Adun pupuk horisontal

Pedaran pondok:

Mesin Mixer Pupuk Horisontal mangrupikeun alat campuran anu penting dina lini produksi pupuk. Éta dicirikeun dina épisiensi tinggi, tingkat luhur homogénitas, koefisien beban tinggi, konsumsi énergi lemah sareng polusi rendah.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Mixer Pupuk Horisontal?

The Mesin Mixer Pupuk Horisontal ngagaduhan aci sentral kalayan bilah anu sudutna ku cara anu béda anu katingalina sapertos pita logam dibungkus dina poros, sareng tiasa gerak dina arah anu sami dina waktos anu sami, mastikeun yén sadaya bahan dicampurkeun. Kami Mesin Mixer Pupuk Horisontal tiasa angkat sareng alat bantu anu sanés sapertos conveyor sabuk atanapi conveyor sabuk condong pikeun jalur produksi pupuk sadayana.

11111

Naon anu digunakeun Horizontal Pupuk Mixer?

Campuran mangrupikeun salah sahiji operasi penting dina garis produksi pupuk sadayana. Sareng nyaétaMesin Mixer Pupuk Horisontal dianggap janten alat dasar sareng éfisién pikeun pergaulan granul garing, bubuk sareng aditif sanés. Adun pupuk horisontal biasana dianggo pikeun nyampur bahanna saé sareng hiji atanapi langkung bahan bantu atanapi bahan tambahan sanés dina prosés produksi pupuk bubuk atanapi prosés produksi pupuk pelet.

Aplikasi Mesin Campuran Pupuk Horisontal

The Mesin Mixer Pupuk Horisontal loba digunakeun dina solid-solid (bahan bubuk) sareng solid-cair (bahan bubuk & material fluidity) pergaulan dina bidang industri pupuk, industri kimia, apoték, industri bahan pangan, jst.

Kauntungan Mesin Horisontal Pupuk Adun

(1) Aktip tinggi: Puterkeun tibalik sareng tuang bahan kana sudut anu béda;

(2) Keseragaman tinggi: Desain kompak sareng poros anu diputer janten dieusian ku corong, nyampur kaseragam dugi ka 99%;

(3) résidu low: Ngan gap leutik antara shafts na témbok, open-type debit hole;

(4) Desain khusus mesin ogé tiasa ngébréhkeun bahan anu langkung ageung;

(5) Penampilan anu saé: Tukang las sareng prosés polishing pikeun campuran hopper.

Témbok Pupuk Adun Horisontal Horisontal

Pamilihan Modél Campuran Pupuk Horisontal

Aya seueur Mesin Mixer Pupuk Horisontal model, anu tiasa dipilih sareng ngarobih sesuai sareng kabutuhan kaluaran pangguna. Parameter téknis utamina dipidangkeun dina tabel di handap ieu:

Modél

Kapasitas (t / h)

Kakuatan (kw)

Laju (r / mnt)

YZJBWS 600 × 1200

1,5-2

5.5

45

YZJBWS 700 × 1500

2-3

7.5

45

YZJBWS 900 × 1500

3-5

11

45

YZJBWS 1000 × 2000

5-8

15

50


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Forklift Type Composting Equipment

      Alat-alat Komposisi Tipe Forklift

      Perkenalan Naon ari Alat Komposisi Tipe Forklift? Alat-alat Komposisi Tipe Forklift mangrupikeun mesin péngkolan multi-fungsi anu opat-dina-hiji anu ngumpulkeun péngkolan, transshipment, naksir sareng pergaulan. Éta tiasa dioperasikeun dina hawa terbuka sareng bengkel ogé. ...

    • Rotary Drum Sieving Machine

      Mesin Sieving Drum Rotary

      Bubuka Naon ari Mesin Rotary Drum Sieving? Mesin Sieving Rotary Drum utamina dianggo pikeun pamisahan produk réngsé (bubuk atanapi butiran) sareng bahan pangbalikanna, sareng ogé tiasa ngawujudkeun grading produk, janten produk anu parantos réngsé (bubuk atanapi granula) tiasa digolongkeun sacara merata. Mangrupikeun jinis diri anu énggal ...

    • Self-propelled Composting Turner Machine

      Mesin Composting Turner mandiri

      Perkenalan Naon Mesin Turner Alur Composting Timer? Mesin Turner Alur Composting Self-propelled mangrupikeun perlengkapan fermentasi anu pangpayunna, éta seueur dianggo dina pepelakan pupuk organik, pepelakan pupuk majemuk, sludge sareng pepelakan sampah, kebon hortikultura sareng pabrik bisporus pikeun fermentasi sareng panyabutan ...

    • Rotary Single Cylinder Drying Machine in Fertilizer Processing

      Rotary Tunggal Silinder Mesin garing dina Subur ...

      Bubuka Naon ari Mesin Rotary Silinder Tunggal? Mesin Pengeringan Silinder Tunggal Rotary mangrupikeun mesin manufaktur skala ageung anu dianggo pikeun garing partikel pupuk ngawangun dina industri pupuk. Éta mangrupikeun salah sahiji alat konci. Mesin Pengeringan Silinder Tunggal Rotary nyaéta ngagaringkeun partikel pupuk organik sareng ...

    • Chemical Fertilizer Cage Mill Machine

      Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia? Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia kagolong kana pabrik kandang horisontal sedeng. Mesin ieu dirancang dumasar kana prinsip dampak naksir. Nalika kandang jero sareng luar muterkeun arah anu berlawanan sareng kecepatan luhur, bahan na ditumbuk ...

    • Large Angle Vertical Sidewall Belt Conveyor

      Angle ageung nangtung nangtung Sidewall Sabuk Conveyor

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Conveyor Sabuk Besar Sudut nangtung nangtung? Conveyor Beubeur Angle Gedong Angle Ieu cocog pisan pikeun kisaran produk produk ngalir dina dahareun, pertanian, farmasi, kosmétik, industri kimia, sapertos makanan ringan, makanan beku, sayuran, buah, confectionary, bahan kimia sareng anu sanésna. ..