Taros Kami

Alamat

WuLong Industrial Park, Distrik Xingyang, Kota Zhengzhou, propinsi Henan, Cina

Telepon

+ 86-18621801335

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu: 10 énjing ka 2 sonten

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami