Kumaha carana milih mesin turner kompos?

Salila prosés tina produksi pupuk organik komérsial, aya alat penting anu ngagaduhan peran penting dina tahap fermentasi limbah organik - mesin turner kompos, kami bakal ngenalkeun sababaraha kanyaho dasar ngeunaan turner kompos, kalebet fungsina, jinisna sareng cara milih anu cocog.

 

Fungsi turner kompos

Turner kompos parantos janten alat inti tina kompos aérobik dinamis dina épék penting kana kompos sareng fermentasi.

♦ Fungsi pergaulan dina ngabentuk bahan baku: dina kompos, diperyogikeun pikeun nambihan sababaraha bahan minor pikeun ngarobih babandingan nitrogén karbon, nilai pH sareng eusi cai tina bahan baku. Bahan baku utama sareng bahan minor anu disatukan numutkeun proporsi anu tangtu tiasa dicampurkeun seragam ku turner kompos propésional pikeun tempering langkung saé.

♦ Saluyukeun suhu tumpukan bahan baku: salami prosés damel, pembalik kompos tiasa ngadamel bahan baku kontak lengkep sareng gaul sareng hawa, anu tiasa nyaluyukeun suhu tihang sacara merenah. Hawa ngabantuan mikroorganisme aérobik ngahasilkeun panas férméntasi sacara aktif, suhu tumpukan naék. Samentawis éta, upami suhu tumpukan tinggi, tumpukan péngkolan tiasa nyayogikeun pasokan hawa seger, anu tiasa nurunkeun suhu. Sareng sagala rupa mikroorganisme anu nguntungkeun tumuh sareng ngabibita dina kisaran suhu adaptif.

♦ Ngaronjatkeun perméabilitas tumpukan bahan: sistem kompos ogé tiasa naksir iteuk sareng bahan baku ropy kana jisim alit, ngajantenkeun tumpukan lemes, manjang sareng porositas anu pas, anu parantos janten standar anu penting pikeun ngukur kinerja turner kompos.

♦ Nyaluyukeun Uap tina bahan baku tihang: Eusi cai bahan baku pikeun fermentasi kedah dikawasa dina 55%. Dina fermentasi, réaksi biokimia bakal ngahasilkeun Uap énggal, sareng konsumsi mikroorganisme kana bahan baku bakal ngajadikeun beueus kaleungitan pembawa sareng bebas. Ku alatan éta, ku ngirangan waktos uap dina prosés fermentasi, salian ti évaporasi anu dibentuk ku konduksi panas, péngkolan bahan baku tihang kumesin turner kompos ogé bakal ngawangun évaporasi wajib tina uap cai.

♦ Nyadar sarat khusus prosés kompos: contona, turner kompos bisa ngawujudkeun sarat naksir bahan baku sareng giliran terus-terusan.

Mesin kompos ngajantenkeun férméntasi langkung saderhana, siklus anu langkung pondok sareng ngahontal pangaruh fermentasi anu diarepkeun. Ieu mangrupikeun sababaraha mesin turner kompos anu umum.

 

Types tina turner kompos

Plat ranté Kompos Turner

Rangkaian kompos turner ieu dirancang kalayan saé pisan, ranténa nganggo bagian kualitas luhur sareng awét. Sistem hidrolik dianggo pikeun ngangkat sareng nurunkeun, sareng jero omzet tiasa ngahontal 1,8-3 méter. Jangkungna ngangkat vertikal bahan tiasa ngahontal 2 méter. Ieu

tiasa ngalaksanakeun padamelan balikkeun langkung gancang, langkung épéktip sareng tambihan utiliti. Kalayan karakteristik desain kompak, operasi saderhana sareng nyimpen tempat damel, mesin kompos ieu tiasa dianggo kalayan gampang dina sagala rupa bidang bahan baku anu béda, sapertos kandang ternak, lumpur domestik, limbah tuang, limbah organik tatanén sareng sajabina.

news125 (1)

 

Alur Jenis Kompor Turner

Éta ngadopsi ranté drive sareng rolling plate plate support sareng résistansi péngkolan alit, hemat énergi sareng cocog pikeun operasi kompos alur jero. Di sagigireun éta, éta ngagaduhan kamampuan naksir sareng bahan-bahan tihang ngagaduhan pangaruh anu saé pikeun ngeusian oksigén. Gerakan horizontal sareng vertikal na tiasa ngawujudkeun operasi péngkolan dina posisi mana waé dina alur, anu fleksibel. Tapi éta ogé ngagaduhan keterbatasan yén éta ngan tiasa dianggo sareng tank fermentasi, janten milih kabutuhan ieu kanggo ngawangun bak fermentasi anu cocog.

news125 (3)

 

Crawler tipe Kompos Turner

Ieu turner tipe kompos crawler nyaéta alat anu dirancang khusus pikeun kompos windrow sareng téknologi fermentasi pikeun ngahasilkeun pupuk organik. Éta henteu ngan ukur cocog pikeun daérah terbuka, tapi ogé pikeun bengkel sareng rumah kaca. Éta ngagaduhan adaptabilitas anu kuat, kinerja anu aman sareng dipercaya, sareng pangropéa anu merenah. Numutkeun kana prinsip fermentasi aérobik, mesin ieu nyayogikeun ruang anu cekap pikeun baktéri zymogén pikeun maénkeun peranna.

news125 (2)

 

Jinis kabayang Kompos Turner

Mesin Tipe Composting Turner Wheel mangrupikeun komposting otomatis sareng alat férméntasi kalayan bentang panjang sareng jero kandang ternak, sludge sareng sampah, leutak filtrasi, muih slag anu langkung lemah sareng gergaji jarami dina pabrik gula, sareng ogé seueur dianggo dina férméntasi sareng dehidrasi di pepelakan pupuk organik, pepelakan pupuk majemuk, pabrik lumpur sareng sampah, kebon kebon sareng pepelakan bismut.

news125 (4) news125 (5)

Tips pikeun milih péngkolan kompos

Naha anjeun nembé lebet pasar, atanapi anu ngalaman sareng kompos, patarosan sok timbul ngeunaan jinis péngkolan kompos anu paling pas pikeun kabutuhan sareng garis handapna. Pilihanna bakal sempit teuing saatos ngémutan faktor, kaayaan sareng tujuan operasi kompos.

Nalika ngagaleuh, pastikeun pakakasna aman sareng dipercaya.

Hasilna tina péngkolan kompos khusus ditangtoskeun ku kagancangan perjalanan damel sareng ukuran windrow anu tiasa dicekel.

● Pilih péngkolan kompos numutkeun kana tumpukan bahan anu saleresna sareng kaluaran péngkolan. Mesin anu langkung ageung sareng langkung kuat umumna gaduh tingkat throughput anu langkung ageung sabab ngolah tihang bahan baku anu langkung ageung.
● Ogé pertimbangkeun kabutuhan rohangan tina mesin turner mesine. Turner kompos jinis crawler peryogi ruang langkung alit teras model anu sanés.
● Biaya sareng anggaran, tangtosna ogé mangaruhan pilihan pakakas kompos. Mesin anu gaduh throughput sareng kapasitas anu langkung ageung bakal ngagaduhan harga anu langkung luhur, janten pilih anu cocog.

Singketna, di unggal péngkolan, anjeun tiasa ngawalon di Amérika Serikat.


Pos waktos: Jun-18-2021