Pamasangan sareng perawatan Chain Plate Compost Turner

Pelat ranté turner kompos ngagancangkeun prosés dékomposisi limbah organik. Gampang dioperasikeun sareng gaduh efisiensi anu hébat, janten alat-alat kompos ieu seueur dianggo henteu ngan ukur di pabrik pabrik pupuk organik, tapi ogé dina kompos peternakan.

Installation and maintenance of Chain Plate Compost Turner

Pamariksaan sateuacan ngalaksanakeun uji coba

◇ Pariksa naha titik réduktor sareng pelumas parantos dilumasi cekap.
◇ Pariksa tegangan catu daya. Tegangan anu dipeunteun: 380v, turunna tekanan kedah henteu kirang ti 15% (320v), henteu langkung luhur ti 5% (400v). Sakali saluareun jajaran ieu, nyetir henteu kénging.
◇ Pariksa naha sambungan komponén motor sareng listrik aman, sareng grounding motor nganggo kabel pikeun mastikeun kasalametan.
◇ Pariksa naha sadaya sendi sareng sambung sambung kaku. Punten ketang upami aranjeunna leupas.
◇ Pariksa jangkungna tihang. 

 

Ngalaksanakeun Run Test tanpa Beban
Nempatkeun éta alat-alat kompos kana operasi. Eureunkeun péngkolan kompos langsung saatos arah rotasi dibalikkeun, teras robih arah péngkolan tina sambungan tilu-tahap sirkuit. Salila dioperasikeun, dengekeun naha peréditna ngagaduhan sora anu henteu biasa, suhuna suhu bantalan pikeun mariksa naha éta aya dina kisaran suhu, sareng niténan naha aya gesekan antara agul campuran hélik sareng permukaan bumi.

 

Nguji Ngajalankeun sareng Beban
① Mimitian dina turner windrow kompos sareng pompa hidrolik. Nempatkeun pelat ranté lalaunan kana handapeun tank fermentasi, nyaluyukeun posisi pelat ranté numutkeun rata taneuhna: jaga sabeulah kompos bilah 30mm di luhur taneuh sakali kasalahan terintegrasi tina tingkat taneuh kirang ti 15mm. Upami langkung luhur tibatan 15mm, agul-agul éta ngan ukur tiasa ngajaga 50mm di luhur taneuh. Salila kompos, nalika wilah pencét taneuh, ngangkat piring ranté pikeun nyegah karuksakanalat-alat turner kompos.

② Salami prosés uji coba dilakukeun, parios pangiriman peralatan kompos langsung saatos aya sora anu teu biasa.
③ Pariksa naha sistem kontrol listrik jalan stabil.

Perkara Perhatosan dina Operasi Rangkaian Kompos Turner Operasi
Tanaga kedah tetep jauh tina alat-alat kompos, pikeun nyegah kacilakaan. Pilari ngurilingan kompos payun sateuacan dioperasikeun.

▽ Dina produksi, pangropéa sareng ngeusian minyak pelumas henteu kénging.
▽ Operasi saluyu pisan sareng prosedur anu diresepkeun. Dilarang pisan damel di arah anu sabalikna.
Operators Operator anu teu kawasa henteu kénging ngoperasikeun mesinna. Dina kaayaan nginum alkohol, teu ngarareunah fisik atanapi istirahat goréng, operator henteu kedah ngoperasikeun kompos hélik kompos.
▽ Sadaya lagu tina péngkolan windrow kedah didamel pikeun tujuan kaamanan.
▽ Kakuatan kedah dipotong nalika ngagentos slot atanapi kabel
▽ Perhatian kedah dibayar pikeun niténan sareng nyegah silinder hidrolik teuing low pikeun ngarusak dayung péngkolan nalika nempatkeun pelat ranté.

Pangropéa

Barang pamariksaan sateuacan nyetir
● Pariksa naha sadaya pengikatna aman, sareng upami pelepasan plat ranté komponén transmisi saluyu. Izin anu henteu pantes kedah disaluyukeun dina waktosna.

● Mentega poros-bantalan sareng parios tingkat minyak kotak gear sareng tank hidrolik.
● Pastikeun sambungan kawatna aman.

Pangropéa Downtime
◇ Nyoplokkeun résidu dina mesin sareng sakurilingna

◇ Pelumasan sadaya titik pelumasan
◇ Putus catu daya

Barang-barang pangropéa mingguan
● Pikeun mariksa minyak kotak gear sareng nambihan minyak gear anu cekap.
● Pikeun mariksa kontak tina kontak kabinet kontrol. Upami rusak, ganti langsung.
● Pikeun mariksa tingkat minyak kotak hidrolik, sareng kondisi panyegelan sambungan saluran minyak. Ngaganti segel tepat waktu upami kabocoran minyak.

Barang pamariksaan périodik
◇ Mariksa kaayaan operasi réduser motor. Upami aya noise teu normal, atanapi pemanasan, lirén sareng parios mesinna langsung.

◇ Mariksa bantalan pikeun maké. Bantalan anu goréng dipakéna kedah diganti.

Masalah Umum sareng Cara Ngungkulan

Fenomena Kagagalan

Cukang lantaranana

Métode ngungkulan

Ngahurungkeun Kasesahan

Lapisan bahan baku anu kandel teuing Nyoplokkeun lapisan superfluous

Ngahurungkeun Kasesahan

Poros sareng wilah parah pisan

Ngalereskeun agul sareng aci

Ngahurungkeun Kasesahan

Gigi rusak atanapi nyangkut

 ku badan asing

 Teu kaasup badan asing atanapi 

ngagantikeun pakakasna.

Leumpang henteu lancar, 

reducer ku noise atanapi muriang

 Aya masalah sanésna dina 

kabel leumpang

Ngabersihan masalah anu sanés

Leumpang henteu lancar,

 reducer kalayan noise atanapi suhu luhur

 Kurangna minyak pelumas

Nambihan minyak pelumas

Kasusah atanapi kagagalan di 

neuteup motor, dibarengan ku ngahiung

Pakéan atanapi karusakan kaleuleuwihan 

bantalan

Ngaganti bantalan

Kasusah atanapi kagagalan di

 neuteup motor, dibarengan ku ngahiung

   Poros gir janten defleksi 

atanapi bending

Nyoplokkeun atanapi ngagentos énggal 

aci

Kasusah atanapi kagagalan di

 neuteup motor, dibarengan ku ngahiung

  Tegangan teuing handap atanapi luhur teuing

Ngahurungkeun deui péngkolan kompos 

saatos voltase normal

Kasusah atanapi kagagalan di

 neuteup motor, dibarengan ku ngahiung

Kurangna minyak atanapi karusakan

 Pariksa reducer pikeun ningali 

aya naon

Anu nyusun kompos 

alat-alat teu tiasa ngajalankeun 

otomatis

  Pariksa naha listrik 

sirkuit normal

Nyepetkeun unggal sambungan


Pos waktos: Jun-18-2021