Parabotna

  • Inclined Sieving Solid-liquid Separator

    Pamisah Sieving Padet-cair Pisahkeun

    The Pamisah Sieving Padet-cair Pisahkeun utamina ngubaran limbah kalayan kandungan cai langkung ti 90%, éta mangrupikeun alat-alat kualitas luhur énggal anu utamina dianggo pikeun nyaring kandang sapertos babi, sapi, hayam, domba sareng sagala jinis ingon-ingon ageung sareng sedeng. Éta ogé tiasa dianggo dina dehidrasi sajumlah ageung eusi cai, sapertos résidu curd buncis, sareng kandungan cai ageung tina palung anggur. 

  • Rotary Single Cylinder Drying Machine in Fertilizer Processing

    Rotary Mesin Silinder Tunggal Silinder dina Ngolah Pupuk

    Rotary Tunggal Silinder Mesin garing loba digunakeun pikeun bahan garing di industri sapertos semén, tambang, konstruksi, kimia, kadaharan, pupuk majemuk, jst. 

  • Rotary Drum Cooling Machine

    Mesin Pendingin Drum Rotary

    Mesin cooler drum Rotary nyaéta kanggo didesain sareng dianggo dina lini produksi pupuk organik atanapi lini produksi pupuk majemuk NPK kanggo ngarengsekeun prosés pembuatan pupuk. ThePélét Pélét Mesin Tiis biasana nuturkeun prosés pangeringan pikeun ngirangan Uap sareng ningkatkeun kakuatan partikel bari ngirangan suhu partikel.

  • Loading & Feeding Machine

    Loading & Mesin Dahar

    The Loading & Mesin Dahar digunakeun salaku bahan baku corong nalika ngolah bahan sareng éta cocog pikeun bahan beban treuk forklift. Pelepasan seragam sareng kontinyu henteu ngan ukur ngahémat biaya tenaga kerja, tapi ogé ningkatkeun éfisiénsi damel.

  • Static Fertilizer Batching Machine

    Mesin Pupuk Statis Statis

    The Multél Hoppers Snguseup Weigh Static Organic & Sanyawa Pupuk Batching Machine utamina cocog pikeun dicampurkeun, dibungkus sareng tuang tina 3-8 jinis bahan. Sistem sacara otomatis dikawasa ku skala komputer. Klep pneumatik dianggo pikeun ngendalikeun pasokan bahan dina tong utama. Bahanna dicampur dina tong campuran sareng dikirim sacara otomatis ku conveyor sabuk. 

  • Vertical Disc Mixing Feeder Machine

    Mesin Panyampur Campuran Disc nangtung

    The Disc nangtung Campur Tuangeuner Mesin digunakeun pikeun nyoco rata bahan baku pikeun langkung ti dua alat dina prosés produksi pupuk. Éta ngagaduhan ciri struktur kompak, tuangeun seragam sareng penampilan anu saé. Aya langkung ti dua palabuhan debit dina handapeun cakram, anu ngajantenkeun unloading rada merenah.

  • Screw Extrusion Solid-liquid Separator

    Screw Extrusion Separator Padet-cair

    The Screw Extrusion Separator Padet-cair loba dipaké pikeun embun-embunan tina bahan limbah, sapertos kandang sato, résidu kadaharan, lumpur, résidu biogas cair sareng sajabana Hayam, sapi, kuda sareng sagala rupa kebon intensif pikeun tai sato, sulingan, dreg, pati pati, dreg asin, meuncit pepelakan sareng konsentrasi luhur pamisahan kokotor organik anu sanés.

    Mesin ieu sanés ngan ukur tiasa ngarengsekeun masalah anu kotoran ngotoran lingkungan, tapi ogé tiasa ngahasilkeun kauntungan ékonomi anu luhur.

  • Organic Fertilizer Round Polishing Machine

    Pupuk Organik Mesin Polishing Babak

    Pupuk Organik Mesin Polishing Babak dipaké pikeun prosés nyusun rupa-rupa pupuk organik sareng pupuk bio-organik saatos granulasi. Éta tiasa sacara bébas dicocogkeun sareng granulator pupuk organik énggal, granulator pencét die datar sareng granulator ring die. Mesin ngabentuk ieu tiasa dipilih dua atanapi tilu cakram tingkat. Saatos granula digosok, produk bérés bérés sareng bérés dileupaskeun tina kaluaranana.  

  • Automatic Dynamic Fertilizer Batching Machine

    Mesin Pupuk Pupuk Dinamis Otomatis

    The Alat Patch Pupuk Dinamis Otomatis umumna nyoko kana skala éléktronik salaku alat mérek. Mesin utama dilengkepan ku alat PID anu tiasa diatur sareng fungsi alarm. Unggal hopper tunggal sacara otomatis dikontrol nyalira.   

  • Double Hopper Quantitative Packaging Machine

    Mesin Hopper Quantitative Double Hopper

    Mesin Hopper Quantitative Double Hopper dilarapkeun kana bungkusan kuantitatif otomatis dina pabrik pupuk. Sistem timbangan mandiri kalayan akurasi beuratna tinggi sareng gancang gancang ku ngagunakeun sensor timbangan Toledo, prosés penimbangan sacara otomatis dikontrol ku komputer.

  • Rubber Belt Conveyor Machine

    Mesin Conveyor Sabuk Karét

    The Mesin Conveyor Sabuk Karét tiasa dianggo pikeun ngangkut boh bahan masal sareng produk réngsé. Éta ogé tiasa digarap ku sababaraha prosés produksi industri, sareng ngabentuk lini produksi wirahma.

  • Portable Mobile Belt Conveyor

    Conveyor Beubeur Mobile Portabel

    The Portabel Mobile Belt Conveyor enteng sareng portabel, mobilitas tiasa dianggo dina beban ageung, bungkusan angkutan sareng acara-acara sanésna, cocog sareng acara anu dirobih, sareng gampang dirawat. 

12345 Teras> >> Halaman 1/5