-6

99493

2456

107590

2357

114530

2242

121270

2117

127920

1969

710

81110

1957

75

Y315S-6

88300

1931

95490

1853

101640

1763

107630

1664

113520

1549

630

71971

1538

55

Y280M-6

78351

1518

84730

1457

90193

1386

95503

1309

100730

1218

560

63974

1214

37

Y250M-6

69645

1198

75316

1150

80172

1094

84892

1033

89544

961

500

57120

967

30

Y225M-6

62183

954

67246

916

71582

872

75796

823

79950

766

450

51408

783

18.5

Y200L1-6

55965

773

60521

742

64423

706

68216

666

71955

620

400

45696

618

15

Y180L-6

49746

610

53797

586

57265

557

60637

526

63960

490

355

40555

487

11

Y160L-6

44150

480

47745

461

50823

439

53815

414

56764

386

315

35985

383

7.5

Y160M-6

39175

378

42365

363

45096

345

47751

326

50368

303

4-72 20B

710

158410

3069

220

Y355-8

172460

3029

186500

2907

198520

2765

210210

2609

221730

2427

630

140560

2411

160

Y355-8

153020

2379

165480

2284

176150

2172

186530

2050

196750

1908

560

124950

1902

110

Y315L2-8

136020

1877

147100

1801

156580

1714

165800

1618

174890

1505

500

111560

1514

75

Y315M-8

121450

1494

131340

1434

139800

1364

148040

1288

156150

1199

450

100400

1225

55

Y315S-8

109300

1209

118200

1161

125820

1104

133230

1042

140530

970

400

89250

967

37

Y280S-8

97161

954

105070

916

111840

872

118430

823

124920

766

355

79209

761

30

Y250M-8

86230

751

93252

721

99264

686

105100

648

110860

603

315

70284

599

22

Y225M-8

76514

591

82744

568

88079

540

83265

510

98376

475

280

62475

473

15

Y200L-8

68013

467

73551

448

78293

426

82902

403

87445

375

250

55781

377

11

Y180L-8

60726

372

65670

357

69904

340

74020

321

78076

299

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Horizontal Fertilizer Mixer

      Adun pupuk horisontal

      Bubuka Naon ari Mesin Campuran Pupuk Horisontal? Mesin Mixer Pupuk Horisontal gaduh aci sentral kalayan bilah anu sudutna ku cara anu béda-béda siga pita tina logam dibungkus dina poros, sareng tiasa ngalih kana arah anu béda dina waktos anu sami, mastikeun yén sadaya bahan dicampurkeun. Horizonta kami. ..

    • Straw & Wood Crusher

      Jarami & kai Crusher

      Bubuka Naon Straw & Wood Crusher? The Straw & Wood Crusher dina dasar nyerep kaunggulan sababaraha jinis crusher anu sanés sareng nambihan fungsi énggal motong cakram, éta ngajantenkeun pinuh ku prinsip naksir sareng ngagabungkeun téknologi naksir kalayan pencét, motong, tabrakan sareng ngagiling. ...

    • Vertical Disc Mixing Feeder Machine

      Mesin Panyampur Campuran Disc nangtung

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Mesin Pakanu Campuran Disc nangtung? Mesin Vertical Disc Mixer Feeder ogé disebat feeder disk. Port debit tiasa dikontrol fléksibel sareng jumlah debit tiasa disaluyukeun numutkeun paménta produksi anu saleresna. Dina lini produksi pupuk majemuk, anu Vertical Disc Mixin ...

    • Flat-die Extrusion granulator

      Granulator Extrusion datar-maot

      Bubuka Naon anu Flat Die Pupuk Extrusion Granulator Machine? Flat Die Pupuk Extrusion Granulator Machine dirancang pikeun jinis sareng séri anu béda. Mesin granulator paeh datar nganggo bentuk transmisi pituduh lempeng, anu ngajantenkeun muterkeun nyalira handapeun aksi gaya gesekan. Bahan bubukna nyaéta ...

    • Portable Mobile Belt Conveyor

      Conveyor Beubeur Mobile Portabel

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Portable Mobile Belt Conveyor? Conveyor Beubeur Mobile Portabel tiasa seueur dianggo dina industri kimia, batubara, tambang, departemen listrik, industri lampu, sisikian, jurusan transportasi jst. Cocog pikeun nganteurkeun sababaraha bahan dina butiran atanapi bubuk. Kapadetan massal kedahna 0,5 ~ 2.5t / m3. Ieu ...

    • Fertilizer Urea Crusher Machine

      Pupuk Urea Crusher Mesin

      Perkenalan Naon Mesin Pupuk Urea Crusher? 1. Pupuk Urea Crusher Machine utamina ngagunakeun grinding sareng motong tina celah antara roller sareng plat cekung. 2. Ukuran clearance tangtoskeun tingkat naksir bahan, sareng kecepatan kendang sareng diameter na tiasa disaluyukeun. 3. Nalika uréa asup kana awak, h ...