Kompos Turner

  • Forklift Type Composting Equipment

    Alat-alat Komposisi Tipe Forklift

    Alat-alat kompos jinis Forklift mangrupikeun alat hemat énergi sareng kabutuhan anu énggal pikeun produksi pupuk organik & sanyawa. Éta ngagaduhan kaunggulan efisiensi naksir tinggi, bahkan nyampur, tumpukan lengkep sareng jarak jauh, sareng sajabana.

  • Hydraulic Lifting Composting Turner

    Ngangkat Hidrolik Composting Turner

    The Mesin Turner Komposisi Limbah Organik Hidrolik digunakeun pikeun fermentasi limbah organik sapertos ingon-ingon sareng kandang unggas, limbah lumpur, leutak saringan pepelakan gula, tepung jajan dregs sareng serbuk gergaji jarami. Alat-alat ieu ngadopsi téknologi fermentasi aérobik kontinyu jinis alur populér, ngajantenkeun limbah organik gancang déhidrasi, disterilisasi, didéorisasi, sadar tujuan henteu bahaya, didaur ulang limbah sareng réduksi pamrosésan, konsumsi énergi rendah sareng kualitas produk stabil. 

  • Wheel Type Composting Turner Machine

    Mesin Turner Kompos Tipe Roda

    Mesin Turner Kompos Tipe Roda mangrupikeun alat kompos sareng férméntasi otomatis kalayan bentang panjang sareng jero kandang ternak, sludge sareng sampah, leutak tapis, muih slag anu lemah sareng serbuk jarami dina pabrik gula, sareng ogé seueur dianggo dina férméntasi sareng dehidrasi dina pepelakan pupuk organik, pepelakan pupuk majemuk , pabrik lumpur sareng sampah, kebon kebon sareng pepelakan bismut.

  • Double Screw Composting Turner

    Turner Kompos Screw Ganda

    The Turner Kompos Screw Ganda digunakeun pikeun fermentasi kandang sato, sampah, lumpur filter, dregs, résidu ubar, jarami, habuk habuk sareng limbah organik sanésna, sareng seueur dianggo pikeun fermentasi aérobik.

  • Vertical Fermentation Tank

    Tangki Fermentasi nangtung

    The Kompos nangtung Tangki Fermentasi ilaharna dianggo pikeun ngahurungkeun sareng nyampur limbah organik sapertos kandang sato, limbah sludge, leutak saringan pabrik gula, tuangeun goréng sareng serbuk baki jerami sareng limbah organik anu sanés kanggo fermentasi anaérobik. Mesin ieu seueur dianggo dina pepelakan pupuk organik, pabrik pembuangan lumpur, perkebunan hortikultura, férméntasi dékomposisi spora ganda sareng ngaleupaskeun operasi cai.

    Mesinna tiasa difermentasi salami 24 jam, kalebet area 10-30m2. Teu aya polusi ku nganut fermentasi katutup. Éta tiasa diluyukeun kana suhu 80-100 ℃ kanggo ngaleungitkeun hama sareng endogna sacara lengkep. Urang tiasa ngahasilkeun réaktor 5-50m3 kapasitas anu béda, bentuk bénten (horizontal atanapi vertikal) tank fermentasi. 

  • Horizontal Fermentation Tank

    Tangki Fermentasi Horisontal

    Desain anyar Tangki Campuran Runtah & Kutu Fermentasi digunakeun pikeun fermentasi aérobik suhu luhur ku ngagunakeun téknologi baktéri biologis, kalayan konsumsi énergi anu murah sareng biaya operasional anu handap.

  • Groove Type Composting Turner

    Turner Tipe Kompor Alur

    Turner Tipe Kompor Alur Mesin digunakeun dina férméntasi limbah organik sapertos ingon-ingon sareng kandang unggas, limbah sludge, leutak saringan pepelakan gula, sampah sareng serbuk gerombolan jerami. Hal ieu seueur dianggo dina pepelakan pupuk organik sareng pepelakan pupuk majemuk pikeun fermentasi aérobik.

  • Crawler Type Organic Waste Composting Turner Machine Overview

    Ihtisar Mesin Runtah Organisasi Crawler Titik Ihtisar Turner

    Crawler Turner Organik Runtah Kompos Turner nyaéta mesin profesional pikeun kompos kandang sareng fermentasi bahan organik sanés. Éta ngadopsi sistem operasi hidrolik anu maju, narik operasi setir kakuatan rod sareng mékanisme jalan-jinis crawler.

  • Chain plate Compost Turning

    Plat ranté Ngabuburit

    The Mesin Ranté Pelat Kompos Turner ngagaduhan kaunggulan efisiensi tinggi, campuran seragam, péngkolan tuntas sareng jarak gerak anu jauh, sareng sajabana. Éta tiasa dicocogkeun sareng alat slot-shift pikeun ngawujudkeun péngkolan multi-slot.

  • Self-propelled Composting Turner Machine

    Mesin Composting Turner mandiri

    Self-propelled Alur Composting Turner Mesin biasana disebut turner kompos jenis rel, turner kompos jinis lagu, mesin péngkolan sareng sajabana. Éta tiasa dianggo pikeun fermentasi kandang ternak, lumpur sareng sampah, nyaring leutak tina pabrik gula, résidu bi-gas sareng serbuk gergaji jarami sareng limbah organik sanésna.