Granulator Extrusion datar-maot

Pedaran pondok:

The Datar maot pupuk Extrusion Granulator Mesin utamina dianggo pikeun granulasi pupuk, butiran anu diolah ku mesin gaduh permukaan anu rata sareng bersih, karasa sedeng, parobihan suhu rendah nalika prosés, sareng tiasa ngajaga nutrisi bahan baku anu saé pisan.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Flat Extrusion Pupuk Extrusion Granulator?

Datar maot pupuk Extrusion Granulator Mesin dirancang pikeun tipena sareng séri anu béda. Mesin granulator paeh datar nganggo bentuk transmisi pituduh lempeng, anu ngajantenkeun muterkeun nyalira handapeun aksi gaya gesekan. Bahan bubuk diasingkeun tina liang cetakan cet ku roller, sareng pelet silinderna kaluar ngalangkungan disk. Datar maot pupuk Extrusion Granulator Mesin mangrupikeun perlengkapan penting dina industri pupuk, éta cocog pikeun produksi ageung.

Naon anu dianggo pikeun Flat Die Pupuk Extrusion Granulator Mesin kanggo naon?

Datar maot pupuk Extrusion Granulator Mesin nyaéta pikeun didesain sareng dianggo dina lini produksi pupuk anu sanés. Sareng dina kaseueuran waktos, éta pikeun didesain sareng dianggo dina pupuk organik sareng lini produksi pupuk majemuk. Kami salaku pabrik mesin pupuk panarjamah, kami henteu ngan ukur nyayogikeun mesin granulator pupuk tunggal, tapi ogé tiasa ngarancang lini produksi pupuk lengkep pikeun konsumén anu sanés. Dina lini produksi pupuk, éta kedah dilengkepan ku mesin granulator pupuk kalayan mesin granulator paeh datar sareng mesin nyetak bola kanggo ngajantenkeun granulator pupuk janten bentuk bola.

Prinsip Gawe

Nalika ngoperasikeunana, bahan-bahanna diperes ka handapeun ku roller, teras diteukteukan ku scraper, teras kana polos gabungan dua tahap, gulung kana bal. TheDatar maot pupuk Extrusion Granulator Mesin ngagaduhan kaunggulan laju ngabentuk pelet tinggi, henteu aya bahan anu balik, kakuatan granula anu luhur, bunderan seragam, asor low granule sareng konsumsi énergi anu henteu garing. 

Karakteristik Mesin Datar Pupuk Extrusion Granulator

1. mesin ieu utamina dianggo pikeun ngolah granul pupuk organik biologis sareng industri pakan feed.

2. Butiran anu diolah ku Datar maot pupuk Extrusion Granulator Mesin ngagaduhan permukaan anu rata sareng bersih, karasa sedeng, suhu handap naék dina prosés, sareng tiasa ngajaga nutrisi bahan baku kalayan saé pisan.

3. Butiran seragam, diaméter granula tiasa dibagi kana: Φ 2, Φ 2.5, Φ3.5, Φ 4, Φ5, Φ6, Φ7, Φ8, sareng sajabana Pamaké tiasa milih numutkeun kabutuhan anu saleresna.

4. Eusi uap granule rendah sareng cocog pikeun panyimpenan sareng transportasi, janten ningkat pisan tingkat panggunaan bahan.

Fitur Mesin Datar Pupuk Extrusion Granulator

  • Produk silinder granul réngsé.
  • Eusi organikna tiasa dugi ka 100%, ngadamel granulasi organik murni
  • Ngagunakeun granule zat organik kalayan silih mosaik sareng janten langkung ageung dina kakuatan anu tangtu, éta henteu kedah nambihan pengikat nalika granulasi.
  • Kalayan granul produk awét, éta tiasa ayak langsung saatos granulasi kanggo ngirangan konsumsi énérgi pengeringan
  • Saatos organik fermentasi henteu kedah garing, Uap tina bahan baku tiasa dina 20% -40%.

Pidéo Datar Pupuk Extrusion Granulator Mesin Pidéo Video

Pamilihan Datar Pupuk Extrusion Granulator Mesin Pilihan Modél

Modél

YZZLPM-150C

YZZLPM-250C

YZZLPM-300C

YZZLPM-350C

YZZLPM-400C

Produksi (t / h)

0,08-0,1

0,5-0,7

0.8-1.0

1.1-1.8

1,5-2.5

Tingkat granulasi (%)

> 95

> 95

> 95

> 95

> 95

Suhu granul naék (℃)

<30

<30

<30

<30

<30

Kakuatan (kw)

5.5

15

18.5

22

33

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Automatic Packaging Machine

      Mesin Pakét Otomatis

      Perkenalan Naon Mesin Pembungkus Otomatis? Mesin Bungkus kanggo Pupuk dianggo pikeun ngepak pelet pupuk, didesain kanggo pengemasan kuantitatif bahan. Éta kalebet jinis émbér ganda sareng jenis ember tunggal. Mesin ngagaduhan ciri struktur terintegrasi, instalasi saderhana, gampang dijaga, sareng rada hig ...

    • Horizontal Fertilizer Mixer

      Adun pupuk horisontal

      Bubuka Naon ari Mesin Campuran Pupuk Horisontal? Mesin Mixer Pupuk Horisontal gaduh aci sentral kalayan bilah anu sudutna ku cara anu béda-béda siga pita tina logam dibungkus dina poros, sareng tiasa ngalih kana arah anu béda dina waktos anu sami, mastikeun yén sadaya bahan dicampurkeun. Horizonta kami. ..

    • Horizontal Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi Horisontal

      Perkenalan Naon Tangki Fermentasi Horisontal? Suhu Campuran Runtah Suhu Tinggi & Kutu Campuran Fermentasi utamina ngalaksanakeun fermentasi aerobik suhu tinggi ternak sareng kandang unggas, limbah dapur, lumpur sareng limbah sanésna ku ngagunakeun kagiatan mikroorganisme pikeun ngahontal perlakuan lumpur terpadu anu ngabahayakeun ...

    • Chain plate Compost Turning

      Plat ranté Ngabuburit

      Perkenalan Naon Mesin Réngkol Piring Composting Turner? Mesin Chain Plateing Composting Turner ngagaduhan desain anu wajar, kirang konsumsi kakuatan motor, peredaan gear raray anu saé pikeun transmisi, noise lemah sareng efisiensi tinggi. Bagian konci sapertos: Ranté nganggo bagian kualitas luhur sareng awét. Sistem hidrolik dianggo pikeun ngangkat ...

    • Forklift Type Composting Equipment

      Alat-alat Komposisi Tipe Forklift

      Perkenalan Naon ari Alat Komposisi Tipe Forklift? Alat-alat Komposisi Tipe Forklift mangrupikeun mesin péngkolan multi-fungsi anu opat-dina-hiji anu ngumpulkeun péngkolan, transshipment, naksir sareng pergaulan. Éta tiasa dioperasikeun dina hawa terbuka sareng bengkel ogé. ...

    • Double Screw Extruding Granulator

      Ganda Screw Extruding Granulator

      Perkenalan Naon Kembar Screw Extrusion Pupuk Granulator Mesin? Mesin granulasi Extrusion Double-Screw mangrupikeun téknologi granulasi énggal béda ti granulasi tradisional, anu tiasa dianggo sacara umum dina pakan, pupuk sareng industri sanés. Granulasi mangrupikeun prosés anu penting hususna pikeun bubuk garing bubuk. Ieu n ...