Pupuk Urea Crusher Mesin

Pedaran pondok:

The Pupuk Urea Granules Crusher Mesin mangrupikeun jenis mesin crusher anu tiasa diatur tanpa lawon layar anu dirancang dumasar kana nyerep peralatan canggih pikeun meresihan di dalam sareng luar negeri. Mangrupikeun salah sahiji alat anu tiasa sacara lega ngalamar pupuk sareng mangrupikeun produk patén perusahaan kami.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon mesin Pupuk Urea Crusher?

1. Pupuk Urea Crusher Magado utamina nganggo grinding sareng motong jurang antawis roller sareng plat cekung.

2. Ukuran clearance tangtoskeun tingkat naksir bahan, sareng kecepatan kendang sareng diameter na tiasa disaluyukeun.

3. Nalika urea lebet kana awak, éta nabrak témbok awak sareng baffle sareng rusak. Teras digiling janten bubuk ngalangkungan rak antara roller sareng pelat cekung.

4. Kliring pelat cekung kedah diluyukeun sareng dugi ka ditumpes ku mékanisme pangaturan dina 3-12 mm, sareng régulator palabuhan tuang tiasa ngendalikeun volume produksi.

Prinsip Gawe

Sateuacan dianggo, tempatkeun Pupuk Urea Crusher Magado dina posisi anu tangtu di bengkel teras sambungkeun kana sumber kakuatan anu tiasa dianggo. The fineness pulverization dikawasa ku jarak dua gilinding. Langkung alit tina jarak, finer fineness, sareng réduksi relatif dina kaluaran. Langkung saé pangaruh pulverization seragam nyaéta, beuki luhur kaluaranna. Alatna tiasa didesain janten sélulér numutkeun sarat pangguna, sareng pangguna tiasa mindahkeun posisi anu saluyu nalika ngagunakeunna, anu raoseun pisan.

Fitur Mesin Pupuk Urea Crusher

1. Hususna pikeun bahan uap anu luhur, éta ngagaduhan aplikasi anu kuat sareng henteu gampang pikeun meungpeuk, sareng matémat bahanna lancar. 
2. Crushing agul ngadopsi matérial khusus, sareng kahirupan jasa nyaéta tripel kali tibatan mesin crusher sanés.
3. Éta gaduh efisiensi naksir tinggi; dilengkepan jandéla pangamatan ngajantenkeun bagian ngagem bérés ngagentos dina 10 menit.

Tanya Jawab

Q1: Naon Kauntungannana Mesin Crusher Pupuk Sanyawa Urea?
A1: Garansi sataun, éta ngagaduhan umur panjang dina operasi brosur manual kami.

Q2: Kumaha cara mesen Urea Compound Pupuk Crusher?
A2: Anjeun tiasa langsung mesen sacara online ngalangkungan Jaminan Dagang, kami bakal nampi pesen anjeun sareng ngaréspon anjeun sakaligus; Saatos anjeun mastikeun mesin anu cocog sareng deposit kami ngalangkungan Penjaminan Perdagangan, kami bakal ngatur kargo dina waktosna.

Q3: Naha anjeun nampi OEM pesen khusus Urea Compound Pupuk Crusher?
A3: Pesenan khusus OEM ogé sayogi kusabab urang gaduh pabrik nyalira, anu mangrupikeun pabrik anu kawéntar dina bidang ieu kalayan 20 taun pangalaman.

Q4: Naon waktos pangiriman asli pabrik anjeun?
A4: 5 dugi ka 7 dinten kanggo produk séri umum, antukna, produk sareng produk khusus kedah 30 dinten dugi ka 60 dinten dumasar kana kaayaan anu béda.

Q5: Kumaha anjeun mastikeun kualitas Urea Compound Pupuk Crusher?
A5: Sacara umum, alat-alat kami mangrupikeun jinis anu paling awét pikeun konsumén kami di bumi atanapi di mancanagara. Kalayan tim pangendali kualitas anu ngalaman, kami nyobian nawiskeun anjeun produk kalayan kualitas anu pangsaéna. Nanging, urang terang yén aya jumlah sakedik produk anu tiasa ngagaduhan rusak atanapi rusak kusabab alesan anu béda.

Q6: Kumaha cara jasa jual anjeun? kena ruksak?
A6: Dina waktos garansi 24 bulan, jasa purna jual umum kami ngarobih bagian anu rusak, tapi upami karusakanna tiasa diropea ku sakedik biaya, urang bakal ngantosan tagihan nasabah kanggo biaya perbaikan sareng ngabalikeun biaya bagian biaya ieu. (Catetan: pakean bagian henteu kalebet.)

 Wilujeng sumping di patarosan anjeun sareng nganjang ka pabrik kami!

Pupuk Urea Crusher Mesin Pidéo Video

Pupuk Urea Crusher Mesin Parameter

Modél

Jarak Pusat (mm)

Kapasitas (t / h)

Inlet Granularity (mm)

Ngaleupaskeun Granularity (mm)

Daya Motor (kw)

YZFSNF-400

400

1

<10

≤1mm (70% ~ 90%)

7.5

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Two-Stage Fertilizer Crusher Machine

      Mesin Pupuk Pupuk Dua Panggung

      Bubuka Naon ari Mesin Pupuk Pupuk Dua Panggung? Mesin Crusher Pupuk Dua Panggung mangrupikeun mesin penghancur jinis énggal anu tiasa gampang naksir gangue batubara kalembaban, shale, cinder sareng bahan sanésna saatos panilitian jangka panjang sareng desain ati-ati ku jalma-jalma ti sagala rupa lapisan masarakat. Mesin ieu cocog pikeun naksir pasangan atah ...

    • Double Hopper Quantitative Packaging Machine

      Mesin Hopper Quantitative Double Hopper

      Bubuka Naon anu Mesin Hopper Quantitative Double Hopper? Mesin Pakét Quantitative Double Hopper mangrupikeun mesin pengemasan timbangan otomatis anu cocog pikeun sisikian, kacang, pupuk, kimia sareng industri sanés. Salaku conto, bungkus pupuk butiran, jagong, béas, gandum sareng siki butiran, ubar-ubaran, sareng sajabana ...

    • New Type Organic & Compound Fertilizer Granulator Machine

      Pupuk Organik & Sanyawa Anyar Anyar ...

      Bubuka Naon Tipe Bahan Organis & Senyawa Pupuk Granulator Anyar? Mesin Granulator Tipe Organik & Senyawa Anyar Ngamangpaatkeun kakuatan aerodinamika anu dihasilkeun ku gaya aduk mékanis puter-speed tinggi dina silinder pikeun nyiptakeun bahan campuran anu kontinyu, granulasi, spheroidization, ...

    • Vertical Disc Mixing Feeder Machine

      Mesin Panyampur Campuran Disc nangtung

      Perkenalan Naon anu dianggo pikeun Mesin Pakanu Campuran Disc nangtung? Mesin Vertical Disc Mixer Feeder ogé disebat feeder disk. Port debit tiasa dikontrol fléksibel sareng jumlah debit tiasa disaluyukeun numutkeun paménta produksi anu saleresna. Dina lini produksi pupuk majemuk, anu Vertical Disc Mixin ...

    • Flat-die Extrusion granulator

      Granulator Extrusion datar-maot

      Bubuka Naon anu Flat Die Pupuk Extrusion Granulator Machine? Flat Die Pupuk Extrusion Granulator Machine dirancang pikeun jinis sareng séri anu béda. Mesin granulator paeh datar nganggo bentuk transmisi pituduh lempeng, anu ngajantenkeun muterkeun nyalira handapeun aksi gaya gesekan. Bahan bubukna nyaéta ...

    • Double-axle Chain Crusher Machine Fertilizer Crusher

      Ganda-poros Ranté Crusher Mesin Pupuk Cr ...

      Bubuka Naon Mesin Crusher Pupuk Ranté Ganda-poros? Ganda-poros Ranté Crusher Mesin Pupuk Crusher henteu ngan ukur dipaké pikeun naksir gumpalan produksi pupuk organik, tapi ogé seueur dianggo dina bahan kimia, bahan bangunan, pertambangan sareng industri sanésna, nganggo résistansi cangkéng MoCar résistansi tinggi. Anu ...