Mesin Panyampur Campuran Disc nangtung

Pedaran pondok:

The Disc nangtung Campur Tuangeuner Mesin digunakeun pikeun nyoco rata bahan baku pikeun langkung ti dua alat dina prosés produksi pupuk. Éta ngagaduhan ciri struktur kompak, tuangeun seragam sareng penampilan anu saé. Aya langkung ti dua palabuhan debit dina handapeun cakram, anu ngajantenkeun unloading rada merenah.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon anu dianggo ku Mesin Vertical Disc Mixer Feeder?

The Disc nangtung Campur Tuangeuner Mesin disebut ogé disk feeder. Port debit tiasa dikontrol fléksibel sareng jumlah debit tiasa disaluyukeun numutkeun paménta produksi anu saleresna. Dina lini produksi pupuk majemuk, anuMesin Panyampur Campuran Disc nangtung sering dianggo dina kombinasi sareng sababaraha granulator extrusion roller kanggo nyayogikeun bahan bahkan nyoco, anu ningkatkeun efisiensi tuang sareng kapasitas produksi

Fitur Mesin Vertical Disc Mixer Feeder

Mesin ieu mangrupikeun feeder mixing disc nangtung anyar, anu diwangun ku campuran plate, port debit, mixing arm, rak, gearbox sareng mekanisme transmisi. Kami ngadopsi alloy ngagem khusus pikeun sabeulah spiral pikeun waktos jasa anu langkung lami. Cakram nyampur feeder eupan ti luhur sareng leupaskeun ti handap kalayan struktur anu wajar. Karakteristik mesin nyaéta tungtung batang kaluaran perédam nyorong aci utama anu diaduk pikeun dioperasikeun, sareng aci pengaduk parantos ngabantosan huntu aduk, janten poros aduk drive huntu anu diaduk pikeun nyampur bahan anu cekap sareng ngajantenkeun bahanna ngalir kaluar rata. Port debit tiasa dibuka numutkeun kabutuhan pikeun ngontrol aliran bahan pikeun mastikeun produksi lemes tina saluruh prosés.

Panerapan Mesin Vertical Disc Mixer Feeder

Mangrupikeun jinis anyar alat keur nyampur & nyoco pikeun ngaji teras-terasan. Hal ieu utamina dianggo dina industri pengolahan pupuk, sareng kami nyayogikeun proyék pupuk dasar péngkolan-konci mimitian ti desain, produksi, pamasangan, debugging sareng pelatihan téhnis. Éta ogé tiasa dianggo dina kimia, metalurgi, pertambangan, bahan bangunan sareng industri sanés.

Karakteristik Kinerja

(1) The Disc nangtung Campur Tuangeuner Mesin ngagaduhan umur jasa anu panjang, hemat énergi, volume sakedik, gancang aduk gancang sareng kontinyu damel.

(2) Bagian jero cakram tiasa dijejeran ku piring polipropilén atanapi pelat waja stainless. Éta henteu gampang pikeun nempelkeun matéri sareng nganggo tahan résistansi.

(3) Peréduksi siklik pinwheel ngajantenkeun mesin ngagaduhan ciri struktur kompak, operasi anu merenah, nyocokan seragam, sareng debit sareng transportasi anu merenah. 

(4) The Disc nangtung Campur Tuangeuner Mesin tuang bahanna ti luhur, kaluar tina handap, anu wajar.

(5) Sealing antara unggal permukaan kombinasi ketat, janten mesinna lancar.

Témbok Disc Pergaulan Mesin Pakan Téater Video

Vertikal Disc Pergaulan Pakan Mesin Parabot Téknis

Modél

Cakram

Diaméterna (mm)

Jangkungna Tepi (mm)

Laju (r / mnt)

Kakuatan (kw)

Diménsi (mm)

Beurat (kg)

YZPWL1600

1600

250

12

5.5

1612 × 1612 × 968

1100

YZPWL1800

1800

300

10.5

7.5

1900 × 1812 × 968

1200

YZPWL2200

2200

350

10.5

11

2300 × 2216 × 1103

1568

YZPWL2500

2500

400

9

11

2600 × 2516 × 1253

1950

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Organic Fertilizer Round Polishing Machine

      Pupuk Organik Mesin Polishing Babak

      Bubuka Naon anu Mesin Pupuk Pupuk Organik? Pupuk organik asli sareng butiran pupuk majemuk gaduh bentuk sareng ukuran anu bénten. Dina raraga ngajantenkeun butiran pupuk katingali éndah, perusahaan urang parantos ngembangkeun mesin polishing pupuk organik, mesin polishing pupuk sanyawa sareng ...

    • Automatic Packaging Machine

      Mesin Pakét Otomatis

      Perkenalan Naon Mesin Pembungkus Otomatis? Mesin Bungkus kanggo Pupuk dianggo pikeun ngepak pelet pupuk, didesain kanggo pengemasan kuantitatif bahan. Éta kalebet jinis émbér ganda sareng jenis ember tunggal. Mesin ngagaduhan ciri struktur terintegrasi, instalasi saderhana, gampang dijaga, sareng rada hig ...

    • Screw Extrusion Solid-liquid Separator

      Screw Extrusion Separator Padet-cair

      Bubuka Naon anu Screw Extrusion Solid-liquid Separator? The Screw Extrusion Solid-cair Separator mangrupikeun alat ématerasi mékanis énggal anu dikembangkeun ku ngarujuk kana sagala rupa alat panyambungan canggih di bumi sareng di mancanagara sareng ngagabungkeun sareng pangalaman R&D sareng pabrik kami nyalira. The Screw Extrusion Solid-cair Separato ...

    • Automatic Dynamic Fertilizer Batching Machine

      Mesin Pupuk Pupuk Dinamis Otomatis

      Bubuka Naon Mesin Pupuk Pupuk Dinamis Otomatis? Alat Patching Pupuk Dinamis Otomatis utamina dianggo pikeun beurat timbangan sareng dosis kalayan bahan anu ageung dina jalur produksi pupuk anu kontinyu pikeun ngendalikeun jumlah pakan sareng mastikeun formulasi anu akurat. ...

    • Inclined Sieving Solid-liquid Separator

      Pamisah Sieving Padet-cair Pisahkeun

      Pambuka Naon Pamisah Sieving Solid-cair Pisahkeun? Mangrupikeun alat panyalindungan lingkungan pikeun dehidrasi kotoran kandang unggas. Éta tiasa misahkeun kokotor atah sareng tinja tina limbah ingon-ingon kana pupuk organik cair sareng pupuk organik padet. Pupuk organik cair tiasa dianggo pikeun pepelakan ...

    • Static Fertilizer Batching Machine

      Mesin Pupuk Statis Statis

      Bubuka Naon anu Mesin Patch Statis Patching? Sistem batching otomatis statik mangrupikeun alat batching otomatis anu tiasa dianggo sareng alat-alat pupuk BB, alat-alat pupuk organik, alat-alat pupuk majemuk sareng alat pupuk majemuk, sareng tiasa ngarengsekeun babandingan otomatis numutkeun palanggan ...