Pupuk Crusher

  • Chemical Fertilizer Cage Mill Machine

    Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia

    The Mesin Pupuk Kandang Pupuk Kimia nyaéta pikeun didesain sareng seueur dianggo dina mineral organik, pupuk majemuk ngaremuk, pupuk majemuk partikel naksir. Éta tiasa naksir sagala jinis pupuk kimia tunggal kalayan kadar cai handapeun 6%, khususna pikeun bahan anu karasa pisan. 

  • Straw & Wood Crusher

    Jarami & kai Crusher

    The Jarami & kai Crusher mangrupikeun jenis produksi peralatan bubuk bubuk anyar, éta tiasa ngadamel jarami, kai sareng bahan baku sanés sakali diolah janten chip kai, kalayan kirang investasi, konsumsi énergi rendah, produktivitas tinggi, manpaat ékonomi anu saé, gampang dianggo pangropéa.

  • Fertilizer Urea Crusher Machine

    Pupuk Urea Crusher Mesin

    The Pupuk Urea Granules Crusher Mesin mangrupikeun jenis mesin crusher anu tiasa diatur tanpa lawon layar anu dirancang dumasar kana nyerep peralatan canggih pikeun meresihan di dalam sareng luar negeri. Mangrupikeun salah sahiji alat anu tiasa sacara lega ngalamar pupuk sareng mangrupikeun produk patén perusahaan kami.

  • Vertical Chain Fertilizer Crusher Machine

    Mesin Crusher Pupuk Chain nangtung

    The Crusher pupuk Chain nangtung mangrupikeun salah sahiji alat anu paling umum dina industri pupuk majemuk. Mesin ngadopsi kakuatan tinggi na maké-nolak ranté karbida sareng speed puteran sinkron, anu cocog pikeun naksir bahan baku sareng bahan balik.

  • Semi-wet Organic Fertilizer Material Using Crusher

    Bahan Pupuk Organik Siki baseuh Nganggo Crusher

    The Pupuk Organik semi-baseuh Nganggo Crusher ngagaduhan sangu Uap anu lega dugi ka 25% -55% bahan organik férméntasi. Mesin ieu parantos méréskeun masalah naksir organik sareng uap anu luhur, éta ngagaduhan pangaruh naksir anu pangsaéna dina bahan organik saatos fermentasi.

  • Two-Stage Fertilizer Crusher Machine

    Mesin Pupuk Pupuk Dua Panggung

    The Mesin Pupuk Pupuk Dua Panggung ogé katelah mesin ayak handapeun no-ayakan atanapi dua kali mesin naksir, éta dibagi kana dua tahapan naksir. Mangrupikeun perlengkapan ngaremuk idéal anu ditampi ku pangguna dina logam, semén, bahan réfraktor, batubara, industri rékayasa konstruksi sareng séktor sanés.

  • Double-axle Chain Crusher Machine Fertilizer Crusher

    Ganda-poros Ranté Crusher Mesin Pupuk Crusher

    Mesin Crusher Ranté-poros ganda Pupuk Crusher mangrupikeun parangkat ngarusak propésional pikeun bahan baku anu réa, éta seueur dianggo dina kompos ferméntasi bio-organik, kompos limbah padet kotamadya, limbah jarami désa, limbah organik industri, ingon-ingon sareng kandang unggas sareng bahan prosés biologis-férméntasi.