Mesin Pupuk Pupuk Dua Panggung

Pedaran pondok:

The Mesin Pupuk Pupuk Dua Panggung ogé katelah mesin ayak handapeun no-ayakan atanapi dua kali mesin naksir, éta dibagi kana dua tahapan naksir. Mangrupikeun perlengkapan ngaremuk idéal anu ditampi ku pangguna dina logam, semén, bahan réfraktor, batubara, industri rékayasa konstruksi sareng séktor sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka 

Naon Mesin Crusher Pupuk Dua Panggung?

The Mesin Pupuk Pupuk Dua Panggung mangrupikeun crusher jinis énggal anu tiasa gampang naksir geng batubara kalembaban anu luhur, shale, cinder sareng bahan sanés saatos panilitian jangka panjang sareng desain anu ati-ati ku jalma-jalma ti sagala rupa lapisan masarakat. Mesin ieu cocog pikeun meresihan bahan baku sapertos gangue batubara, shale, slag, slag, limbah konstruksi slag, sareng sajabana pabrik; éta ngajawab standar produksi gangue, shale, bata, bahan témbok insulasi termal sareng bahan-bahan suhu luhur sanés anu sesah naksir.

1
2
3

Prinsip Gawe Mesin Pupuk Pupuk Dua Panggung?

Dua sét rotor anu nyambung dina séri ngajantenkeun bahan ditumbuk ku rotor tingkat luhur geuwat ditumbuk deui ku sirah palu tina rotor tingkat handap anu gancang muter. Bahan dina rongga batin gancang silih tabrakan sareng silih pulus pikeun ngahontal pangaruh bubuk palu sareng bubuk bahan. Tungtungna, matéri bakal diturunkeun langsung.

Aplikasi Mesin Crusher Pupuk Dua Panggung

Kapasitas produksi:  1-10t / jam

Ukuran eupan granule:  ≤80mm

Bahan anu cocog:  Asam humat, tai sapi, jarami, tai domba, kandang hayam, lumpur, résidu biogas, gangue batubara, slag jst.

4

Fitur

1. Ganda rotor naksir dua tahap luhur sareng handap.

2. Teu aya layar, handap parut, bahan kalembaban anu luhur, henteu pernah nyumbat.

3. Ganda-rotor ngarobih dua tahap, kaluaran ageung, ukuran partikel debit handapeun 3mm, kirang ti 2mm nyatakeun langkung ti 80%.

4. Palu kombinasi tahan tahan.

5. téknologi pangaluyuan shift unik.

6. perumahan listrik hidrolik starter.

Témbong Mesin Pupuk Crusher Dua Panggung

Pilihan Modél Mesin Pupuk Crusher Dua Panggung

Modél

YZFSSJ 600x400

YZFSSJ 600x600

YZFSSJ 800x600

YZFSSJ 1000x800

Ukuran pakan (mm)

≤150

≤200

≤260

≤400

Ukuran pangiriman (mm)

0,5-3

0,5-3

0,5-3

0,5-3

Kapasitas (t / h)

2-3

2-4

4-6

6-8

Kakuatan (kw)

15 + 11

18.5 + 15

22 + 18.5

30 + 30

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • New Type Organic Fertilizer Granulator

      Granulator Pupuk Organik Tipe Anyar

      Bubuka Naon Tipe Organik Pupuk Granulator Anyar? Granulator Pupuk Organik Tipe Anyar énggal seueur dianggo dina granulasi pupuk organik. Jinis anyar granulator pupuk organik, ogé katelah mesin granulasi agitasi baseuh sareng mesin granulasi agitasi internal, mangrupikeun granulat pupuk organik énggal ...

    • BB Fertilizer Mixer

      BB Pupuk Adun

      Bubuka Naon ari Mesin Campuran Pupuk BB? Mesin Campuran Pupuk BB mangrupikeun bahan input ngalangkungan sistem angkat, bahan bak baja naék naék kanggo tuang bahan, anu langsung dialungkeun kana mixer, sareng mixer pupuk BB ngalangkungan mékanisme sekrup internal khusus sareng struktur tilu diménsi anu unik ...

    • Double Screw Composting Turner

      Turner Kompos Screw Ganda

      Bubuka Naon Mesin Turner Composting Turner Ganda? Generasi anyar Double Screw Composting Turner Machine ningkat sumbu dobel gerakan rotasi, janten ngagaduhan fungsi péngkolan, campuran sareng oksigénasi, ningkatkeun tingkat fermentasi, gancang terurai, nyegah dibentukna bau, ngahémat ...

    • Static Fertilizer Batching Machine

      Mesin Pupuk Statis Statis

      Bubuka Naon anu Mesin Patch Statis Patching? Sistem batching otomatis statik mangrupikeun alat batching otomatis anu tiasa dianggo sareng alat-alat pupuk BB, alat-alat pupuk organik, alat-alat pupuk majemuk sareng alat pupuk majemuk, sareng tiasa ngarengsekeun babandingan otomatis numutkeun palanggan ...

    • Horizontal Fermentation Tank

      Tangki Fermentasi Horisontal

      Perkenalan Naon Tangki Fermentasi Horisontal? Suhu Campuran Runtah Suhu Tinggi & Kutu Campuran Fermentasi utamina ngalaksanakeun fermentasi aerobik suhu tinggi ternak sareng kandang unggas, limbah dapur, lumpur sareng limbah sanésna ku ngagunakeun kagiatan mikroorganisme pikeun ngahontal perlakuan lumpur terpadu anu ngabahayakeun ...

    • Disc Organic & Compound Fertilizer Granulator

      Disc Organic & Sanyawa Pupuk Granulator

      Bubuka Naon ari Disc / Pan Organic & Compound Fertilizer Granulator? Rangkaian cakram granulasi ieu dilengkepan ku tilu cangkem pelepasan, mempermudah produksi kontinyu, ngirangan intensitas tanaga kerja sareng ningkatkeun épisiénsi tanaga gawé. Perédit sareng motor nganggo sabuk drive anu fleksibel pikeun ngamimitian lancar, ngalambatkeun pangaruhna pikeun ...